18 / 05 / 2024

bemtaş vinçleri

bemtaş vinçleri

İnşaatların yükselmesinde önemli rolü olan ve fiyatları 150 bin Euro’dan başlayan kule vinçler, firmaları sıraya soktu

Kuzey Marmara Otoyolu'na Sany imzası!

5 seneden kısa bir süre içerisinde Türkiye pazarında en çok tercih edilen markalardan biri haline gelen SANY, Kuzey Marmara Otoyolu (KMO) projesinde fore kazık makinaları ve paletli vinçleri ile boy gösteriyor.

Asyaport Limanı'na ruhsat verildi!

Tekirdağ'ın Barbaros Mahallesi'nde faaliyet gösteren Asyaport Limanı'ndaki Türkiye'de henüz kullanılmayan büyüklükte ve dünyanın en büyükleri arasında yer alan 34 rıhtım ve kara vinçleri için ilk kez hazırlanan iş makinesi ruhsatları teslim edildi.

Mali Vinç İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mali Vinç İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tarkan Karışmaz tarafından 100 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Pendik, Fevzi Çakmak Mahallesi, Tevfik İleri Caddesi'nde kuruldu.

Dünyanın en büyük vinçleri İzmir Petkim Limanı'na getirildi!

İzmir Aliağa’daki Petkim Limanını 28 yıllığına APM Terminals İzmir işletecek. 450 milyonluk yatırımla APM Terminals İzmir; en büyük konteyner gemilerini elleçleyebilecek olan dünyanın en büyük vinçlerini Çin’den getirdi.

Mekke'deki vinç kazasına sebep olan inşaat firmasına yasak geldi!

Diyanet İşleri Başkanı Görmez "Suudi Arabistan Mekke'deki vinç kazasının sebeplerini çok güzel araştırdı ve daha sonra verilmesi gereken bütün cezaları verdi. Söz konusu inşaat firmasına her türlü yasağı getirdi." dedi.

Asyaport Limanı ne zaman açılacak?

Türkiye’nin en büyük konteyner limanı ve Türkiye’nin Avrupa’ya açılan kapısı olarak inşa edilen Asyaport’ta gemi ve sahil vinçleri elektrikle, liman içi aktarma araçları ise (LNG) likit doğalgazla çalışarak çevreyi koruyacak.

Bülent Ersoy'un kaç tane iş makinesi var?

Bülent Ersoy’un iş makineleri ve vinçleri olduğu bir şehir efsanesi gibi söylenir durur... Peki Bülent Ersoy'un kaç tane iş makinesi var?

Kiralık vinç sektörü inşaat sektörüyle birlikte büyüyor!

Gelişen inşaat sektörüyle birlikte önemi artan kule vinçlere olan talep her geçen gün artıyor. Bemtaş, Kule vinç kiralama ve satış konularında Türkiye'nin birçok marka projesinin tercih ettiği bir kurum.

Asyaport 2015'te faaliyete geçiyor!

Tekirdağ'ın Barbaros Mahallesi'nde inşası devam eden ve 2015'in ilk çeyreğinde faaliyete geçmesi planlanan Asyaport'un dev vinçleri, limandaki yerlerini almaya başladı. İşletme Müdürü Kadir Uzun limana toplam 33 vinç yerleştirileceğini aktardı.

Asyaport'un dev vinçleri yerlerini aldı!

Tekirdağ'ın Barbaros Mahallesi'nde inşası devam eden ve 2015'in ilk çeyreğinde faaliyete geçmesi planlanan Asyaport'un dev vinçleri, dev gemilerin yüklerini boşaltmak üzere limandaki yerlerini almaya başladı.

Asyaport Limanı'nda sona yaklaşıldı!

Asyaport Limanı'nda sona yaklaşıldı. Tekirdağ'ın Barbaros Mahallesi' nde inşası devam eden ve 2015'in ilk çeyreğinde faaliyete geçmesi planlanan Asyaport'un dev vinçleri, limandaki yerlerini almaya başladı.

Bemtaş, kentsel dönüşüm projeleriyle yıllık hedefini ikiye katladı!

Portekizli kule vinç üreticisi Soima'nın Türkiye ve Ortadoğu'daki tek yetkili satıcısı Bemtaş, kentsel dönüşüm projelerinin hayata geçmeye başlaması ile artan talep karşısında yıllık hedefini ikiye katladı...

Gündoğdu Tersanesi'nde söküm işlemi başladı!

Karasu ilçesinde 2007 yılında üretime başlayan, ekonomik kriz gerekçesiyle alacaklılara ödeme yapmadığı için iflasına karar verilen tersanenin yer vinçleri, ekipmanlar ve deposuna alacaklı banka tarafından el konuldu.

bemtaş vinçleri Haberi

bemtaş vinçleri

Talebin canlanmasıyla bugün sipariş veren inşaat firmaları, eğer yerli vinç seçeceklerse yaklaşık 3 ay üretimin tamamlanmasını, ithal vinç tercih edeceklerse de 30-40 günlük süreyi beklemek zorunda.


İstanbul’da nereye baksanız bir inşaat yükseliyor, bu inşaatların yanı başında ise kule vinçler... Şehrin silüetine baktığınızda, kat kat yükselen inşaatların ve vinçlerin manzarası hakim. Eylül ayının gelmesiyle inşaatların da hız kazanması, bu görüntünün pek çok yerde karşımıza çıkmasını sağlıyor. Müteahhitler inşaat hızlı ilerlesin, kimi zaman da ‘şanı yürüsün’ diye kule vinç kullanıyor. Yılda 300-400 kule vincin satıldığı, yaklaşık 1000 vincin de kiralık bulunduğu Türkiye’de talebin canlanmasıyla bugün sipariş veren firmalar için hemen yanıt almak da zorlaşıyor. İnşaat firmaları, eğer yerli firma seçeceklerse yaklaşık 3 ay üretimin tamamlanmasını beklemek zorunda. İthal vinç tercih edeceklerse de...