02 / 05 / 2024

berk ünsal

berk ünsal

Hayıtlı Koyu’nda devremülk konseptiyle inşa edilen Kamu-Sen Tatil Sitesi ve hem devremülk hem de 4 yıldızlı oteli barındıran “Hayıtlı Merada”nın inşası sonrasında Dikili’nin 2 aylık turizm sezonunun 12 aya yayılması beklenmektedir

Ev sahibiyle papaz olan PuCCa, Tuba Ünsal'a da aynı şeyi yaşatmış!

Pucca isimli sosyal medya fenomeni Selen Pınar Işık'ın ev sahibi aylardır kira alamadığını öne sürmüş ve sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yapmıştı.  Pucca'nın eski ev sahibi olan Tuba Ünsal'dan da konuyla ilgili bir paylaşım geldi. İşte detaylar...

Ünsal Group Mevaşehir'de 5 milyon 950 bin TL'ye 4+1! Hemen tapu hemen teslim! 

1.800 konutluk Mevaşehir projesinde yer alan 4 oda 1 salon konutların fiyatları 5 milyon 950 bin TL'den başlıyor. Proje Ünsal Group imzası ile başkent Ankara'da hayata geçiriliyor.

Tuba Ünsal gayrimenkul zengini çıktı! İlk evini 17 yaşında almış, İki ülkede daha evi var!

Babasının para biriktirme konusundaki öğütlerini dinlediğini söyleyen güzel oyuncu Tuba Ünsal, ilk yatırımını 17 yaşında yaptığını açıkladı.

Jewel Premium Beytepe geliyor! Ünsal Group'tan Ankara'ya 720 konutluk yeni proje!

Ünsal Group, Jewel Premium Beytepe projesi için düğmeye bastı. Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan projede 720 konut yer alacak.

Hakan Ünsal nerede okudu? Hangi alanlarda görev aldı? Ne zaman yönetim kurulu üyesi oldu?

Astor Enerji Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Türk iş insanı Hakan Ünsal hangi üniversitede okudu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Ne zaman yönetim kurulu üyesi ve genel müdür oldu? İşte Hakan Ünsal ile ilgili merak edilen her şey...

Dursun Ünsal Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dursun Ünsal Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Ünsal tarafından kuruldu.

Ünsal Yol Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ünsal Yol Yapı İnşaat Limited Şirketi Arnavutköy'de Efe Ünsal tarafından kuruldu.

Yüksek Mimar Berk Or vefat etti!

Yüksek Mimar Berk Or hayatını kaybetti.

Mekânsal Planlar Yapım Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022!

Mekânsal Planlar Yapım Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31777 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Berk Oktay Zekeriyaköy'den ev aldı!

Yıldız Çağrı Atiksoy ve sevgilisi Berk Oktay çifti, kirada oturdukları evden çıkma kararı aldı. Berk Oktay, Zekeriyaköy'den 3 milyon Türk Lirası bedelle ev aldı. 

Berk Oktay ile Merve Şarapçıoğlu'nun mal paylaşımı davası başladı!

Berk Oktay ile Merve Şarapçıoğlu arasındaki ‘mal rejimi davası’nın ilk celsesi görüldü. Tanıkların dinlendiği dava 2 Kasım tarihine ertelendi.

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, Zekeriyaköy'den villa kiraladı!

Ünlü çift Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, evlilik hazırlarına start verdi. Çift, Zekeriyaköy’de, aylık kirası 20 bin TL olan iki katlı bir villayı kiraladı.

Tuba Ünsal Yalıkavak'tan ev aldı!

Gayrimenkul yatırımlarına devam eden eski manken Tuba Ünsal, Bodrum Yalıkavak'tan ev satın aldı. 

berk ünsal Haberi

berk ünsal

TSKB Gayrimenkul Değerleme İzmir Şubesi Değerleme Uzmanı Berk Ünsal, Dikili bölgesini www.emlakkulisi.com için değerlendirdi!



HAREKETE GEÇİRİLMEYİ BEKLEYEN BİR POTANSİYEL: DİKİLİ


Dikili, İzmir ilinin kuzeyinde, Ege Denizi’nin kıyısında, Midilli Adası karşısında yer alan küçük bir ilçedir. 2008 yılı TÜİK verilerine göre İzmir ilçeleri arasında Çeşme, Güzelbahçe ve Karaburun’dan sonra en fazla nüfus artışının yaşandığı ilçe olan Dikili’de 2011 yılı Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi’ne göre yerleşik nüfus 34.358 kişidir. Nüfusun % 50’sinden fazlasını 40 yaş ve üzeri kişiler oluşturmakta olup yaz aylarında Dikili’de nüfus ziyaretçilerle birlikte 200.000 kişiye kadar çıkmaktadır. 


Dikili’de özellikle Salihleraltı bölgesinde bulunan birçok yazlık site, her yaz birçok ailenin uğrak yeri olmaktadır. Dikili’nin havasının temiz olması ve sakin bir...