11 / 05 / 2024

Bernard Oosterom

Bernard Oosterom

Uluslararası Bahçe Bitkileri Üreticileri Birliği'nin (AIPH) Yılın Üreticisi Ödül Töreni, Almanya'nın Essen kentindeki dünyanın en büyük bahçecilik fuarında yapıldı.

Dünyanın en zengin 10 kişi listesi güncellendi! Sıralama değişti mi?

ABD merkezli Forbes, dünyanın en zengin 10 insanı listesini güncellediği duyuruldu. Nisan ayında dünyanın en zengin insanı unvanını alan Bernard Arnault sırasını korurken, listeye ilk 10'da yer almayan Google'ın kurucularından Sergey Brin dahil olduğu açıklandı.

Dünyanın en zengini artık Elon Musk değil! İşte dünyanın en zengin ismi!

Dünyanın en zengin insanı olan uzun süre adından sıkça söz ettiren Elon Musk artık ikinci zengin isim olarak akıllara gelecek. Dünyanın en zengin ismi artık Louis Vuitton Moet Hennessy şirketler grubunun başkanı Bernard Arnault oldu.

Amazon şirketinin kurucusu Jeff Bezos, Miami'de 79 milyon dolara ev aldı!

Bernard Arnault ve Elon Musk'tan sonra dünyanın en zengin üçüncü insanı olarak bilinen Amazon şirketinin kurucusu Jeff Bezos, Miami'de 79 milyon dolara ev aldı. 

Elon Musk dünyanın en zengini unvanını geri aldı!

Elon Musk, lüks tüketim ürünleri grubu LVMH'nin Başkanı Bernard Arnault'yu geride bırakarak yeniden "dünyanın en zengini" ünvanının sahibi oldu. İşte detaylar...

Dünyanın en zengini bir günde 11 milyar dolar kaybetti!

Dünyanın en zengin insanı olan Bernard Arnault'un servetinde 1 günde 11 milyar dolar azalma meydana geldi.

Almela Gayrimenkul Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Almela Gayrimenkul Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Colm Bernard Hurl tarafından kuruldu.

Dünyanın en zengin insanı Bernard Arnault'tan altın değerinde 7 tavsiye!

170 milyar doları aşan servetiyle dünyanın en zengini olan Bernard Arnault, altından bile kıymetli 7 tavsiye verdi. İşte dünyanın en zengini Bernard Arnault'tan tavsiyeler...

Elon Musk'ı geride bırakıp dünyanın en zengini olan Avrupalı "Terminatör" kim? İşte dudak uçuklatan o servet

Twitter'ı satın aldıktan sonra hisse senetlerinin değerinin düşmesiyle serveti eriyen Elon Musk 'ı geride bırakarak dünyanın en zengin ismi olan Bernard Arnault, 38 yılda dev bir servetin sahibi oldu. Arnault'un serveti pek çok ülkenin GSYH'sinden daha fazla...

Milyarderler özel jetlerini satışa çıkardı! Peki neden? Sebebine çok şaşıracaksınız!

Dünyanın en zengin ikinci insanı Bernard Arnault da özel jetini sattı. Peki neden? Sebebini duyunca çok şaşıracaksınız....

Bmo Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Bmo Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Bernard Mensah tarafından kuruldu.

Duiven Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Duiven Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 101 bin 400 TL sermaye bedeli ile Hendrik Bernard Smits tarafından kuruldu. 

Yıldızların müteahhiti Bernard Krupinski vefat etti!

New York’un Long Island bölgesinde Cumartesi öğleden sonra saatlerinde özel uçak düştü. Uçakta yıldızların müteahhiti Bernard Krupinski, pilot ve 2 kişi yaşamını yitirdi..

Boeing, Istanbul Airshow’da Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanına model uçak hediye etti!

Boeing Türkiye ve Kuzey Afrika Başkanı Bernard J. Dunn, Istanbul Airshow’da şirketin Türkiye ile uzun yıllara dayanan işbirliğinin anısına Lütfi Elvan’a Boeing 777-300ER model uçak hediye etti.

Bernard Oosterom Haberi

Bernard Oosterom

EXPO 2016 Antalya'nın ilgi odağı olduğu fuarda, Kesme Çiçekler kategorisinde Antalya'dan Flash Tarım ikincilik ödülünün sahibi oldu. Fuarda 50 ülkeden bin 600 katılımcı yer aldı. Fuarda stant açan EXPO 2016 Antalya, AIPH'in Yılın Üreticisi Ödülü töreninde de stant açıp tanıtım yaptı. Gece boyunca gösterilen EXPO 2016 klibi salonu dolduran davetlilerce izlendi. 


FLASH TARIM FİNALDE 

AIPH Başkanı Bernard Oosterom gecede, Genel Sekreter Kazım Aydın'ı yeni görevinden dolayı kutladı ve gerekli desteği vereceklerini söyledi. AIPH Genel Sekreteri Tim Briercliffe de EXPO 2016 standına gelip tanıtıma destek oldu. Bitki- Ağaçlar, Kesme Çiçek, Fideler olmak üzere 3 ayrı kategoride düzenlenen Yılın Üreticisi Ödülü'nde 7 kişilik uluslararası jüri, Antalya'dan Flash Tarım'ı da finalistler arasında gösterdi. Orta Anadolu Süs Bitkileri İhracatçıları Birliği Başkanı Osman Bağdatlıoğlu ile Antalya Ticaret...