07 / 05 / 2024

beş farklı mekan

beş farklı mekan

Emre Ergani Rixos Pera İstanbul için beş mekan hazırladı. bu beş mekan bütün kış popülerliğini koruyan Meşrutiyet Caddesi’ne gösterilen ilgiyi artıracağa benziyor

Masquerade Club İstanbul yangınında 29 kişi öldü: O binanın yöneticisi 'Ruhsat başka, mekan başka' dedi!

Beşiktaş'ta, tadilat sırasında yangın çıkan ve 29 kişinin öldüğü Masquerade Club İstanbul gece kulübünün yer aldığı 16 katlı apartmanın yöneticisi Şule Şeker, bu mekanı yapıldığı günden beri istemediklerine ve ruhsatın başka mekanın başka olduğuna dikkat çekti. 

Meteoroloji 5 kent için şiddetli fırtına alarmı! O saatlerde dışarı çıkan yandı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, beş farklı şehir için kuvvetli fırtına uyarısı verdi. Nisan ayının başında, hava durumu insanlar tarafından büyük bir merakla takip edilirken, Meteoroloji yetkilileri ardı ardına kuvvetli fırtına uyarıları yayınladı. Vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda

Türk Boğası Tümosan Traktör'ün 8000 serisinin Eylül fiyatı açıklandı. İşte 12 Eylül 2022 fiyat listesi 

Tümosan 8000 serisinin Eylül Ayı fiyatı açıklandı. İşte Tümosan'ın Konya'da 93 bin metrekare kapalı alan üzerindeki fabrikasında beş farklı modelde üretilen Tümosan 8000 serisinin 12 Eylül 2022 fiyat listesi:

Araba alacaklar bu listeye bakmadan karar vermeyin! İşte 21 Mart otomobil kampanyaları!

Türkiye'de araba fiyatlarının tavan yaptığı bu zamanda artık otomobil satın almak hayal oldu. Bizde sizler için mart ayına özel otomobil kampanyaları açıklayan beş farklı araba markasını derledik. İşte Mart ayında araba alıcılarını sevindirecek 5 farklı otomobil markasının açıkladığı kampanyalar...

Eğitimde mekan tasarımının önemi!

Farklı ölçeklerdeki okul projeleri ile ulusal ve uluslararası çapta başarılar hayata geçiren Elips Tasarım Mimarlık Kurucusu Y. Mimar Feza Ökten Koca, eğitimin daha sağlıklı ve kaliteli olması için mekan tasarımının öneminden bahsetti.

İkitelli-Ataköy metro hattının tünel kazısında sona gelindi!

Beş farklı raylı sistem hattı ve Metrobüs ile entegre şekilde yapılacak Ataköy-İkitelli Metrosu’nda, tünel kazısıında sona geliniyor. Yerin altındaki kazı çalışmalarında son aşamaya gelinen 13,5 kilometre uzunluğundaki hattın iki tüneli, yarın törenle birleştirilecek.

Ayça İnci çöp şiş dükkanı açtı!

Güzel oyuncu Ayça İnci, rahmetli dedesi Bilal İnci'nin izinden gidiyor. İnci, Kuzguncuk ve Kozyatağı'nda iki farklı mekan açtığı.

Beşiktaş’a arkeoloji müzesi geliyor!

Metro kazısında bulunan bulgular, istasyon açıldıktan sonra istasyon içinde ve Beşiktaş Meydanı'nda yapılacak olan 2 farklı müzede sergilenecek.

5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi yarın!

5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi yarın Swissotel the Bosphorus’ta yapılacak. Kongre beş farklı oturumda düzenlenecek..

Ceylan İnşaat Türkiye Spor Ödülleri sahiplerini buldu!

Ceylan İnşaat 16. Türkiye Spor Ödülleri düzenlenen törenleri sahipleri buldu. Halk oylaması ile ödüllerin takdim ediliği törende Beşiktaş, beş farklı kategoride birinciliği göğüsledi.

Gürallar Grubu Maldivler’de otel yapıyor!

Gürallar Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili Esin Güral Argat, otel projesiyle ilgili yaptığı açılamada "73 villa şeklinde yaptığımız otelin yanı sıra beş farklı restoran konsepti olacak. Kasım’da açılacak otelimizin resmi açılışı ise gelecek nisan ayında gerçekleşecek" dedi.

Nidapark Küçükyalı Evleri daire fiyatları 2017!

Nidapark Küçükyalı Evleri daire fiyatları 510 bin TL'den başlıyor. Nidapark Küçükyalı'da beş farklı ödeme seçeneği sunuluyor...

Ağaoğlu Andromeda Gold fiyat 2017!

Ağaoğlu Andromeda Gold fiyat listesi 1 milyon 830 bin TL'den başlıyor. Andromeda Gold Ataşehir'de beş farklı ödeme seçeneği sunuluyor...

beş farklı mekan Haberi

beş farklı mekan

Bir otel, beş mekan... Nedir bu projenin çıkış noktası?


Emre Ergani’nin Beyoğlu’na gelişinin bir hikayesi olması lazımdı. Beyoğlu’nda hiç mekanım olmamıştı. Doğru partnerleri bulmak önemli benim için. Rixos gibi güçlü bir grupla işbirliği yapmak heyecan vericiydi. Bir de bu bina büyüleyici. Görür görmez âşık oldum. Birbirinin ayağına basmayan ama şehrin farklı noktalarında yaşayabileceğiniz bütün keyfi tek bir noktada toplayan bir atmosfer planladık.


Müşterinin beklentileri mi değişti? Otelden beklenen konfor, restorandan beklenen lezzet değil mi artık?


Otel trendi değişmeye başladı. Eskiden otel restoranları güven telkin eden, lezzetli yemek yiyebileceğiniz ama sıkıcı adlandırılan yerlerdi. Artık metropol otelleri otel dışındaki müşteriyi de çok önemsiyor. Ayrıca otel müşterisine de sunabileceği artılara da ihtiyaç var. Bu trend Türkiye’de W Hotel’le bizimle başladı. Ardından 7800 Otel geldi. Tabii...