29 / 04 / 2024

Beltaş işçileri geri dönecek mi

Beltaş işçileri geri dönecek mi

Beşiktaş Belediyesi, Beltaş A.Ş. işçilerinin iş bırakmasıyla ilgili bir basın açıklaması yaptı. İşte Beşiktaş Belediyesi'nin resmi internet sitesi www.besiktas.bel.tr'de yayımlanan o açıklama...

2024 emekli ikramiyeleri için geri sayım başladı! İkramiyeler hesaplara bayramdan önce yatırılacak mı? 

2024 emekli ikramiyeleri için geri sayım başlamışken pek çok kişi de ikramiyelerin hesaplara ne zaman yatırılacağını merak ediyor? Peki ikramiyeler hesaplara hangi tarihte yatırılacak? 

2024 Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri için geri sayım başladı! Milyonlarca tapu sahibini ilgilendiriyor!

Milyonlarca tapu sahibini yakından ilgilendiren emlak vergisi 2. taksit ödemeleri için geri sayım başladı. Peki 2024 emlak vergisi nasıl ve nereye ödenir? Emlak vergisi son ödeme tarihi ne zaman? İşte merak edilen o sorularını yanıtları ve tapu sahiplerini ilgilendiren o detaylar...

TOKİ İstanbul 2024 projeleri için geri sayım başladı! 1.149 konutluk 2 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen İstanbul projeleri için geri sayım başladı. Paylaşılan detaylara göre TOKİ İstanbul'da 2 yeni projede 1.149 konut inşa edecek.

Şubat 2024 kira artış oranı için geri sayım başladı! Zam oranı işte bu tarihte belli olacak!

Gayrimenkul sahiplerinin merakla beklediği Şubat 2024 kira artış oranı için geri sayım başladı. Milyonlarca kişinin gündeminde yer alan Ocak 2024 enflasyon rakamları 5 Şubat 2024 tarihinde belli olacak. 

KİPTAŞ'ın 2 projesinin teslimleri için geri sayım başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Kırlangıç Evler ve Arkatlı Evler projelerinin teslimleri için geri sayım başladı. İşte projelerin teslimleri ile ilgili detaylar...

KİPTAŞ Kırlangıç Evler teslimleri için geri sayım başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirdiği Kırlangıç Evler projesinin teslimleri için geri sayım başladı.

TOKİ Bingöl projesi için geri sayım başladı! 108 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl projesi için geri sayım başladı. Projede konutların dışında ticaret merkezi de yer alacak.

Çankırı'da parasını alamayan inşaat işçileri eylem yaptı: Müteahhit paramızı ödesin!

Çankırı'da 7 katlı inşaatın çatısına çıkan inşaat işçileri vinç üzerine çıkarak 'müteahhit paramızı ödesin' eylemi yaptı. 

KİPTAŞ Arkatlı Evler'in teslimleri için geri sayım başladı! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ imzası ile yükselen Pendik Arkatlı Evler projesinin teslimleri için geri sayım başladı. Paylaşılan detaylara göre dev proje Mart 2024'te sahiplerine teslim edilecek.

İnşaat işçileri ucuz yatırım vaadi ile 14 milyon lira dolandırıldı!

Kayseri'de inşaat işçileri ucuz yatırım vaadi ile 14 milyon lira dolandırıldı. Aldığı bu paralarla işçiler adına yatırım yaptığını kaydeden .A.S toplamda 14 milyon liralık vurgun yaptı.

TOKİ Çatalca projesi için geri sayım başladı! 648 yeni konutluk dev proje 28 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çatalca projesi ihalesi için geri sayım başladı. Ferhatpaşa Mahallesi'nde yükselecek olan projede 648 konut yer alacak.

Depremin merkez üssü Pazarcık'taki afet konutlarının teslimleri için geri sayım başladı!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelendirilen 6 Şubat tarihindeki iki depremden birincisinin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde inşa edilen kalıcı konutların teslimleri için geri sayım başladı...

TÜRKÇİMENTO Anadolu buluşmaları için geri sayım başladı! Sektörün önemli isimleri tek çatı altında toplanıyor

TÜRKÇİMENTO'nun her yıl düzenlendiği “TÜRKÇİMENTO Anadolu Buluşmaları” etkinliğinin yedincisi için geri sayım başladı.

Beltaş işçileri geri dönecek mi Haberi

Beltaş işçileri geri dönecek mi

Beşiktaş Belediyesi'nin açıklaması şöyle; 


"Kamuoyuna Duyuru;


Bir süredir Beşiktaş Belediyesi şirketlerinden BELTAŞ A.Ş. işçilerinin çok küçük bir kısmı tarafından sürdürülen iş bırakma hadisesi kapsamında oluşan; kamuoyunu yanıltacak düzeyde hatta iftira niteliğinde olan yanlış bilgilerin düzeltilmesi amacı ile bu duyurunun yapılması zorunluluğu doğmuştur.


Öncelikle belirtmemiz gerekir ki eylemlerinin tamamı yasadışı olmasına rağmen; sosyal demokrat belediyecilik anlayışı çerçevesinde ve işçi kardeşlerimizin haklarını yasalarla daraltmamak amacı ile belediyemiz tüm süreç boyunca son derece duyarlı bir tavır sergilemiştir. Hatta gösterilen bu hassasiyet sendikanın yanlış ve yasadışı uygulamalarına, işçiyi, halkı yanıltan yazılı ve sözlü bildirilerine rağmen korunmuştur.


Bahsi geçen süreçte işçilerimizin yaklaşık yüzde 70’i bu yasal dayanağı olmayan ve haksız eylemlere destek vermediği için tehdit ve darp edilmiştir. Konu aynı zamanda tüm detayları ile savcılığa intikal ettirilmiştir.

Henüz grev...