15 / 05 / 2024

Beşikdüzü satılık arsa ihalesi

Beşikdüzü satılık arsa ihalesi

Beşikdüzü Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi Sahil Mevkiinde yer alan arsa ihale ile satışa sunuluyor. Arsanın ihalesi 10 Eylül'de yapılacak..

4 ildeki bina, arsa ve araziler yüzde 20 indirimle satılıyor! Milli Emlak satılık Mayıs 2024! 

Milli Emlak, 4 şehirdeki 36 adet gayrimenkulü satıyor. Söz konusu gayrimenkuller arasında bina, arsa ve araziler yer alıyor. İşte Milli Emlak satılık Mayıs 2024...

1957 yılında Beşiktaş, Arnavutköy Mahallesi'ndeki arsa 840 liraya satılık!

1957 yılında İstanbul Defterdarlığı satılık ve kiralık konutları duyurdu. İlanlar arasında yer alan Beşiktaş Arnavutköy Mahallesi'ndeki arsa 840 liraya satılıyormuş. 

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...

Trabzon Beşikdüzü'nde Turizm ve Doğa Sporları Merkezi tesisi yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Trabzon Beşikdüzü Belediyesi tarafından, Beşikdağ Turizm ve Doğa Sporları Merkezi ticari tesisleri yapım karşılığı ve teleferik tesisi 29 sene süreyle işletilmesi ihale edilecek. Tesisin yıllık kira bedeli 1 milyon 800 bin TL olarak açıklandı. 

Facebook'ta verdiği satılık zeytinyağı ilanı yüzünden 5 milyon liralık arsa ve arabasını kaybetti

Almanya’da 45 yıl boyunca gurbetçilik yapan bir vatandaş Facebook’ta verdiği ‘satılık zeytinyağı’ ilanı yüzünden tüm servetini kaybetti. Akıl almaz olayda mağdur olan vatandaş 4,5 milyon lira değerindeki arazisini 5 kuruş para almadan dolandırıcılara devretti.

Tor Beylikdüzü satılık!

'Beylikdüzü'nün yepyeni projesi' sloganıyla inşa edilen Tor Beylikdüzü projesi satışa çıktı. İşte Tor Beylikdüzü satılık daire fiyatları...

Resital Beylikdüzü satılık!

Beylikdüzü Kavaklı’da inşa edilen Resital Beylikdüzü'de satış süreci devam ediyor. Peki projede fiyatlar ne kadar? İşte Resital Beylikdüzü satılık daireler...

İcradan ucuza satılık arsa ve daireler fiyatıyla şaşırtıyor!

Basın İlan Kurumu tarafından güncel olarak icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza ev almak isteyen on binlerce kişi icradan satılık ilanları yakından inceliyor.

İFM'de 121.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul Anadolu 20. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul îli, Ümraniye İlçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi, 3328 Ada, 7 Parselde yer alan 6 bin 741 metrekare  yüzölçümlü arsa vasıflı taşınmazı 121 milyon 250 bin TL'ye icradan satıyor...

Trabzon Beşikdüzü'nde yıkım krizi!

Trabzon’un Beşikdüzü İlçesi’nde bulunan Şehit Üsteğmen Erdal Kurtoğlu parkının kentsel dönüşüm kapsamında yıkılması için ilk kepçe vuruldu. Bir grup protesto ederken, yıkım durduruldu.

Beşikdüzü Belediyesi'nden 4.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Beşikdüzü Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi Sahil Mevkiinde yer alan arsa ihale ile satışa sunuluyor. Arsanın ihalesi 10 Eylül'de yapılacak..

Mardin'de 4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Mardin İli, Kızıltepe İlçesi, Altıntoprak Mahallesi'nde yer alan arsa 4 milyon 89 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan arsa için ilk ihale tarihi 4 Eylül 2018 olarak belirlendi. 

Beylikdüzü'nde 4.9 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan arsa Avrupa Yakası Milli Emlak Daire Başkanlığı tarafından satışa çıkarılıyor. Arsa için 4.9 milyon TL bedel isteniyor...

Beşikdüzü satılık arsa ihalesi Haberi

Beşikdüzü satılık arsa ihalesi

Beşikdüzü Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi Sahil Mevkiinde yer alan arsa vasıflı taşınmaz ihale ile satışa sunuluyor. Toplam muhammen bedeli 4 milyon 900 bin TL olarak belirlenen arsanın ihalesi 10 Eylül'de yapılacak.

TAŞINMAZ SATILACAKTIR

Beşikdüzü Belediye Başkanlığından:

Mülkiyeti Belediyemize ait Cumhuriyet Mahallesi Sahil Mevkiinde Ada: 311, parsel: 4’de kayıtlı (9.297,60m²) alanlı Arsa vasıflı taşınmaz, 2886 Sayılı Yasanın 35/c Maddesi hükümlerine göre açık teklif usulü ile artırım şeklinde ihale yolu ile satılacaktır.

İhale Beşikdüzü Belediye Başkanlığı Başkanlık Binasında aşağıda hizalarında yazılı saatte yapılacaktır.

İhalede belirlenecek bedel; İhalenin iştirakçinin adına kesinleşmesinden itibaren kendisine yapılacak tebligatta verilen süre içerisinde, ihale şartnamesinde belirtildiği şekilde ödenecektir.

İhaleye iştirak etmek isteyen;

1. Özel Kişilerden;

a) Nüfus cüzdanı sureti

b) İkametgâh belgesi, (Nüfus Müdürlüğünden)

2. Tüzel Kişilerden;

a) Yetki belgesi,

b) Şirket sicil gazetesi,

c) İmza sirküleri,

d) Ortak girişimlerde ortaklık sözleşmesi,...