26 / 07 / 2024

Bergama Araştırmaları Kütüphanesi

Bergama Araştırmaları Kütüphanesi

Bergama'daki 'Bergama Araştırmaları Kütüphanesi', bugün saat 17.30'da açılacak. Bergama Araştırmaları Kütüphanesi'nin kurdelesini CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu kesecek.

Bankalardaki batık ve riskli kredilerin artışının nedenleri araştırılacak!

Kamu bankalarındaki batık ve riskli kredilerin artışının nedenlerinin araştırılarak alınmasın gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla meclise araştırma önergesi verildi. 

İzmir Atatürk İl Halk Kütüphanesi yapımı projesi mecliste!

İzmir Atatürk İl Halk Kütüphanesi yapımı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kripto paralar için araştırmalar hızlandı!

ABD Merkez Bankası (Fed) Yönetim Kurulu Üyesi Lael Brainard, kripto para borsalarına yönelik araştırmaların hızlanacağını söyledi. 

Antalya Kepez'e 'Burhanettin Onat Kütüphanesi' geliyor!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından DokumaPark'a Burhanettin Onat Çocuk Kütüphanesi inşa edilmesi için çalışmalara başlandı.

Keçiören Yükseltepe'deki Mehmet Doğan Kütüphanesi açıldı!

Keçiören Yükseltepe'ye Mehmet Doğan Kütüphanesi yapıldı. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bursa İncirli Kültür Merkezi ve Kütüphanesi hizmete açıldı!

Bursa'da Yıldırım Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan İncirli Kültür Merkezi ve Kütüphanesi, ilçe sakinlerinin hizmetine açıldı.

Gayrimenkul Piyasası Araştırması 2020 Pazarlık Marjı toplantısı 8 Aralık'ta!

İstanbul Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. (İGD), “Gayrimenkul Piyasası Araştırması 2020- Pazarlık Marjı” adıyla İstanbul gayrimenkul piyasasına dair yaptığı araştırmanın sonuçlarını online bir basın toplantısıyla kamuoyu ile paylaşacak. 

Fatih'te Karagümrük Kütüphanesi hizmete açıldı!

Fatih Belediyesi, ilçede dokuzuncu kütüphanesi olan Karagümrük Kütüphanesi'nin açılışını gerçekleştirdi. 

Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 250 yataklı ek bina inşa edilecek!

Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 250 yatak kapasiteli ek bina inşa edilmesi için düğmeye basıldı. 

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi 2023'te açılacak!

Sivas'ta 500 milyon liraya mal olacak Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Hastanenin 2023 yılında hizmete açılması bekleniyor. 

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı tam gaz!

Sivas'ta yaklaşık 500 milyon liraya mal olacak Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor...

Konya Meram İlçe Halk Kütüphanesi inşaatında sona gelindi!

Konya Meram Belediyesi tarafından inşa edilen Meram İlçe Halk Kütüphanesi inşaatında sona gelindi.

İstanbul Üniversitesi Merkez Kütüphanesi'nin yeni binası 2021 sonunda tamamlanacak!

Yapımına 2019 yılında başlanan İstanbul Üniversitesi Merkez Kütüphanesi'nin yeni binası 2021 yılı sonunda tamamlanacak...

Bergama Araştırmaları Kütüphanesi Haberi

Bergama Araştırmaları Kütüphanesi

Antik dönemin en önemli bilim ve kültür merkezlerinden biri olan Bergama'da 'Bergama Araştırmaları Kütüphanesi', bugün saat 17.30'da açılacak.


UNESCO'nun 999'uncu Diinya Mirası ilklerin şehri Bergama, açılışını CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yapacağı, BerKM'nin (Bergama Kültür Merkezi) açılışına odaklandı. Dünyaca ünlü piyanist İdil Biret'in de bir konser vereceği; İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve dünyaca ünlü Türk Mimar Emre Arolat'ın da katılacağı tören hazırlıklarında son aşamaya gelindi. Yapılan hazırlıklar Kütüphanesi' de açılışa programına...