18 / 05 / 2024

belediyeyi dolandıran muhasebeci

belediyeyi dolandıran muhasebeci

Yalova Belediyesi'nin muhasebe biriminde çalışan R.E. bir süre önce hesabına yüklü bir miktar para geçirip ortadan kayboldu. R.E'nin ortadan kayboluşunun ardından başlatılan soruşturmada kısa bir zaman önce 1 milyon TL değerinde villa aldığı ortaya çıktı...

Antalya'da 500 milyonluk villa vurgunu!

Antalya'da tatil bölgelerinde yer alan villaları, kendi evleri gibi sunan ve kiralayan ve 110 kişi sahte sosyal medya hesabı ile dolandıran şebekeye operasyon düzenlendiği açıklandı. Buna göre, yakalanan 35 şüphelinin banka hesaplarında 500 milyon TL'lik hareket saptandığı duyuruldu.

Kiralık bungalov ilanı ile tam bu kadar dolandırıldı! Bungalov ev kiralayacaklar dikkat!

İnternet üzerinden 'kiralık bungalov' ilanı ile vatandaşları dolandıran çete yakalandı. İşte ayrıntılar...

Ev alıp satmak isteyenler dikkat! Sahte emlak komisyoncusundan tam 430 bin Euro'luk dolandırıcılık!

Yaşlı kişileri, emlak komisyoncusu olduğunu belirterek mal alım-satımı ve/veya kiralama kisvesi altında tam 430 bin Euro dolandıran bir kadın tutuklandı. İşte konu ile ilgili detaylar...

Konut ve devre mülk ilanları üzerinden ev sahiplerine ulaşan dolandırıcılardan yabancı yatırımcı tuzağı!

Eskişehir merkezli 11 ilde, kendilerini kurumsal firma çalışanı olarak tanıtan 34 kişiyi, 'devre mülklerini Arap ve Katarlı yabancı uyruklu kişilere yüksek fiyatlara satma' vaadiyle dolandıran 12'si tutuklu 48 şüpheli hakkında dava açıldı. 

0850’li hatlardan ‘yüksek kazançlı’ iş tekliflerine aman dikkat! Bu numaraları sakın açmayın!

Yüksek kazançlı iş vaadiyle vatandaşları dolandıran sahtekarlar türedi. Özellikle 0850’li hatlardan gözüne kestirdiği kişilere kısa mesaj veya WhatsApp üzerinden yüksek gelirli iş teklifinde bulunan bazı sahtekarlara ilişkin sikayetvar.com’a şikayet yağıyor.

Aman dikkat! TOKİ’den ev alacağım derken dolandırılmayın!

TOKİ konut kampanyaları gündemde yer almaya devam ediyor. TOKİ kuraları sonucuna göre ev alma hayali kuran vatandaşları dolandıran kişi ya da kişilere karşı da tedbirli olunmalı. İşte detaylar!

Kuyumcukent'te 100 milyonluk vurgun! Eritip yok oldular

Kuyumcukent esnafı yaptıkları ortak basın açıklamasında 100 milyon lira dolandırıldıklarını açıkladı. Esnaflar kendilerini dolandıran kişinin bölgede 3 yıldır çalışan bir esnaf olduğunu belirtirken çeşitli iddiaları da dile getirdi.

Kamuyu dolandıran çeteye Demir Yumruk operasyonu: İş adamı Erol Evcil gözaltına alındı

Demir çelik sektöründe paravan şirketler üzerinden sahte faturalarla kamuyu zarara uğratan firmalara yönelik 29 ilde gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan şüpheli sayısı 300'e yükseldi. Gözaltına alınan isimler arasında iş adamı Erol Evcil de bulunuyor.

Türkiye'yi ayağa kaldıran dolandırıcının kimliği deşifre oldu

Türkiye'de ortaya çıkan son dolandırıcılık yönteminin baş şüphelisinin kimliği deşifre oldu. Şahsın dolandırıcılık yaparken insanlar arasında inandırıcılığını artırmak için Cumhurbaşkanı Erdoğan'la çekilen fotoğrafını kullandığı ortaya çıktı.

Sağlık Bakanlığı'ndan randevu dolandırıcılığı uyarısı

Sağlık Bakanlığı, vatandaşları arayarak kendilerini bakanlık personeli gibi tanıtıp vatandaşları dolandıran sahtekarlara karşı dikkat çeken bir uyarı yaptı.

Bursa'da daire dolandırıcılığı soruşturmasında tutuklama kararı!

Bursa'da bir kişiyi inşaat firmasından alacağı olan 65 bin liranın ödeneceği bahanesiyle 3 bin lira dolandıran şüpheli hakkında tutuklama kararı alındı. 

Konut yapma vaadiyle 1049 kişiyi dolandıran müteahhit yakalandı!

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, 1049 kişiyi konut yapacağını söyleyerek paralarını alan 691 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla müteahhit Mustafa Mallı yakalandı.

Faruk Fatih Özer Marsilya'ya mı kaçacak?

400 bin kişiyi dolandıran Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer'in İtalya üzerinden Fransa'nın Marsilya şehrine kaçacağı iddia edildi.

belediyeyi dolandıran muhasebeci Haberi

belediyeyi dolandıran muhasebeci

Yalova Belediyesi'nde muhasebe çalışan R.E'nin kısa süre önce ortadan kaybolmasının ardından, belediyeden hesabına para aktarıp lüks villa aldığı öğrenildi.

Milliyet'te yer alan habere göre; Yalova Belediyesi'nin muhasebe biriminde çalışan R.E'in belediyeyi dolandırıp 1 milyon TL değerinde villa aldığı öğrenildi.

Yalova Belediyesi'nin muhasebe biriminde çalışan, evli ve 2 çocuk babası R.E., 3 gün önce öğle molasına çıktı. Belediyenin karşısındaki otoparka park ettiği aracına binen R.E., kayıplara ortadan kayboldu. R.E.'ye cep telefonu numarasından da ulaşamayan Yalova Belediyesi yetkilileri, belediyenin banka hesaplarını incelemeye aldı.

İncelemede, R.E.'nin bir paravan inşaat şirketi kurduğu ve bu şirketin hesabına para aktarıldığı tespit edildi. Bunun üzerine tüm muhasebe kayıtlarını incelemeye alan Yalova Belediyesi yetkilileri R.E. hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Yalova Belediyesi'nce, İçişleri Bakanlığı'ndan Mülkiye Müfettişi ve Sayıştay'dan denetçi talep...