15 / 05 / 2024

Bengütaş Kuyumculuk Uluslararası Ticaret ve İnşaat

Bengütaş Kuyumculuk Uluslararası Ticaret ve İnşaat

Bengütaş Kuyumculuk Uluslararası Ticaret ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi, Emin Yiğit Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 80 bin TL'lik sermaye ile 30 Eylül'de Bakırköy, Kartaltepe Mahallesi'nde kuruldu.

Uluslararası yatırım pozisyonu Mayıs'ta 294,6 milyar dolar oldu

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 2023 Mayıs’a dair Uluslararası Yatırım Pozisyonu (UYP) verisini yayımladı. Bu kapsamda Uluslararası yatırım pozisyonu açığı Mayıs'ta 294,6 milyar dolar oldu.

Ötaş Yapı Uluslararası İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ötaş Yapı Uluslararası İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sinan Taş tarafından kuruldu.

Altın almadan önce bu habere bakın! En çok bu kazandırıyor!

Sivas'ta kuyumculuk işiyle uğraşan Tayyib Urfan, vatandaşlara çekme altın almaları için çağrı yaparak, bu şekilde en yüksek karı elde edeceklerini söyledi.

Suudi Arabistan'daki King Khalid Uluslararası Havalimanı'nın yapımı IC İçtaş İnşaat'a emanet!

Suudi Arabistan King Khalid Uluslararası Havalimanı’nın mühendislik ve yapım ihalesini kazanan şirket IC İçtaş İnşaat oldu. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Fitch'ten korkutan ekonomi raporu: 300 sektörün varlıkları tehlikede

Merkezi New York'ta bulunan uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, küresel makroekonomik görünümün yılın başından bu yana önemli ölçüde kötüleştiğini açıkladı. Faiz artışları, enflasyon ve stagflasyonun durumu iyice zorlaştırdığına dikkat çekildi.

Gündoğdu İnşaat Kuyumculuk Taşımac. Sigorta Acenteliği Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Gündoğdu İnşaat Kuyumculuk Taşımac. Sigorta Acenteliği Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Gündoğdu tarafından açıldı.

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 1 Şubesi açıldı!

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 1  6 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynal Abidin Sönmüş tarafından açıldı.

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2  Şubesi açıldı!

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2  6 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynal Abidin Sönmüş tarafından açıldı.

Dilmenler Mardin Seyahat Turizm Uluslararası Taşım.Nakl.İnşaat San.Ve Tic Limited Şirketi kuruldu!

Dilmenler Mardin Seyahat Turizm Uluslararası Taşım.Nakl.İnşaat San.Ve Tic Limited Şirketi Bayrampaşa’da  20 bin TL sermaye bedeli ile Nezir Turunç tarafından kuruldu.

6. Uluslararası Taş Kongresi 23-26 Mart'ta!

Doğal taş sektörünün temsilcileri 23-26 Mart 2021 tarihlerinde dúzenlenecek olan 6. Uluslararası Taş Kongresi'nin danışma kurulu toplantısında buluşacak.

Mehmet Kardaş İnşaat Otomotiv Emlak Taşımacılık Gıda Ve Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited kuruldu!

Mehmet Kardaş İnşaat Otomotiv Emlak Taşımacılık Gıda Ve Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kardaş tarafından kuruldu.

Taşkent Uluslararası Havalimanı’na ‘Gümüş Madalya’ ödülü!

GMW Mimarlık tarafından tasarlanan Taşkent Uluslararası Havalimanı Amerika menşeli mimarlık ödülü International Design Awards 2019’da ‘’Mimari Tasarım’’ kategorisinde “Gümüş Madalya” ödülünü kazandı.

Lulu Way Turizm Uluslararası Taşımacılık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lulu Way Turizm Uluslararası Taşımacılık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Büker ve İsmail Parlar tarafından kuruldu. 

Bengütaş Kuyumculuk Uluslararası Ticaret ve İnşaat Haberi

Bengütaş Kuyumculuk Uluslararası Ticaret ve İnşaat
Bengütaş Kuyumculuk Uluslararası Ticaret ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi, Emin Yiğit Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 80 bin TL'lik sermaye ile 30 Eylül'de kuruldu. 


Bengütaş Kuyumculuk Uluslararası Ticaret ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi iş konusu; a)Şirket her türlü kıymetli madenlerin, hurda, ham, mamul ve yarı mamul haldeki, altın,gümüş, platin, elmas, pırlanta, inci, zümrüt, yakut ve benzeri kıymetli taşların, maden cevherlerinin, her türlü mücevheratların, her türlü ziynet eşyalarının uluslar arası ticaretini, ithalat, ihracat ve pazarlamasını gerek kıymetli maden borsalarında gerekse borsa dışında yapar. Her türlü imitasyon takıların hurda ve külçe haldeki kıymetli madenleri, her türlü kıymetli taşları işleyerek imalatını, alım, satım, ithal ve ihracı, toptan ve perakende pazarlanması, ticareti, her türlü kıymetli madenlerin işlenmek suretiyle mamul ve yarı mamul hale getirilmesi ile ticaretini,...