12 / 05 / 2024

Berivan Ünal inşaat

Berivan Ünal inşaat

NATO’nun askeri malzeme tedarikçisi olan Berivan Ünal ayrıca ABD ordusu, BM Güvenlik Konseyi ile çalışıyor. Aynı zamanda müteahhit olan Berivan Ünal kimdir? İşte Müteahhit Berivan Ünal'ın biyografisi...

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Şişli'de inşaatın istinat duvarı çöktü!

Şişli Bozkurt Mahallesi Kınalı Keklik Sokak'ta bulunan inşaatın istinat duvarı çöktü...

Koronavirüs Antalya'da inşaat sektörünü nasıl etkiledi?

Antalya'nın Kepez İlçesi Müteahhitler Derneği Başkanı Mehmet Ali Ünal, koronavirüsün inşaat sektörüne olan etkilerini anlattı. Ünal, müteahhitlerin sınıflandırılması, hafriyat ve yapı denetim konularında sıkıntı yaşadıklarını belirtti...

Kocaeli Kandıra Belediyesi'nin yeni binasında inşaat başladı!

Kocaeli Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, bölgede yapımı devam eden ve tamamlanan yatırımlar hakkında bilgi verdi. Köken, Kandıra Belediyesi'nin yeni binası için inşaatın başladığını söyledi. 

Türkiye inşaat sektörü 2018’e temkinli yaklaşıyor!

KPMG, Türkiye inşaat sektöründe 2018’i değerlendirdiği sektör değerlendirmesini sundu. KPMG İnşaat Sektör Lideri İsmail Önder Ünal 2017 yılının büyüme yılı olduğunu söyledi.

Türk inşaat sektörünün özgüveni üst seviyede!

KPMG’nin 11’incisini hazırladığı 2017 Küresel İnşaat Araştırması’na tüm dünyadan 200’den fazla üst düzey inşaat sektörü yöneticisi katıldı. KPMG İnşaat Sektörü Lideri İsmail Önder Ünal, “Türkiye inşaat sektöründe önemli bir noktada.” dedi...

Güven, inşaat sektörünün olmazsa olmazı!

OP Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, nşaat sektöründeki gelişmelerin projeleri olduğu kadar sektörü de büyüttüğünü söyledi. Pala “Güven, inşaat sektörü için olmazsa olmaz'' diye konuştu.

Garanti'den inşaat sektörüne özel paket!

Garanti, inşaat sektörüne özel paketler hazırlıyor. Garanti Leasing Genel Müdürü Ünal Gökmen, 2017’de önceliklerinin yeni müşteri kazanmak olduğunu belirtti.

KPMG Türkiye 2017 İnşaat Sektör Raporu açıklandı!

KPMG Türkiye, ekonominin dinamosu sayılan sektörlerin 2017 raporlarını açıklıyor. İsmail Önder Ünal’a göre, Türkiye’nin aldığı göç, yabancıların konut talebi, pazardaki potansiyel talep ve kentsel dönüşüm projeleri 2017’de inşaat sektörü için umut vaat ediyor.

Ünal İnşaat'ın acı günü! Nejla Mercan Ünal vefat etti!

Ünal İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Necati Ünal'ın eşi Nejla Mercan Ünal vefat etti. İvasen İnşaat ve Özaltın Holding taziye ilanı yayınlattı.

İş ve inşaat makineleri leasingde yeniden lider!

Garanti Leasing Genel Müdürü Ünal Gökmen, "İş ve inşaat makineleri grubunu değerlendirdiğimizde geçtiğimiz dönemlerde 'sat ve geri kirala'nın hızlı yükselişi ile kaptırdığı liderlik koltuğunu tekrar aldığını görüyoruz" dedi.

İzmit Tramvayı'nın inşaatıyla ilgili şikayetler arttı!

Kocaeli Gazetesi köşe yazarı olan M. Tanzer Ünal bugünkü yazısında İzmit'teki tramvay projesini değerlendirdi. Ünal, projenin inşaatı hakkında incelemelerini paylaştı.

17 Ağustos depremi inşaat sektörünün miladı oldu!

BEKAŞ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Karahasanoğlu, ONURSAL Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, UZALTAŞ AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala ve İTO Yatırım ortaklarından Özkan Özçelik, 17 Ağustos depremi sonrası Türk inşaat sektörünü değerlendirdi.

Berivan Ünal inşaat Haberi

Berivan Ünal inşaat

Berivan Ünal kimdir?

Berivan Ünal, NATO, ABD ordusu, BM Güvenlik Konseyi ile çalışıyor. NATO’nun askeri malzeme tedarikçisi olan Berivan Ünal, aynı zamanda müteahhit.


Erkek müteahhitkelerin iş yapmaya korktuğu bölgeler olan Güney Osetya, Afganistan gibi coğrafyalarda da iş yapan Berivan Ünal, 37 yaşında. 


“Piyasada, kimsenin yanaşmadığı zorlu yerlere BM için malzeme tedarik ederek kendime yer açtım” açıklamasında bulunan Berivan Ünal Orta Doğu Teknik Üniversitesi mezunu.


Berivan Ünal, müteahhitlik işine aralarında Milli Savunma Bakanlığı işlerinin de olduğu kamu ihaleleriyle başladı. Yağmur suyu kanalizasyon inşaatları, okul binaları, altyapı gibi projelerde de imzası bulunan Berivan Ünal, Antalya’da 96 konutluk site, karşı tarafta bir bankanın Ar-Ge binası, Maslak’ta ise okul inşa ediyor.


Aslen Urfalı olan Berivan Ünal'ın Ankara'da Yükseliş Koleji’nde okudu. 2004 yılında Ankara'dan İstanbul'a taşındı.


Yurtdışındaki ilk müşterisinin Amerikan...