27 / 04 / 2024

Bergama Kültür Merkezi ihale sonuçları

Bergama Kültür Merkezi ihale sonuçları

Yüklenici firma ortağının vefatı nedeniyle yapım işlemleri duran Bergama Kültür Merkezi 'nde yeni ihale süreci başladı. Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç ihale sürecinin başladığını duyurdu.

İzmir Bergama Kültür Merkezi açıldı!

İzmir yeni bir sanat mabedi daha kazandı İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bergama Belediyesi’nin işbirliğiyle tamamlanan Bergama Kültür Merkezi (BERKM), CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun katıldığı bir törenle hizmete açıldı.

Bergama Kültür Merkezi yarın açılıyor!

UNESCO'nun 999'uncu Dünya Mirası Bergama'da yapımına 4 yıl önce başlanan, kentin sanatsal ve kültürel yönden zenginleştirmesine katkı sağlayacak şekilde tasarlanan Bergama Kültür Merkezi (BerKM) yarın açılıyor.

Bergama Kültür Merkezi 8 Ekim'de açılacak!

Bergama'da kentin sanatsal ve kültürel yönden zenginleşmesine katkı sağlayacak olan Bergama Kültür Merkezi'nin açılış tarihi belli oldu.

Bergama Kültür Merkezi Haziran'da açılacak!

İnşaatı yüzde 80'de iken duran Bergama Kültür Merkezi'nde çalışmalar tekrar başladı. Tesise, 4 milyon 878 bin lira daha harcanacak ve gelecek yıl Haziran ayında açılacak.

Bergama Kültür Merkezi bu sene açılacak!

Yapım işlemleri duran Bergama Kültür Merkezi'nde yeni ihale süreci başladı. Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, twitter hesabından yaptığı açıklama ile Kültür Merkezi'nin kalan yüzde 15'lik kısmı için ihaleye çıkılacağını duyurdu.

Bergama Kültür Merkezi'nin ihalesi Mayıs'ta yapılacak!

Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç twitter hesabından yaptığı açıklama ile Kültür Merkezi'nin kalan yüzde 15'lik kısmı için ihaleye çıkılacağını duyurdu. Yüzde 85'i tamamlanan Bergama Kültür Merkezi'nin ihalesi Mayıs'ta yapılacak" ifadelerini kullandı

Bergama Kültür Merkezi'nde yeni ihale süreci başladı!

Yüklenici firma ortağının vefatı nedeniyle yapım işlemleri duran Bergama Kültür Merkezi 'nde yeni ihale süreci başladı. Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç ihale sürecinin başladığını duyurdu.

Bergama'ya kültür merkezi bekleniyor!

Bergamalılar, ilçenin sadece UNESCO miras listesine girmesinin yeterli olmadığını belirterek, kültür merkezi ve otoparkın bir an önce tamamlanmasını, aynca turisti çekecek yeni tesislerin şehre kazandırılmasını bekliyor.

Bergama Kültür Merkezi WAF Dünya Mimarlık Festivali'nde finale kaldı!

Bergama Kültür Merkezi, büyük ödüle çok yaklaştı. Mimari otoritelerin dikkatini çekerek WAF Dünya Mimarlık Festivalinde finale kalan Bergama Kültür Merkezi Projesi, ödüle doğru adım adım ilerliyor.

Bergama'nın kültür merkezi festivalin favorisi oldu!

Bergama'nın kültür ve sosyal hayatını farklı bir noktaya taşıması planlanan Bergama Kültür Merkezi, dünyanın ilgisini çekti. Emre Arolat Mimarlık imzasını taşıyan Bergama Kültür Merkezi Projesi "Kültür Yapıları" kategorisinde finale kaldı.

Talas'ta otel ve kültür merkezi inşaat yapım işi ihalesi!

Kayseri Talas Belediye Başkanlığı tarafından bugünkü resmi gazetede verilen ilana göre Kayseri Talas'ta yer alan 2 farklı arsa üzerinde otel ve kültür merkezi inşaatı yapılacak. İşin ihalesi 24 Mart'ta yapılacak...

Pir Sultan Abdal Kültür Merkezi ve Cemevi 9 Mart'ta açılıyor!

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, 4 bin 800 metrekare kapalı alan olarak inşa edilen Pir Sultan Abdal Kültür Merkezi ve Cemevi'ni 9 Mart 2014 tarihinde saat 14.00’de açıyor...

Trabzon Akyazı Spor ve Kültür Merkezi'nde tribünler yükseliyor!

Akyazı Spor ve Kültür Merkezi İnşaatı Proje Koordinatörü İbrahim Nacar, hedefledikleri programların önünde olduklarını belirterek projeyi teslim tarihinden daha erken bir zamanda bitirerek teslim etmeyi amaçladıklarını söyledi...

Bergama Kültür Merkezi ihale sonuçları Haberi

Bergama Kültür Merkezi ihale sonuçları

Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, twitter hesabından yaptığı açıklama ile Kültür Merkezi'nin kalan yüzde 15'lik kısmı için ihaleye çıkılacağını duyurdu. Başkan Gönenç, "Uzun ve sıkıntılı bir süreci geride bıraktık. Yüzde 85'i tamamlanan Bergama Kültür Merkezi'nin ihalesi Mayıs'ta yapılacak" ifadelerini kullandı. Yüklenici firma ortağının vefatının ardından ilgili yasa ve yönetmelikler çerçevesinde, Kamu ihale Kurumu ve Yüksek Fen Kurulu görüşleri doğrultusunda BKM inşaatı işi, sözleşmenin feshi suretiyle tasfiye edilmişti. Dünyaca ünlü Türk Mimar Emre Arolat imzasını taşıyan Bergama Kültür Merkezi projesi, geçtiğimiz ekim ayında Singapur'da düzenlenen WAF - Dünya Mimarlık Festivali kapsamındaki yanşmada "Geleceğin Yapılan" kategorisine alınarak finale kalmıştı. Bergama'daki sosyal ve kültürel yaşam için bir dönüm noktası olması beklenen Bergama Kültür Merkezi'nin, 2015 yılı sona ermeden bitmesi planlanıyor.


Haber Ekspres...