07 / 07 / 2024

Besa Bodrum arazisi

Besa Bodrum arazisi

ATO Başkanı Salih Bezci’nin Bodrum Türkbükü’nde satın aldığı 154 dönüm arazide zeytin ağaçları kesildi. Yarımadaya otel, marina ve 400 villa inşa edilecek.

Bodrum The Bo Viera projesinin yeni etabı yüzde 25 peşin 12 ay vadeyle satışta!

Besa Holding tarafından Bodrum'un en güzel koyunda inşa edilen The Bo Viera projesinin yeni etabına özel yüzde 25 peşin 12 aya varan vadeyle satışa çıktı.

Besa Holding'ten Bodrum'a dev yatırım! The Bo Viera projesi bu yıl tamamlanıyor!

Besa Holding tarafından toplamda 300 milyon dolarlık yatırımla yapılan The Bo Viera projesi Bodrum’un incisi Gündoğan’da yükseliyor. 

Bodrum’da kaçak yapılara geçiş yok! Kaçak yapılara beton veren firmalar ifşa edilecek!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, daha önce mühürlenmiş kaçak yapıları yerinde inceleyerek, tarım arazisi üzerinde gerçekleştirilen imara aykırı yapılaşmaya izin veremeyeceklerini söyledi. Başkan Aras, kaçak yapıya beton veren firmaları ifşa edeceğini belirtti.

Oktay Kaynarca’dan Besa Grup The BO Viera’ya tam not!

Başarılı oyuncu Oktay Kaynarca, Besa Grup’un Bodrum’da inşa ettiği The BO Viera’ya tam not verdi...

Ahmet Aras: Bodrum'da kamu arazisi satışı durdurulmalı! 

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Bitez Mahallesi'ndeki 30 dönüm büyüklüğe sahip Hazine'ye ait arazinin imar planının değiştirilmesine ilişkin açıklamalar yaptı ve duruma olan tepkisini dile getirdi.

Bodrum'daki arazi 242 milyon TL'ye satıldı!

Özelleştirme Dairesi Başkanlığı tarafından Muğla Bodrum'daki Bitez’de bulunan 29 bin metrekare büyüklükteki hazine arazisi satışa sunuldu. Arazi, 242 milyon Türk Lirası karşılığında Rekuba İnşaat ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi tarafından satın alındı.

Bodrum’da 1.1 milyon metrekare hazine arazisi imara mı açıldı?

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Ortakent Mahallesi’nde 1.1 milyon metrekarelik hazine arazisinin imara açıldı. Söz konusu karara Bodrum halkı tepki gösterdi. 

Bodrum’da gayrimenkul fiyatları katlandı!

Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsün Bodrum’a ilgiyi durdurmadığını söyledi.

Gayrimenkulün yıldızı Bodrum!

Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp, koronavirüsün Bodrum'a olan ilgiyi azaltmadığını belirterek, Bodrum'un gayrimenkul sektöründe yıldız olduğunu dile getirdi. 

Muğla Bodrum'daki sit arazisi Katarlılara satılacak iddiası!

Muğla Bodrum'a bağlı Ortakent Mahallesi’nde daha önceden 3. Derece Doğal Sit Alanı olarak tescillenen, fakat pandemi sürecinde Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile imara açılan 1.1 milyon metrekarelik arazinin Katarlılara satılacağı iddia edildi.

Bodrum'da konut ve arsa fiyatları arttı!

Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp, Bodrum'da konut ve arsa fiyatlarının da artığını söyledi.

Bodrum’daki 1,1 milyon metrekarelik hazine arazisi imara açılıyor!

Bodrum’un Ortakent Mahallesinde bulunan 1,1 milyon metrekare büyüklüğündeki hazine arazisinin Cumhurbaşkanlığı kararıyla imara açılması üzerine Bodrum Belediyesi yürütmenin durdurulması istemiyle Danıştay’a dava açtı.

Besa'dan Bodrum The Bo Viera hakkında açıklama!

Besa Marin Turizm İşletmeleri,inşaat çalışmaları devam eden  Bodrum The Bo Viera projesinde izinsiz ve ruhsatsız olarak inşaata devam edildiği yönündeki haberlere ilişkin açıklama yaptı...

Besa Bodrum arazisi Haberi

Besa Bodrum arazisi

ATO Başkanı Salih Bezci’nin Bodrum Türkbükü’nde satın aldığı 154 dönüm arazide zeytin ağaçları kesildi. Yarımadaya otel, marina ve 400 villa inşa edilecek.


Kanunla koruma altında olan zeytinliklerin satışı tüm hızıyla sürüyor. Türkiye’nin güzide tatil mekanlarından olan Bodrum’daki nadide koylardan biri de bu talana kurban gitti. Bodrum Türkbükü’ndeki 154 dönüm yarımada üzerinde bulunan zeytin ağaçları kesildi. Şimdi onların yerinde konut, otel ve marina inşaa ediliyor. Ege’ye uzanan devasa yarımadayı Ottoman Found Ltd’den geçen yıl Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı ve Besa Grup Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci satın aldı. Salih Bezci’nin ad ve soyadının ilk hecelerinden oluşan projenin bulunduğu arazi 2005 yılında imara açıldı.


MİLYAR DOLARLIK PROJE


2012 yılında Ottoman tarafından satışa çıkarılan arazinin satış ilanında, “1/1000 imar planları onaylı, yaklaşık 38 bin...