21 / 05 / 2024

Bergama Belediyesi tarım arazisi satışı

Bergama Belediyesi tarım arazisi satışı

İzmir 3. İdare Mahkemesi, AKP’li belediye yönetiminin aldığı satış kararına ilişkin yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Çekmeköy’deki ekolojik turizm ve tarım alanları, konut imarına açıldı!

Çekmeköy’deki ekolojik turizm ve tarım alanları, konut imarına açıldı. Paylaşılan detaylara göre Çekmeköy belediyesi 4 köyü kapsayan imar planındaki “ekolojik turizm alanlarında konut yapılamaz” ibaresini iptal ederek 2 katlı konut inşaatlarının da önünü açtı.

Antalya'daki tarım alanları, konut ve turizm alanlarına dönüştürülecek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı Meclisi'nde Aksu’da ve Kaş’ta tarım alanlarının dönüşümüne ilişkin teklifler oybirliği onaylandı. Böylece tarım alanları konut ve turizm alanlarına dönüştürülebilecek.

12 ilçeyi ilgilendiriyor! Tarım arazilerinde tarım dışı kullanımındaki sorunlardan, kaçak yapılara kadar hepsi masada

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi önderliğinde 12 ilçenin belediyesinin başkan yardımcıları, imar müdürleri ve teknik personelinin katıldığı ekim ayı imar toplantısında Tarım Arazilerinde tarım dışı kullanımındaki sorunlardan, kaçak yapılara kadar hepsi masaya yatırıldı.

İzmir'de belediye 14 tarım arazisini açık arttırma ile satacak!

İzmir Bergama Belediye Başkanlığı tarafından, İzmir İli, Bergama İlçesi, Tırmanlar, Yortanlı, Paşaköy, Eğrigöl, Kurfallı, Ferizler ve Karahıdırlı mahallelerinde konumlanan 14 tarım arazisi açık arttırma ile satılıcak.

İzmir Bergama'da 14 adet tarım arazisi görücüye çıkıyor! Sakın kaçırmayın...

İzmir Bergama Belediyesi 14 adet taşınmazın ihalesinin yapılacağını duyurdu. İhale  Haluk Elbe toplantı salonunda, İhale komisyonu huzurunda gerçekleştirilecek.

Bergama Belediyesi'ne devredilen arazilerin satışı mecliste!

İzmir Bergama Belediyesi'ne devredilen tarım arazilerinin satışı meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden 5 ilçeye Tarım Müdürlüğü binası!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ilgın, Halkapınar, Derbent, Güneysınır ve Sarayönü ilçelerinde ilçe Tarım müdürlüğü binası inşa edecek. 

İzmir Bergama'da tarım arazilerinin satışa çıkarılmasına tepki!

İzmir'de Bergama Belediye Meclisi'nde AKP ve MHP’li üyelerin oylarıyla köylerdeki verimli tarım arazilerinin satışa sunulması yargıya taşındı. Satış kararının iptali için CHP ve İYİ Parti, İzmir İdare Mahkemesi'ne dava açtı.

Bergama'da satışa çıkarılan tarım arazileri TBMM'de!

İzmir'in Bergama ilçesinde satışa çıkarılan tarım arazileri meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa Osmangazi'de tarım arazisi üzerinde inşa edilmeye çalışan yapı yıkıldı! 

Bursa Osmangazi Belediyesi, ilçede tarım alanı üzerine inşası yapılan yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

İBB, tarım arazisine akaryakıt istasyonu yapılmasına onay vermedi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi 14 Aralık’taki toplantısında tarım alanı olan bir araziye akaryakıt istasyonu yapılması isteğini reddetti. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Mustafa Yılmaz, bu kararı kaleme aldı.

Silivri'de tarım arazisine inşa edilen kaçak yapılar yıkıldı!

Silivri Belediyesi, Akören Mahallesinde tarım arazisi üzerine kaçak ve ruhsatsız olarak yapıldığı tespit edilen 2 yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Osmangazi'de tarım alanındaki kaçak yapılar yıkıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, İsmetiye Mahallesi’nde bölünerek internet üzerinden hobi bahçesi ismi altında satışa sunulan verimli tarım arazileri üzerine yapılan kaçak yapıları yıktı.

Bergama Belediyesi tarım arazisi satışı Haberi

Bergama Belediyesi tarım arazisi satışı

İzmir'in Bergama İlçesi'nde, AKP'li Belediye Başkanı Hakan Koştu, toplam 831 bin metrekarelik 19 parça tarım arazisini satışa sunmuştu. Sözcü'den Gökmen Ulu'nun haberine göre; karar, Mart ayı belediye meclisi toplantısında, CHP ve İYİ Parti meclis üyelerinin ret oyuna karşılık, AKP'li ve MHP'li üyelerin oy çokluğu ile onaylanmıştı. Bunun üzerine yöre köylüleri, “Ata toprağımızın satılmasını istemiyoruz” diyerek, tepki göstermişti. Bergama Çevre Platformu ile İYİ Parti Bergama İlçe Başkanlığı da satış kararının iptali istemi ile dava açmıştı.

“BELEDİYE BAŞKANI VURDUMDUYMAZ DAVRANDI”

İzmir 3. İdare Mahkemesi, Bergama Belediyesi'nin satış kararı hakkında yürütmeyi durdurma kararı verdi. İYİ Parti Bergama Belediye Meclisi Üyesi Avukat Olgu Altuğ, “Köy taşınmaz mallarımızın satılmak istenmesinin yanlış olduğunu her mecrada dile getirmiştik. Burada gayemiz hiçbir zaman hizmetlerin önüne taş koymak değil. Bu tarlalar...