17 / 06 / 2024

Bernardo Moon

Bernardo Moon

Bernardo, 8 Mart Kadınlar Günü için sıra dışı bir davette bulunuyor. 8 Mart’ta sizi sevgilinize sofralar hazırlamaya davet eden Bernardo, böylece bir gün de olsa erkeklerin kadın emeğinin değerini bilmesini sağlamayı amaçlıyor.

Moon Point Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moon Point Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alper Ergenç, Emin Sadıklar ve Kerem Çelik ortaklığında kuruldu.

Çeyiz hazırlayanlara müjde! ŞOK Market peş peşe açıkladı! Paşabahçe, Bernardo, Esse, Arzum markalı ürünler indirme girdi

ŞOK Market haftanın indirimli aktüel ürünlerini yayımladı. Çeyiz hazırlayanlara müjde! ŞOK Market peş peşe açıkladı! Paşabahçe, Bernardo, Arzum markalı ürünler indirme girdi!

Moon Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Moon Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Suat Akay tarafından kuruldu.

Bernardo kahve fincanlarında yüzde 50 indirim! İşte 22 Ekim 2022 fiyat listesi

Bernardo kahve fincanlarında yüzde 50 oranında bir indirim yaptı. Peki yeni fiyatlar ne oldu? İşte tüm detaylar...

Moon Stone Group İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moon Stone Group İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ghazva Almalki tarafından kuruldu.

Bernardo'dan çifte indirimli mutfak ürünleri! İşte 16 Ekim 2022 fiyat listesi

Bernardo'da yıldızlı indirim günleri başladı! İşte tüm detaylar ve fiyat listesi....

Bernardo yüzde 50 indirime artı yüzde 50 indirim uyguluyor. İşte 25 Eylül 2022 Bernardo fiyat listesi

Mutfak aksesuarları konusunda kalitesi ve kendine özgü çizgileriyle öne çıkan Bernardo yazın son fırsatı kampanyasıyla yüzde 50 indirimli fiyatlara artı yüzde 50 indirim uyguluyor. Kaçırılmayacak fırsatlar için acele edin. İşte 25 Eylül 2022 Bernardo fiyat listesi

Bernardo’da yılın en büyük indirimi sizi bekliyor! Bernardo 11 Eylül 2022 fiyat listesi…

Bernardo yılın en büyük indirimini yaptı. Birçok üründe fiyatlar neredeyse yüzde 50 indirimli fiyatıyla satışta. Yemek takımlarından tencerelere, sunumluklardan çatal kaşık takımlarına her şey indirimli fiyatıyla sizleri bekliyor. Bernardo 11 Eylül 2022 fiyat listesi…

Bernardo’da yazın son indirimleri için sayılı günler kaldı! İşe 11 Eylül 2022 fiyat listesi

Perakende züccaciye sektöründe  sofra kültürünün ve Türk geleneklerinin tüm detaylarını günümüz çizgileriyle, ihtiyaçlara yönelik şekilde harmanlayan Bernardo’da “Yazın Son Fırsatları” kampanyasında Eylül ayına özel indirimler devam ediyor. İşe 11 Eylül 2022 fiyat listesi

Golden Moon Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Golden Moon Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi Esenyurt'ta Abdul Saboor Rahımı tarafından kuruldu.

Bernardo'da Anneler Günü'ne özel yüzde 50 indirim fırsatı! Bernardo Anneler Günü kampanyasında hangi ürünler var?

Bernardo'da dev Annneler Günü indirimi başladı. Bernardo, seçili ürünlerde Anneler Günü'ne özel yüzde 50 indirim fırsatı sunuyor. Peki Bernardo Anneler Günü kampanyasında hangi ürünler var?

Blue Moon Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Moon Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış  Ataşcı tarafından kuruldu.

Moon Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi açıldı!

Moon Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi 500 bin TL bedelle Hasan Akçin tarafından açıldı.

Bernardo Moon Haberi

Bernardo Moon

Sofra tasarım uzmanı Bernardo, 8 Mart Kadınlar Günü için sıra dışı bir davette bulunuyor. 8 Mart’ta sizi sevgilinize, eşinize ya da annenize kendi ellerinizle sofralar hazırlamaya davet eden Bernardo, böylece bir gün de olsa erkeklerin kadın emeğinin değerini bilmesini sağlamayı amaçlıyor.


Sofra tasarım uzmanı Bernardo, emeğin kıymetini bilen kadınların da hizmet edilmeyi hak ettiğinden yola çıkarak, 8 Mart’ta tüm erkekleri kadınlara hizmet etmeye davet ediyor. Onlara ne kadar değer verdiğiniz anlatmak için 8 Mart’ta annenize, eşinize, sevgilinize, kardeşinize siz bir sofra hazırlayın; bu sefer de sizin elinize sağlık olsun!


Bernardo Moon Çok Amaçlı Tava ile Yemek Yapmak Şova Dönüşüyor

Sevdiğiniz kadınlara bu yıl Kadınlar Günü’nde bir sürpriz yapın, Bernardo’nun Moon Çok Amaçlı Tavası ile pratik ve leziz yemekler hazırlayın. Hem kendinizi fazla...