22 / 05 / 2024

benzin indirim olacak mı

benzin indirim olacak mı

Vatandaşın gözü kulağı akaryakıta gelecek indirim haberinde. Sektör temsilcileri motorine 96 kuruş, benzine ise 81 kuruş indirim yapılacağını ön görüyor.

Emeklilere hızlı trende yüzde oranında 10 indirim yapılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yaptığı açıklama kapsamında emeklilere trenlerde yüzde 10 indirim yapılacağını duyurdu. Öte yandan , 2024 senesinin emekliler senesi olarak ilan edildiğini söyleyen  Bakan Uraloğlu, 16 milyon kadar olan emeklinin yüzde 10’luk indirim olacak.

BİM 22 Mart 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! BİM'de bu cuma birçok üründe indirim var!

BİM'de 22 Mart 2024 cuma günü seçili birçok üründe indirim olacak. BİM 22 Mart 2024 aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. Cuma günü BİM'de beyaz eşyadan, gıdaya, oyuncaktan, tekstile kadar seçili ürünlerde indirim yapılacak. 

A101 8 Şubat 2024 Aktüel Kataloğu! A101'de yarın hangi ürünlerde ne kadar indirim olacak?

A101'de Haftanın Yıldızları katalog listeleri internet sayfasından paylaşıldı. Yarın 8 Şubat 2024'te A101'de birbirinden güzel ve cazip indirimli ürünler yer alıyor. 

Tarım Kredi'de yüzde 50'lik dev indirim yarın başlıyor! Hangi ürünlerin fiyatı düşecek? Markete gidecekler hemen bakın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın zincir marketlere yönelik yaptığı indirim çağrısının ardından Tarım Kredi Kooperatif Marketler'de yüzde 50'lik dev indirim yarın başlayacak. Peki Tarım Kredi Marketler'de hangi ürünlerde indirim olacak? İşte ayrıntılar...

İndirim çağrısı yanıt buldu! Bir market daha yüzde 50 kampanya yapacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın zincir marketlerine yönelik yaptığı indirim çağrısı genişliyor. ŞOK Marketler, Happy, BİM ve A101'in ardından Migros da indirim seferberliğine dahil oldu. Şirketten yapılan açıklamaya göre 15 binden fazla üründe yüzde 50'ye varan indirim olacak.

Benzine bu gece bir indirim daha geliyor! Tam 1 lira 17 kuruş! Hangi ilde kaç TL olacak? Dikkat! 

Benzinde indirim haberleri peş peşe geliyor. Sektör kaynakları dün gecenin ardından bu gece de benzine indirim yapılacağını açıkladı. Peki indirimle benzin fiyatları ne kadar olacak? İşte il il indirimli fiyatlar...

Akbank'tan vatandaşın zamlardan dert yandığı alanda müthiş kampanya. Yüzde 30 indirim olacak

Akbank'tan özellikle İstanbul'da vatandaşların ciddi anlamda zamlardan dolayı sıkıntı duyduğu bir konuda hazırladığı kampanya herkesi heyecanlandırdı.

Benzine 97 kuruşluk indirim geldi! Benzin fiyatları ne kadar oldu? 31 Ağustos 2023 güncel akaryakıt fiyatları!

Fiyat değişiklikleri sonrasında, vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını yakından izliyor. Bugünden itibaren geçerli olacak şekilde büyük bir indirim geldi. Peki, indirim ne yapıldı, 31 Ağustos benzin fiyatları ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Akaryakıt fiyatları değişti mi? Benzin, motorin, LPG'ye zam veya indirim var mı? Sürücüler rakamlara göz atın!

Milyonlarca sürücü, son dakika benzin, motorin, LPG fiyatlarını araştırıyor. Peki Akaryakıt fiyatları değişti mi? Benzin, motorin, LPG'ye zam veya indirim var mı? İşte BP, PO, Opet, Total, Shell 4 Haziran 2023 fiyat listesi...

Benzin, motorin, LPG'ye yeni zam ya da indirim yapıldı mı? Haziran 2023 il il litre fiyatlarına aman dikkat! 

Benzin, motorin, LPG litre fiyatları gün gün sürücüler tarafından merak ediliyor. Araç sahipleri yeni zam ya da indirim olup olmadığını araştırıyor. İşte BP, Opet, PO, Total, Shell 4 Haziran 2023 fiyat listesi...

Akaryakıt fiyatları değişti mi? Benzin, motorin, LPG'ye zam veya indirim var mı? Sürücüler rakamlara göz atın! 

Milyonlarca sürücü, son dakika benzin, motorin, LPG fiyatlarını araştırıyor. Peki Akaryakıt fiyatları değişti mi? Benzin, motorin, LPG'ye zam veya indirim var mı? İşte BP, PO, Opet, Total, Shell 2 Haziran 2023 fiyat listesi...

Araç sahipleri kontağı o tarihe kadar kapatın! Benzin ve motorine indirim mi geliyor? 1 Haziran akaryakıt fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarına indirim mi gelecek? Brent petrol ne kadar oldu? İşte güncel 1 Haziran 2023 benzin, motorin ve LPG fiyatı!

Sürücüler aman dikkat! Akaryakıt fiyatlarında yeni indirim var mı? Benzin, motorin, LPG fiyatlarında son dakika!

Sürücüler aman dikkat! Akaryakıt fiyatlarında yeni indirim var mı? Benzin, motorin, LPG fiyatlarında son dakika...

benzin indirim olacak mı Haberi

benzin indirim olacak mı

Vatandaşın gözü kulağı akaryakıta gelecek indirim haberinde. Sektör temsilcileri motorine 96 kuruş, benzine ise 81 kuruş indirim geleçeğini ön görüyor.

Benzin ve motorine bu kez kallavi indirim bekleniyor. EPGİS Başkanı Fesih Aktaş, akaryakıt fiyatlarına indirim beklediklerini ancak indirim miktarına ilişkin net bir rakam veremeyeceklerini söyeldi. Sektör temsilcileri ise motorine 96 kuruş, benzine ise 81 kuruş indirim geleçeğini ön görüyor.

Sektör kaynakları pazartesi gecesi itibaren geçerli olmak üzere motorine 96 kuruş, benzine ise 81 kuruş indirim gelebileceğini duyurdu. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası tarafından ise akaryakıta indirim olacağına yönelik açıklama yapılmadı.

Memurlarnet'te yer alan habere göre, Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) Başkanı Fesih Aktaş indirimi beklentisini onaylarken oran hakkında net bir bilginin olmayacağını belirtti.

Akaryakıt ürünlerine dev zam

EPGİS...