08 / 07 / 2024

belediyelere altyapı desteği

belediyelere altyapı desteği

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, ilgili kuruluşu İller Bankası ile 08 Ağustos 2014 tarihinde imzaladığı protokol kapsamında yerel yönetimlerin altyapı projelerini destekleme çalışmalarını hızlandırdı.

Türk Müteahhitler Birliği: Kentsel dönüşüm için devlet desteği şart!

Türkiye Müteahhitler Birliği(TMB), ülkenin; kentsel dönüşüme, yapısal düzenlemelere, altyapı yatırımlarına ihtiyacı olduğunu ve bu çalışmaların devlet desteği olmadan yapılmasının zor olduğunu belirtti.

Bakan Uraloğlu açıkladı: Üniversite öğrencilerine 12 ay boyunca aylık 10 GB internet desteği verilecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, üniversite öğrencilerine 12 ay boyunca aylık 10 GB internet desteği sağlanacağını duyurdu.

Belediyelere bisiklet yolu ve gürültü bariyeri desteği!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca bisiklet kullanımının yaygınlaştırılması amacı ile belediyelere 3 bin kilometrelik bisiklet yolu ile 60 bin kilometrelik "gürültü bariyeri" desteği sağlanacak. 

Çankaya Abidinpaşa Köşk Camisi'ne altyapı desteği!

Çankaya Belediyesinin camilere altyapı desteği hız kesmeden sürüyor. Belediye bu kapsamda 1974 yılından bu yana ibadete açık Abidinpaşa Köşk Camisi'nin zeminine mebren döşendi

Ankara Büyükşehir'den Otonomi'ye altyapı desteği!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, oto galerilerinin şehir dışına taşınmasına katkı sağlamak amacıyla, 2. el otomobil galerilerinin taşındığı Akyurt’taki OTONOMİ'ye altyapı desteği sağladı.

Kentsel dönüşümde kredi desteği nasıl alınacak?

Kentsel dönüşümde konut edinme kredisine 400, iş yeri edinme kredisine 300 baz puanlık faiz desteği verilecek. Doğal afet sonucu ev ya da iş yeri hasar gören ya da yıkılan vatandaş, kullandığı kredi için de faiz desteğinden yararlanabilecek.

Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyasında yüzde 1 peşinat imkanı!

Ağaoğlu İnşaat'ın faiz desteği kampanyası devam ediyor. My Towerland, Andromeda Gold ve My Home Maslak projelerinde geçerli olan kampanyada yüzde 1 peşinat imkanı bulunuyor.

Pega Kartal Ege Yapı'da 4 bin 125 TL finansman desteği!

40 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Ege Yapı Pega Kartal projesinde aylık 4.125-TL’ye varan finansman desteği sağlanıyor. Projede faiz desteği ile 380 bin TL'lik daire 247 bin TL'den satılıyor.

Ağaoğlu faiz desteği kampanyasında hemen teslim daireler! Yüzde 1 peşinatla!

Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyası Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projelerinde devam ediyor. 13 Şubat'ta başlayan kampanyada yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunuyor.

Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyasında yüzde 1 peşinatla!

Yüzde 1 peşinatla faiz desteği sağlanan Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyası Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerli kabul ediliyor.

Pega Kartal projesinde aylık 4 bin 125 TL finans desteği sağlanıyor!

Egeyapı Group imzasıyla hayata geçirilen Pega Kartal projesinde toplam 200 daire yer alıyor. Proje kapsamında aylık 4 bin 125 TL finans desteği sağlanıyor.

Ağaoğlu İnşaat kampanyasında yüzde 35 faiz desteği! Yüzde 1 peşinatla!

Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyasına 13 Şubat'ta başlanıldı. Faiz desteği kampanyası Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projelerinde geçerli.

Ağaoğlu İnşaat kampanyasında yüzde 1 peşinatla! Yüzde 35 faiz desteği!

Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri faiz desteği kampanyasına devam eden Ağaoğlu İnşaat kampanya dahilinde yüzde 35 faiz desteği sağlarken yüzde 1 peşinatlı ödeme seçenekleri sunuyor.

belediyelere altyapı desteği Haberi

belediyelere altyapı desteği

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatıyla imzalanan protokol, nüfusu 200.000’in altındaki yerel yönetimlerin ihtiyacı olan içme suyu, atıksu, derin deniz deşarjı, katı atık, yağmur suyu tesisleri ile ilgili her türlü proje, analiz ve fizibilite çalışmalarını kapsıyor.

Proje işlemlerinin İller Bankası ile Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü tarafından yürütüldüğü protokol kapsamında, belediyelerin altyapı projeleri yüzde 100 hibe olarak karşılanıyor.

Yerel yönetimler tarafından yoğun bir şekilde talep gören bu protokolle, belediyelerin altyapı projelerinin çok hızlı ve kısa sürede bitirilmesi ve ardından da inşaat sürecine geçilmesi planlanıyor. Bugüne kadar kabul gören 136 projenin inşaat bedellerinin yaklaşık 1 Milyar 500 Milyon TL’yi bulması...