15 / 05 / 2024

Beşikdüzü Belediyesi arsa ihalesi

Beşikdüzü Belediyesi arsa ihalesi

Beşikdüzü Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi Sahil Mevkiinde yer alan arsa ihale ile satışa sunuluyor. Arsanın ihalesi 10 Eylül'de yapılacak..

Beylikdüzü Belediyesi personel alımı yapacağını duyurdu!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından personel alımı yapılacağı açıklaması yapıldı. Buna göre yapılan açıklama kapsamında, personel alımı için başvuru belgeleri ve başvuru şartları neler? Başvurular nereden yapılacak?

3 ildeki 41 adet arsa ve arazi satılıyor! Gayrimenkul alacaklar dikkat! 

Trabzon Beşikdüzü, Çankırı Ilgaz ve Konya Çumra'da toplam 41 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki söz konusu gayrimenkullerin fiyatları kaç TL? 

Çekmeköy Belediyesi arsa satacak! Megakentte imarlı arsa fırsatı!

İstanbul İli Çekmeköy Belediye Başkanlığı, Çekmeköy Taşdelen'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa ticaret ve hizmet alanı imarlı.

Sincan Belediyesi Ankara'da arsa satacak! İhalesi 8 Mart'ta!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara Sincan'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 2 bin 662 metrekare alana sahip. 

Belediye 710 bin TL'ye arsa satıyor! Arsa almak isteyenlere büyük fırsat!

Trabzon ili Beşikdüzü Belediye Başkanlığı, Trabzon ili, Beşikdüzü ilçesi, Adacık Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı satıyor. İşte o arsalarla ilgili merak edilen tüm detaylar...

Fatih Belediyesi'nden İstanbul'un göbeğinde satılık arsa fırsatı! 

İstanbul İli Fatih Belediye Başkanlığı, Fatih Molla Gürani Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 172.17 metrekare alana sahip.

Belediye'den İstanbul'un göbeğinde satılık arsa fırsatı!

İstanbul İli Güngören Belediye Başkanlığı, Güngören'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 275,61 metrekare alana sahip.

Karabük Belediyesi arsa ve iş yerlerini satıyor! 850 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Karabük Belediyesi, Karabük ili, Merkez ilçesi, Bayır ve 5000 Evler Bahçelievler mahallelerinde yer alan 3 iş yeri ile 1 arsayı satıyor. İşte arsa ve iş yerlerinin fiyatları...

Trabzon Beşikdüzü'nde Turizm ve Doğa Sporları Merkezi tesisi yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Trabzon Beşikdüzü Belediyesi tarafından, Beşikdağ Turizm ve Doğa Sporları Merkezi ticari tesisleri yapım karşılığı ve teleferik tesisi 29 sene süreyle işletilmesi ihale edilecek. Tesisin yıllık kira bedeli 1 milyon 800 bin TL olarak açıklandı. 

Selçuk Belediyesi arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İzmir İli Selçuk Belediye Başkanlığı, İzmir Selçuk'ta yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 28 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi arsa satıyor! Yatırımcılara Ortahisar'da arsa fırsatı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte söz konusu ihale ile ilgili detaylar...

Trabzon Beşikdüzü ve Vakfıkebir için acele kamulaştırma kararı!

Trabzon ili, Beşikdüzü ve Vakfıkebir ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi. 

Beylikdüzü Belediyesi Meclisi’nde kentsel dönüşüm çıkmazı!

Beylikdüzü'nün Gürpınar ilçesinde başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları Beylikdüzü Belediyesi Meclisi’nde görüşüldü. Mecliste  Gürpınar Mahallesi’ndeki riskli yapılara yönelik plan notu değişikliği teklifine AKP’li Meclis üyeleri ‘hayır’ dedi.

Beşikdüzü Belediyesi arsa ihalesi Haberi

Beşikdüzü Belediyesi arsa ihalesi

Beşikdüzü Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi Sahil Mevkiinde yer alan arsa vasıflı taşınmaz ihale ile satışa sunuluyor. Toplam muhammen bedeli 4 milyon 900 bin TL olarak belirlenen arsanın ihalesi 10 Eylül'de yapılacak.

TAŞINMAZ SATILACAKTIR

Beşikdüzü Belediye Başkanlığından:

Mülkiyeti Belediyemize ait Cumhuriyet Mahallesi Sahil Mevkiinde Ada: 311, parsel: 4’de kayıtlı (9.297,60m²) alanlı Arsa vasıflı taşınmaz, 2886 Sayılı Yasanın 35/c Maddesi hükümlerine göre açık teklif usulü ile artırım şeklinde ihale yolu ile satılacaktır.

İhale Beşikdüzü Belediye Başkanlığı Başkanlık Binasında aşağıda hizalarında yazılı saatte yapılacaktır.

İhalede belirlenecek bedel; İhalenin iştirakçinin adına kesinleşmesinden itibaren kendisine yapılacak tebligatta verilen süre içerisinde, ihale şartnamesinde belirtildiği şekilde ödenecektir.

İhaleye iştirak etmek isteyen;

1. Özel Kişilerden;

a) Nüfus cüzdanı sureti

b) İkametgâh belgesi, (Nüfus Müdürlüğünden)

2. Tüzel Kişilerden;

a) Yetki belgesi,

b) Şirket sicil gazetesi,

c) İmza sirküleri,

d) Ortak girişimlerde ortaklık sözleşmesi,...