11 / 05 / 2024

Berivan Ünal müteahhit

Berivan Ünal müteahhit

NATO’nun askeri malzeme tedarikçisi olan Berivan Ünal ayrıca ABD ordusu, BM Güvenlik Konseyi ile çalışıyor. Aynı zamanda müteahhit olan Berivan Ünal kimdir? İşte Müteahhit Berivan Ünal'ın biyografisi...

Beylikdüzü'nde 2 müteahhit öldürüldü!

İstanbul Beylikdüzü'nde kooperatif inşaatı sebebiyle yaşanan anlaşmazlık kanlı bitti. Kurşun yağmuruna tutulan 2 müteahhit can verdi. Olayla ilgili İstanbul Emniyeti'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü soruşturma başlattı.

Müteahhit Hacı Doğan Tümay vefat etti!

İnşaat sektörü duayenlerinden Müteahhit Hacı Doğan Tümay vefat etti. İş adamının vefatı üzerine Tümay ailesi taziye ilanı yayınlattı. Merhumun cenazesi bugün Zincirlikuyu Kabristanı'na defnedilecektir.

Önalım hakkı dava dilekçesi 2016!

Önalım hakkı hisseli bir taşınmazın paydaşlarından birinin kendi payını başkasına satması halinde kullanılıyor. Kendisine haber verilmeyen hissedarlar bir dilekçe ile karşı tarafa dava açabiliyor. İşte önalım hakkı dava dilekçesi 2016..

Sur'da çalışan müteahhit ve işçilere tehdit!

Karasu, terör saldırılarının ardından yeniden yapılanma sürecine giren Diyarbakır’ın Sur ilçesinde çalışacak Kürt kökenli müteahhit ve işçileri hedef aldı.

Müteahhit Ahmet Sakızoğlu için 532 yıl hapis cezası istendi!

Maket üzerinden aynı daireleri 176 kez satarak alıcıları dolandırdığı iddiasıyla yargılanan firari müteahhit Ahmet Sakızoğlu hakkında 532 yıl hapis cezası istendi.

Türkiye müteahhit, yabancılar taşeron konumunda!

Bakan Yıldırım, "Türkiye, 1'inci, 2'nci köprüyü de Yavuz Sultan Selim'i de yaptı ama bir fark var. O dönemlerde Türkiye taşeron, köprüyü yapanlar müteahhitti. Şimdi Türkler müteahhit, yabancılar taşeron... Türkiye'nin gücü budur" dedi.

İzmirli müteahhit aynı daireyi 120 kişiye sattı!

İzmir Gaziemir'de müteahhit H.P. ve ortağı S.Ö. hakkında aynı daireyi 120 kişiye satarak dolandırma iddiasıyla açılan dava dosyasında, şüphelinin olayı gerçekleştirmeden önce bütün mirasından feragat ettiği ortaya çıktı.

Türkiye'de müteahhit tanımı değişmeli!

Sakarya İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Hüsnü Gürpınar, Türkiye'de hiçbir iş yapamayanların müteahhitlik mesleğine soyunduğunu belirterek Türkiye'de müteahhit ya da yüklenici tanımının değişmesi gerektiğini belirtti.

Müteahhit Ahmet Sakızoğlu'na 900 yıla kadar hapis cezası istendi!

Antalya'da 'Ferrarili müteahhit' olarak bilinen ve halen firarda olan Ahmet Sakızoğlu hakkında 900 yıla kadar hapis cezası istendi.

Kentsel dönüşüm planlayan müteahhit firmanın işi halkla olmalı!

Kentsel dönüşüm planlayan bir müteahhit firmasının basınla değil, halkla işi olmalıdır. Basında çıkmanın değil, halkın gönlünde yer almanın hesaplarını yapan inşaat firması iki dünyada da kazanır.

Müteahhit firma Akhisar Arena Stadyumu sözleşmesini feshetti!

Akhisar Belediyesi, inşaatı yılan hikayesine dönen Akhisar Arena'nın yapımını üstlenen müteahhit firmanın sözleşmesini feshetti.

Müteahhit kentsel dönüşüm kredisi alabilir mi?

Kentsel dönüşümde evi veya işyeri yıkılan hak sahiplerine bazı finansal destekler sunuluyor. Kentsel dönüşüm kredisi, devlet destekleri arasında yer alıyor. Peki, müteahhit kentsel dönüşüm kredisi alabilir mi?

Herkesin müteahhit olma arzusu, sektörü türbülansa sokabilir!

İMKON Genel Başkanı Tellioğlu: " Liyakati olup olmayan herkesin müteahhit olma arzusu, inşaat sektörünün türbülansa girmesine sebep olacaktır " şeklinde ifadelerde bulundu.

Berivan Ünal müteahhit Haberi

Berivan Ünal müteahhit

Berivan Ünal kimdir?

Berivan Ünal, NATO, ABD ordusu, BM Güvenlik Konseyi ile çalışıyor. NATO’nun askeri malzeme tedarikçisi olan Berivan Ünal, aynı zamanda müteahhit.


Erkek müteahhitkelerin iş yapmaya korktuğu bölgeler olan Güney Osetya, Afganistan gibi coğrafyalarda da iş yapan Berivan Ünal, 37 yaşında. 


“Piyasada, kimsenin yanaşmadığı zorlu yerlere BM için malzeme tedarik ederek kendime yer açtım” açıklamasında bulunan Berivan Ünal Orta Doğu Teknik Üniversitesi mezunu.


Berivan Ünal, müteahhitlik işine aralarında Milli Savunma Bakanlığı işlerinin de olduğu kamu ihaleleriyle başladı. Yağmur suyu kanalizasyon inşaatları, okul binaları, altyapı gibi projelerde de imzası bulunan Berivan Ünal, Antalya’da 96 konutluk site, karşı tarafta bir bankanın Ar-Ge binası, Maslak’ta ise okul inşa ediyor.


Aslen Urfalı olan Berivan Ünal'ın Ankara'da Yükseliş Koleji’nde okudu. 2004 yılında Ankara'dan İstanbul'a taşındı.


Yurtdışındaki ilk müşterisinin Amerikan...