16 / 05 / 2024

Bertuğbey Nişantaşı satış ofisi

Bertuğbey Nişantaşı satış ofisi

Şişli Bertuğbey Nişantaşı iletişim için 0212 275 57 70 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Hafriyat çalışmalarının bu ay başlaması planlanan proje Bertuğbey İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Bertuğbey Nişantaşı satış ofisi!

Bertuğbey Nişantaşı satış ofisi telefon numarası 0212 275 57 70 olarak belirlendi. İstanbul Şişli Halaskargazi Mahallesi Pangaltı'da yer alan proje yaklaşık 100 milyon TL yatırım bedeline sahip.

Bertuğbey Nişantaşı projesi!

Otel, konut, ofis ve AVM alanlarına yer verilen Bertuğbey Nişantaşı projesi 2 parsel üzerinde planlandı. Projenin 2018 yılının Nisan ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Nişantaşı Koru'da sınırlı sayıda hemen teslim daireler satışta!

Dap Gayrimenkul'un 160 konutluk projesi Nişantaşı Koru'da sınırlı sayıda hemen teslim daireler satışa sunuldu. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Emlakta Nostalji: Nişantaşı'nda 3 katlı apartman 13 bin 500 liraya satılmış!

İstanbul'un en gözde semtleri arasında yer alan Nişantaşı'nda 1941 yılında 3 katlı apartman 13 bin 500 liraya satılmış...

Nişantaşı Koru projesi 2021 yılının satış şampiyonu oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ve DAP vizyonuyla inşa edilen Nişantaşı Koru projesi, Emlak Konut GYO projeleri içinde 2021 yılında en fazla satış değeri sağlayan proje oldu. 

Halk GYO Nişantaşı binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Nişantaşı binasının takdir edilen piyasa değeri 15 milyon TL olurken, KDV dahil toplam satış değeri 17 milyon 700 bin TL olarak belirlendi. 

Nişantaşı Koru projesi ciro birincisi oldu!

DAP Yapı tarafından hayata geçirilen Nişantaşı Koru projesi, Emlak Konut GYO'nun “Yıl Bazlı Satış Raporu”na göre 2021’in 3’üncü çeyreğinde hasılat şampiyonu oldu.

Nişantaşı Koru satışta! 

DAP Yapı'nın sağlık ev konseptiyle hayata geçirdiği Nişantaşı Koru Projesi satışa çıktı. Proje içerisinde yer alan daireler lansmana özel fiyatlarla satışa sunuluyor.

DAP Yapı’nın Nişantaşı Koru projesinden 817 milyon TL’lik hasılat!

Emlak Konut GYO, Nişantaşı'nda hayata geçirdiği DAP Nişantaşı Projesi ile bu yılın ilk 6 ayında 14 bin 454 metrekarelik satış ve 817 milyon TL’lik hasılatla ciro şampiyonu olduğunu açıkladı. 

Emlak Konut GYO Nişantaşı Koru değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi işi kapsamında "Nişantaşı Koru" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Halk GYO'nun Nişantaşı binası 14.7 milyon TL'ye satıldı!

Halk GYO'nun portföyünde yer alan Nişantaşı binası, şirketin bağlı ortaklığı Halk Yapı Projeleri Geliştirme A.Ş.'ne KDV dahil 14 milyon 750 bin TL bedelle satıldı.

Nişantaşı’nda 400 milyon liraya satılık 5 yıldızlı otel!

İstanbul’un gözde semtlerinden olan Nişantaşı’nda 5 yıldızlı bir otel için internete satılık ilanı verildi. 400 milyon lira istenen otelin ünlü bir aileye ait olduğu söyleniyor.

Dap Nişantaşı projesi için ilk adım atıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından satışa çıkarılan Marmara Üniversitesi'nin Nişantaşı arazisi Dap Holding'in oldu...

Marmara Üniversitesi Nişantaşı arazisinin kazananı DAP oldu!

Emlak Konut GYO tarafından bugün satışa çıkarılan ve toplam büyüklüğü 25 dönüm olan Marmara Üniversitesi Nişantaşı arazisi ihalesi DAP Yapı 705 milyon 500 bin TL teklifle kazandı...

Marmara Üniversitesi Nişantaşı arazisi DAP'ın oldu!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi kapsamında satışa çıkardığı Marmara Üniversitesi'nin Nişantaşı arazisi Dap Yapı'nın oldu...

Bertuğbey Nişantaşı satış ofisi Haberi

Bertuğbey Nişantaşı satış ofisi

İstanbul Şişli'ye bağlı Halaskargazi Mahallesi Pangaltı'da inşa edilen Bertuğbey Nişantaşı Konutları 8 bin 50 metrekare arsa üzerine yayılıyor.


Şişli Bertuğbey Nişantaşı iletişim numarası 0212 275 57 70 olarak belirlendi. Teslimlerinin 2018 yılı Nisan ayı içerisinde gerçekleşmesi öngörülen proje 43 milyon dolar yatırım bedeli ile yükseliyor.


Bertuğbey İnşaat Bertuğbey Nişantaşı projesinde 177 adet konut, 26 adet dükkan, 152 oda 304 yatak kapasiteli otel ve 12 adet ofis yer alıyor. Projenin otel alanı içerisinde Marriott Hotel bulunuyor.


Hafriyat çalışmaları bu ay başlayacak olan Bertuğbey Nişantaşı Evleri proje alanı için mülkiyet sahibi Pangaltı Ermeni Katolik Mihitaryan Manastır ve Mektebi Vakfı ile kat karşılığı anlaşma yapıldı. 


Şişli Bertuğbey Nişantaşı iletişim

Tel: 0 212 275 57 70

Özge...