14 / 05 / 2024

belize maya piramitleri

belize maya piramitleri

Maya uygarlığından kalan en büyük piramitlerden birinin bir inşaat şirketi tarafından yıkıldı..

1A Plus, franchise işletmelerini açmaya devam ediyor!

Gayrimenkul sektörüne ayrıcalıklarıyla farklı bir soluk getiren ve kurulduğu günden bu yana kısa sürede 10 franchise işletme sayısına ulaşan 1A Plus, franchise işletmelerini farklı illerde açmaya devam ediyor.

Tekirdağ Süleymanpaşa'da kaçak yapılaşmaya taviz yok!

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, " Süleymanpaşa Belediyesi olarak kaçak yapılaşmaya asla taviz vermeyeceğimizi dünde söyledik, bu günde ve yarında söylemeye devam edeceğiz." dedi.

42 Shops & Art kapılarını açmaya hazırlanıyor!

İstanbul’un merkezi iş alanı Maslak, yepyeni bir alışveriş merkeziyle büyük bir değişim yaşayacak. Eğlence, sanat ve alışverişi bir araya getirecek olan 42 Shops & Art kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Süleyman Soylu: Kaçak yapılaşmaya karşı koymalıyız!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon'da katıldığı açılış töreninde kaçak yapılaşmaya tepki gösterdi. Soylu, "Toplumsal duyarlılık ile kaçak yapılaşmaya karşı koymalıyız" dedi.

Antalya Muratpaşa'da kaçak yapılaşmaya karşı mücadele!

İşletme ve İştirakler Müdürlüğü eli ile spor tesislerinde kafeterya hizmeti sunan Antalya Muratpaşa Belediyesi; halka en kaliteli hizmeti verme çalışmalarını ve kaçak yapılaşmaya karşı mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor.

Mehmet Özhaseki: Sur'da rastgele yapılaşmaya izin verilmeyecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, terör mağduru bölgelerde zarar tespit çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Haseki, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde rastgele yapılaşmaya izin verilmeyeceğini bildirdi.

Türkeş Filik'e kaçak yapılaşmaya izin vermesi nedeniyle hapis cezası!

Kaçak yapılaşmaya izin verdiği gerekçesiyle mahkemelik olan Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş Filik hakkında 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

Kenan Şahin: Havza bölgesinde yapılaşmaya izin vermeyeceğiz!

Genç PESİAD üyeleriyle ‘Gençler Soruyor’ programında bir araya gelen Belediye Başkanı Kenan Şahin, havza bölgesinde asla yapılaşmaya izin vermeyeceklerini, bu alanların yeşil ve orman odaklı değerlendirileceğini söyledi.

MAYA Holding, Anatolium Marmara basın toplantısı 19 Nisan'da!

MAYA Holding, İstanbul’un Kartal bölgesinde hayata geçirmeye hazırlandığı Anatolium Marmara projesinin tanıtımı amacıyla, 19 Nisan Salı sabahı Swissotel The Bosphorus’ta bir basın toplantısı düzenleyecek.

Belize’de yaşam ve gayrimenkul!

Keller Williams Danışmanı Şirin Sezer Emlakkulisi.com okurları için ziyaret ettiği bir yerden, oradaki yaşamdan ve gayrimenkul yatırımlarının seyrinden bahsediyor. İşte Belize'de yaşam ve gayrimenkul..

Antalya'daki falezler ve Bababurnu Deniz Feneri ticari yapılaşmaya açıldı!

Antalya Muratpaşa Belediyesi’nde 1. derece SİT alanı olan falezler ile Bababurnu Deniz Feneri ticari yapılaşmaya açıldı. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal yürütmenin durdurulması için başvurdu.

Maya Holding'in acı günü! İlyas Özsüer vefat etti!

Maya Holding Kurucusu ve Onursal Başkanı İlyas Özsüer vefat etti. Yılsan Holding taziye ilanı yayınlattı. Özsüer, Zincirlikuyu mezarlığına defnedilecek.

Serdar Ortaç, eşi Chloe Loughnan’a Etiler’de butik açmaya hazırlanıyor!

İki yıl önce “Karımın geleceğini düşünmek zorundayım” diyerek Mecidiyeköy’den sekiz katlı bir bina satın alan şarkıcı, şimdi de eşine Etiler’de butik açmaya hazırlanıyor.

belize maya piramitleri Haberi

belize maya piramitleri
Orta Amerika ülkesi Belize'de yetkililer, ülkede Maya uygarlığından kalan en büyük piramitlerden birinin bir inşaat şirketi tarafından yıkıldığını açıkladı. 2300 yıllık olduğu düşünülen tapınağın hala küçük bir kısmı...