30 / 04 / 2024

belediyelerin

belediyelerin

İstanbul Bel Eğitim Organizasyon Danışmanlık İnşaat Temizlik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Hasan Çakmak tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Belediyelerin son bir ayda satışa çıkardığı gayrimenkullerin değeri 10 milyar lira yaklaştı!

Türkiye genelinde, belediyelerin, son bir ayda satışa çıkardığı gayrimenkullerin değeri 10 milyar liraya yaklaştı. Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin 9 Temmuz - 13 Ağustos tarihleri arasında 633 taşınmazı satışa çıkardı.

Belediyelerin yapı ruhsatı verdiği bina sayısı yüzde 14 arttı!

Resmi olarak açıklanan verilere göre, belediyelerin yapı ruhsatı verdiği bina sayısı yüzde 14 arttı.

Belediyelerin TOKİ'ye 111.1 milyon TL borcu var iddiası!

Belediyelerin TOKİ tarafından sağlanan konut, iş yeri veya arsa satışlarının masaya yatırıldığı Sayıştay tarafından hazırlanan rapora göre kuruma taksitler zamanında ödenmemiş.

Belediyelerin gayrimenkulleri bedelsiz tahsis edilebilir mi?

Denetçi, CPA, MBA Ahmet Arslan, Dünya Gazetesi'ndeki köşesinde Belediyelerin taşınmaz işlemlerini kaleme aldı. İşte Ahmet Arslan'ın 'Belediyelerdeki Sayıştay denetimlerinde sıklıkla tespit edilen usulsüzlükler' başlıklı yazısı...

Belediyelerin gayrimenkul satışları KDV'den muaf mı?

Denetçi, CPA, MBA Ahmet Arslan, bugün Dünya Gazetesi'nde belediyelerin taşınmaz satışlarını kaleme aldı. İşte Ahmet Arslan'ın 'Belediyelerin taşınmaz satışları KDV’ye tabi mi?' başlıklı yazısı...

Belediyelerin otopark gelirleri arsa alımları ve inşasında kullanılacak!

TBMM Çevre Komisyonunda onaylanan Türkiye Çevre Ajansının Kurulması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapan Kanun Teklifi ile Karayolları Trafik Kanunu'nda değişiklikle imar mevzuatı kapsamında belediyelerin otopark gelirlerini büyükşehir belediyesine aktarılması uygulaması sona eriyor.

Belediyelerin imar yetkisine yeni düzenleme!

Yerel yönetimlerin imar yetkilerini sınırlandıracak kanun teklifi bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne sunuldu. Yeni düzenlemede, belediyelerin parsel bazlı plan değişikliği kısıtlandırılacak... 

Belediyelerin Konut ve İş yeri Tahsisi, Kiralaması ve Satışına Dair Genel Yönetmelik!

Belediyelerin arsa, konut ve iş yeri üretimi, tahsisi, kiralaması ve satışına daire genel yönetmelikte değişiklik yapılmasına dair yönetmelik bugünkü 30782 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Belediyelerin imar yetkileri bakanlığa verilebilir!

Hükümetin hem kabinenin yapısının hem de bakanlıkların işleyişinin değişeceği iddia ediliyor. Buna göre; belediyelerin imar yetkilerinin bir kısmının da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na verileceği konuşuluyor.

Mehmet Özhaseki: İnşaatlar belediyelerin işi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, belediyelerin bütçe ve ihaleleriyle ilgili süreçlerini anlattı. Özhaseki, metro projeleri için hükümetten destek alındığını kaydetti.

Belediyelerin kaçak hafriyat dökümünü engellediği vakalar TBMM'de!

2015-2018 yıllarında belediyelerin kaçak hafriyat dökümünü engellediği vakalar meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Belediyelerin gelirlerine yönelik düzenlemeler TBMM'de!

Belediyelerin gelirlerine yönelik düzenlemelere ilişkin soru önergesi hazırlayan CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu..

Belediyelerin en önemli gelir kaynağı emlak vergisi!

Sözcü Gazetesi'nin yazarlarından Dr. Nedim Türkmen bugünkü yazısında belediyelerin gelir kaynaklarını ele aldı. İşte Dr. Nedim Türkmen'in o yazısı..

belediyelerin Haberi

belediyelerin

İstanbul Bel Eğitim Organizasyon Danışmanlık İnşaat Temizlik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Hasan Çakmak tarafından kuruldu. 

İstanbul Bel Eğitim Organizasyon Danışmanlık İnşaat Temizlik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-Yurt içinde ve yurt dışında tüm özel ve resmi kuruluşların,belediyelerin, toplu konut ve sitelerin, sanayi ve tarım fabrikalarının, plaza ve iş merkezlerinin iç mekan ve dış çevre temizliği ile sokak temizliği ve çöp toplama hizmetleriyapmak, çöp imha ve arıtma ayıklama tesisleri kurmak.Bununla ilgili ihalelere girmek...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


İstanbul Bel Eğitim Organizasyon Danışmanlık İnşaat Temizlik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi , İstanbul Bel Eğitim Organizasyon Danışmanlık İnşaat Temizlik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres; SEYİTNİZAM MH.DEMİRCİLER ST. 8.CD.GALAXY ST.A AP.75/228...