08 / 05 / 2024

Berrak Barut

Berrak Barut

Nezih Barut ve eşi Berrak Barut, bir yandan da taşınma heyecanı yaşıyor. Çift, yaklaşık 4.5 yıl önce işadamı Haluk Erben’den satın aldıkları Kanlıca’daki ‘Yedi Sekiz Hasan Paşa’ yalısına geçecek..

Turizmde 150 Milyon Euro'yu aşan dev yatırım için düğmeye basıldı! Anda Barut Collection geliyor!

Akdeniz Bölgesi’nin en köklü ve öncü turizm markalarından biri olan  Barut Hotels, lüksün yeni adresi olarak tanımladığı Anda Barut Collection’ı 2024 Mayıs ayında Didim Delice Yarımadası’nda hizmete açıyor. 

Çavuoğlu Yemenler'den büyük fırsat! Berrak Sitesi'nde yüzde 20 peşin 72 ay vade fırsatı!

Çavuşoğlu Yemenler Yapı tarafından İstanbul Tuzla'da inşa edilen Berrak Sitesi'nde büyük fırsat kampanyası başladı. Berrak Sitesi'nde yüzde 20 peşin 72 ay vade fırsatı ile satışlar devam ediyor. Peki Berrak Sitesi daire fiyatları ne kadar?

Berrak Sitesi ne zaman teslim edilecek?

Çavuşoğlu Yemenler Yapı tarafından İstanbul Tuzla'da inşa edilen Berrak Sitesi'nde konut satışları devam ediyor. Peki Berrak Sitesi konutları ne zaman teslim edilecek?

Berrak Sitesi satışta! Tuzla'ya 183 yeni konut geliyor! 

Çavuşoğlu Yemenler Yapı imzasıyla İstanbul Tuzla'da inşa edilen Berrak Sitesi'nde konut satışları başladı. Peki Berrak Sitesi'nde konut fiyatları ne kadar? Peşin ödemede indirim var mı? İşte Berrak Sitesi ile ilgili detaylar... 

Asas Hırdavat Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asas Hırdavat Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Binnur Barut tarafından kuruldu.

Adb Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Kuruldu!

Adb Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Ataşehir’de 250.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Barutçuoğlu tarafından kuruldu.

Barut Hotels, 140 milyon euroluk yatırımla Didim’e otel kuruyor

Akdeniz’in turizm markalarından biri olan Barut Hotels, deneyimini Ege bölgesine taşıyor. Şirket, Didim’de 547 ve 14 villalık Anda Barut Collection & BAYOU Villas adlı tesisleri kuracak.

Yhy Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yhy Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Barut ve Zeynep Barut ortaklığında kuruldu.

Nora Yatırım Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nora Yatırım Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 1 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Zahide Berrak Özoltu, Erhan Özkaya, Mehmet Selçuk Aran ve Ergin Kincal ortaklığında kuruldu.

Canlı Berrak Tanem Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Canlı Berrak Tanem Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Yerli tarafından kuruldu.

Zenith Mimarlık Proje Ve Tasarım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zenith Mimarlık Proje Ve Tasarım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Şenol Barut tarafından kuruldu.

Türkiye'de yeni kriz kapıda. CHP Milletvekili uyardı

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, Türkiye'nin gıda krizi ile karşı karşıya olduğunu iddia etti.

Kuzey Güney İnşaat İthalat Ve İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Güney İnşaat İthalat Ve İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Kübra Barut tarafından kuruldu.

Berrak Barut Haberi

Berrak Barut

Nezih Barut ve eşi Berrak Barut, bir yandan da taşınma heyecanı yaşıyor. Çift, yaklaşık 4.5 yıl önce işadamı Haluk Erben’den satın aldıkları Kanlıca’daki ‘Yedi Sekiz Hasan Paşa’ yalısına geçecek. Barut şu an yaşadıkları Göktürk’ün şehir merkezine biraz uzak olmasından yakınıyor.


1870 yıllarında Asaf Paşa tarafından yapılan 3 katlı yalı, aşı boyası renginde. Yalının ismi, erlikten mareşalliğe kadar yükselen Hasan Paşa’dan (1831 - 1905) geliyor. Sultan Abdülaziz döneminde Beşiktaş Muhafızı, yani Beşiktaş Emniyet Amiri olan Hasan Ağa, Sultan 2. Abdülhamit döneminde bir darbe girişimini önleyince ‘paşa’ oldu.

Galatasaray Lisesi eski müdürü Ali Suavi ve arkadaşları, 1878’de Çırağan Sarayı’ndaki devrik sultan V. Murad’ı tekrar tahta çıkarmaya çalışınca Hasan Ağa elindeki sopayla müdahale eder. Ali Suavi’yi öldürüp ihtilali önleyince Sultan II. Abdülhamit kendisini paşa...