22 / 07 / 2024

Berat Ateş

Berat Ateş

Afer Grup Otomotiv Danışmanlık Mühendislik Dış Ticaret İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Berat Ateş tarafından 100 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Beşiktaş, Nispetiye Mahallesi'nde kuruldu.

Ateşoğlu Yatırım Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ateşoğlu Yatırım Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de Candan Özağdaş tarafından kuruldu.

Ateşler Grup İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ateşler Grup İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Ceyhun Ateş ve Zeki Ateş ortaklığında kuruldu.

Asgari ücrette zam fitili ateşlendi! Asgari ücretliler şimdi her şeyi bırakın, acilen bu son dakika haberine bakın!

Asgari ücret ile çalışan milyonlarca vatandaş maaş zamlarındaki son durum ile ilgili gelişmeleri merak ediyor ve araştırıyor. Asgari ücrette zam fitili ateşlendi. Asgari ücretliler bu son dakika haberine bakmadan geçmeyin...

Emekli promosyonları 10 bin TL’ye dayandı! Bankalar promosyon ateşini harladılar! İşte detaylar!

Emekli promosyonları son dönemde emeklilerin gündeminde yer alıyor. Bankalar birbiri ardına verdikleri promosyon ateşini körüklemeye başladılar. İşte detaylar!

Merve Ateş Küreç, Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü oldu!

Gayrimenkul sektöründe 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası olan Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Merve Ateş Küreç oldu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Berat Albayrak çıkışı: Çok çaba sarf etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karadeniz Gazı Denize İlk Boru İndirme ve Kaynak Töreni’nde 'Karadeniz'de keşfedilen gazın ne zaman kullanıma gireceğini' açıkladı. Erdoğan konuşmasında eski bakan Berat Albayrak hakkında dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Altının yükseliş fitili ateşlendi! Gram çeyrek ve tam altında rekor seviye görüldü

Altın fiyatları yükseliş fitilini ateşledi. Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogramı 996 bin 800 liraya yükseldi. Gram altında beklenen rekor tahmin edilen süreden erken geldi. İşte ayrıntılar...

Berat Hırdavat İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berat Hırdavat İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Mehmet Süren tarafından kuruldu.

Berat Albayrak'tan 3 yıl sonra gelen 'ideolojik' itiraf

Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden 3 yıl önce istifa eden Cumhrubaşkanı Erdoğan'ın damadı Berat Albayak, piyasaya yeni çıkan kitabında ilginç itiraflarda bulundu.

Berat Albayrak’ın, ‘Burası Çok Önemli’ kitabı satışa çıkıyor! Kapakta, dillere pelesenk olan cümlesi var

Bir dönem Enerji Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı görevlerinde bulunduktan sonra görevden, ‘’Affını’’ isteyerek bakanlığı bırakan Berat Albayrak’ın, ‘’Burası Çok Önemli’’ adındaki kitabı, 11 Mart Cuma günü tüm kitapçılarda yerini alacak…

Satılık ve kiralık konutlar ateş pahası oldu! Mağduriyetler çözülecek mi?

Konut sektöründe fiyatlar gündemden düşmüyor. Satılık ve kiralık konutlar ateş pahası oldu. Kiracılar da mülk sahipleri de bazı mağduriyetler yaşıyor. Peki bu mağduriyetler çözülecek mi? İşte ayrıntılar...

Pitbull saldırısında yaralanan Asiye Ateş yeni evine kavuştu!

Gaziantep'te Pitbull saldırısında yaralanan Asiye Ateş'in Antalya’daki tedavisi bitti. Asiye Ateş ve ailesi bir hayırseverin hediye ettiği yeni evlerine taşınacak.

Berat Albayrak'ın Kanal İstanbul güzergahındaki arazisi imara açıldı iddiası!

Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak’ın tartışmalı proje Kanal İstanbul güzergahındaki ‘tarla’ vasfına sahip arazinin, proje planlarına onay verilmesiyle beraber kesin olarak imara açıldığı ileri sürüldü.

Berat Ateş Haberi

Berat Ateş

Afer Grup Otomotiv Danışmanlık Mühendislik Dış Ticaret İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Berat Ateş tarafından 100 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Beşiktaş, Nispetiye Mahallesi'nde kuruldu. 


Afer Grup Otomotiv Danışmanlık Mühendislik Dış Ticaret İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.  c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı...