01 / 05 / 2024

Akaryakıt fiyatlarında büyük indirim bekleniyor!

Akaryakıt fiyatlarında büyük indirim bekleniyor!

Vatandaşın gözü kulağı akaryakıta gelecek indirim haberinde. Sektör temsilcileri motorine 96 kuruş, benzine ise 81 kuruş indirim yapılacağını ön görüyor.



Vatandaşın gözü kulağı akaryakıta gelecek indirim haberinde. Sektör temsilcileri motorine 96 kuruş, benzine ise 81 kuruş indirim geleçeğini ön görüyor.

Benzin ve motorine bu kez kallavi indirim bekleniyor. EPGİS Başkanı Fesih Aktaş, akaryakıt fiyatlarına indirim beklediklerini ancak indirim miktarına ilişkin net bir rakam veremeyeceklerini söyeldi. Sektör temsilcileri ise motorine 96 kuruş, benzine ise 81 kuruş indirim geleçeğini ön görüyor.

Akaryakıt fiyatlarında büyük indirim bekleniyor!

Sektör kaynakları pazartesi gecesi itibaren geçerli olmak üzere motorine 96 kuruş, benzine ise 81 kuruş indirim gelebileceğini duyurdu. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası tarafından ise akaryakıta indirim olacağına yönelik açıklama yapılmadı.

Memurlarnet'te yer alan habere göre, Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) Başkanı Fesih Aktaş indirimi beklentisini onaylarken oran hakkında net bir bilginin olmayacağını belirtti.

Akaryakıt ürünlerine dev zam

EPGİS tarafından yapılan açıklamada, "26/02/2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; benzinde 1,61, motorinde 1,51 TL/LT. Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur" ifadeleri yer aldı.

Akaryakıt fiyatlarında büyük indirim bekleniyor!

Güncel akaryakıt fiyatları

Yapılan zamlardan sonra benzinin litre fiyatı "Ankara'da 15,27 liradan 16,88 liraya, İstanbul'da 15,18 liradan 16,79 liraya, İzmir'de 15,29 liradan 16,90 liraya" ulaştı.

Motorin fiyatları ise "Ankara'da ortalama 15,46 liradan 16,97 liraya, İstanbul'da 15,39 liradan 16,90 liraya, İzmir'de 15,46 liradan 16,97 liraya" oldu.

Akaryakıt alacaklar dikkat! Yarın gece yarısından itibaren...

Akaryakıtta son dakika müjdesi! Milyonların yüzü gülecek! İndirim geliyor!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön