18 / 05 / 2024

Beşçeşmeler sokak sayısı

Beşçeşmeler sokak sayısı

Maltepe Belediyesi, tarihi 1400'lü yıllara dayanan Beşçeşmeler Meydanını yenilemek ve prestijli sokak sayısını 9'a çıkarmak için kollarını sıvadı. Proje Maltepe Balıkçıköy Kentsel SİT Alanı Sokak Sağlıklaştırma adı altında gerçekleşecek.

Bağ-Kur prim gün sayısının düşürülmesinde Bakan Bilgin devreye girdi! İşte peş peşe yaşanan son gelişmeler!

Bağ-Kur’lular, emekli olabilmek için prim gün sayısının düşürülmesini bekliyor. Bu kapsamda, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin yaptığı açıklamada Bağ-Kurlular için prim eşitleme düzenlemesinin gelebileceğini belirtmişti.

Bağ-Kur prim gün sayısı eşitlendi mi, düştü mü? Bakan Bilgin’den son dakika açıklaması! İşte son gelişmeler!

Sigortasını Bağ-Kur 'dan yaptıran yurttaşlar prim gün sayısının SSK ile eşitlenmesini istiyordu. Konuya ilişkin gelişmeler yakından takip ediliyor. Peki, Bağ-Kur prim gün sayısı eşitlendi mi, Bağ-Kur 7200 günden emeklilikte prim gün sayısı düştü mü? İşte detaylar...

Bağ-Kurlulara müjde! Prim gün sayısı eşitleniyor! Erken emeklilik artık hayal değil!

Sigortasını Bağ-Kur’dan yaptıranlar prim gün sayısının SSK ile eşitlenmesini istiyordu. Konu hakkında gelişmeler yakından takip edilirken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’den flaş bir açıklama geldi.

Türkiye'de Ağustos'ta kurulan şirket sayısı yüzde 46,1 arttı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye'de kurulan şirket sayısı, Ağustos ayında bir önceki aya göre yüzde 46,1 arttı ve 12 bin 193'e, kapanan şirket sayısı ise yüzde 8 arttı ve 1713'e çıktı.

Beyaz eşyada taksit sayısı artacak mı?

Sosyal konut hamlesinde tanınan kontenjanın tamamlayıcı olması için gençlere beyaz eşyada uzun taksit imkanı tanınması gerektiğini söyleyen BEYPER Başkanı Ali Yıldız, beyaz eşya taksitlerinin 12- 24 aya çıkarılmasını istedi. Peki taksit sayısı artacak mı? Beyaz eşyada taksit sayısı şu an kaç?

Fiyatlar katlandı satışlar çakıldı, beyaz eşyada taksit sayısı artacak mı?

Her yıl düğün mevsiminde yükselen beyaz eşya satışları Temmuz ayında geriledi. Üreticiler ve esnaf beyaz eşya da taksit sayısının artmasını istiyor.

2024'e kadar AVM sayısının yüzde 10 artması bekleniyor!

JLL Türkiye, 2021 üçüncü çeyreğine ilişkin Türkiye’nin Makroekonomik ve Gayrimenkul Piyasası Verileri Raporu'na göre; 2024 senesine kadar AVM sayısında yüzde 10 artış yaşanması bekleniyor. 

Hotelya'nın dünyadaki toplam proje sayısı 700’e ulaştı!

Dünyanın birçok ülkesinde beş yıldızlı otellere hizmet veren Hotelya, şimdi de Marriott Grubu bünyesindeki The Luxury Collection markasının Reges Çeşme projesine, fit-out işlerini üstlenen More Contract’ın çözüm ortağı oldu. Bu durumda Hotelya’nın tüm dünyadaki toplam proje sayısı 700’e ulaştı.

Beşçeşmeler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beşçeşmeler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Olcay     Erkoç tarafından kuruldu. 

İnci Deri yurt dışı mağaza sayısını 80'e çıkarmayı hedefliyor!

İnci Deri, iç pazarda e-ticaret ve yurt dışında ise mağazacılıkla büyüme kararı aldı. Şirket, önümüzdeki beş yılda yurt dışı mağaza sayısını 80'e çıkarmayı hedefliyor. Yurt dışında yapılan satışların toplam ciro içindeki payının ise yüzde 50'ye ulaştırılması planlanıyor.

ERA Gayrimenkul ofis sayısını 100'e çıkaracak!

2012 yılında Can Ekşioğlu’nun girişimiyle Türkiye pazarına giren Amerikalı ERA Gayrimenkul, 2018 sonuna kadar ofis sayısının 100’e çıkarılmasını hedefliyor.

AVM sayısı 393’e ulaştı!

JLL Türkiye’nin “Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü–2017 3. Çeyrek” raporu yayınlandı. TİCARİ gayrimenkulde profesyonel hizmet sunan rapora göre avm sayısı geçen yılın üçüncü çeyreğine göre 379'dan 393'e çıktı.

AVM sayısı 2018'de 448'e çıkacak!

AVM’lerin ihtiyacın çok üstünde hızla arttığını dile getiren TESK Genel Başkanı Palandöken, "AVM sayısı 2018’de 379’dan 448’e çıkacak" dedi.

Beşçeşmeler sokak sayısı Haberi

Beşçeşmeler sokak sayısı

Beşçeşmeler'de 63 bin metrekarelik alanda çalışma yürütecek olan Maltepe Belediyesi, Maltepe Balıkçıköy Kentsel SİT Alanı Sokak Sağlıklaştırma Projesi adı altında, ilçenin tarihi mekânını yenileyerek, Maltepelilerin ve sanatseverlerin hizmetine sunacak.

MEYDAN DÜZENLEMESİ

23 adet ada, 261 adet parsel, 34 adet tescilli parsel, t tescilli cami, 1 tescilli hamam, 3 tescilli boş arazi, 185 yeni yapı, 5 adet sokağa cephesi olmayan parsel ve 31 boş parselin bulunduğu Beşçeşmeler'de, yaklaşık 2 bin metrekare meydan düzenlemesi gerçekleştirilecek. Ayrıca 9 bin metrekare yayalaştırılmış alan, bin 200 metrekare taşıt yolu ve 3 bin 500 metrekare yaya kaldırımında da çalışmalar kapsamında düzenleme yapılacak.

PRESTİJLİ SOKAKLAR

Mahallede bulunan 3 adet prestijli sokak sayısı, yılsonuna kadar 9'a çıkarılacak. İlk olarak Gülsuyu Mahallesi Eski Üsküdar Caddesi, Çınar Mahallesi Karayolları Caddesi, Altıntepe Mahallesi Cihadiye...