13 / 05 / 2024

beşikdüzü yatırımları

beşikdüzü yatırımları

Beşikdüzü Kaymakamı ve Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Alaattin Aktaş, Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi'nin Karadeniz bölgesinin zorlu coğrafi şartları içerisinde hazırlanmış güzel bir Organize Sanayi Bölgesi olduğunu belirte

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişin  ''Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor'' açıklamasını yaptı.

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

Temiz enerji teknolojisi yatırımları hız kazandı!

Dünyaca ünlü petrol ve doğalgaz şirketleri, temiz enerji teknolojisine yönelik yatırımlarını hızlandırdı. BP, Shell, TotalEnergies, ADNOC, Saudi Aramco ve Petronas gibi dünyaca ünlü şirketler, yenilenebilir enerji, hidrojen üretimi ve karbon yakalama teknolojileri alanlarında yatırımlarına hız verdi

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket bugün Üsküdar'da 16 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile İmre Barmmanbek, Mehmet Erol Çamur, Mehmet Murat Baltacı ortaklığında kuruldu.

Quız Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quız Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  250 bin TL sermaye bedeli ile I.Fathalla Ibrahım Aly Saıd tarafından kuruldu.

2021'in AVM karnesi: Yatırımlar hız kesmiyor!

Kovid-19 salgınından en çok etkilenen sektörler arasında bulunan alışveriş merkezlerinde yeni yatırımlar hız kesmiyor. Peki yeni AVM projeleri neler? İşte ayrıntılar...

Atlas Üniversitesi’nde yatırımlar hız kesmiyor!

Atlas Üniversitesi’nin Mütevelli Heyet Başkanı Yusuf Elgörmüş sağlık yatırımlarında hız kesmiyor. Elgörmüş 2025 yılına kadar 3 milyar TL'lik yatırım yapmaya hazırlanıyor.

Wyndham Hotels - Resorts yatırımlarında hız kesmiyor!

Kovid-19 salgınından seyahat kısıtlamaları sebebiyle en büyük darbeyle karşılaşan sektörlerden biri olan turizmde, yaşanan daralmaya karşın Wyndham Hotels- Resorts yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Mars Lojistik yurt dışındaki havalimanı ve fabrika yatırımlarında hız kesmiyor!

Mars Lojistik'in gündeminde çok uzun soluklu 3. ülke boru hattı projesi, yurt dışında yapımı hız kesmeden süren havalimanı, liman ve fabrika yatırımları bulunuyor.

 CaddeYıldız Mobilya 2021’de yeni mağaza yatırımlarına odaklandı!

Mobilya sektöründe yaklaşık 30 yıllık tecrübesiyle öne çıkan CaddeYıldız Mobilya, 2021’de yeni mağaza yatırımlarına odaklandı...

 Lucis Şirketler Grubu, pandemiye rağmen yeni yatırımlarında hız kesmedi!

Avantgarde Collection otel zinciri markasını kazandıran Lucis Şirketler Grubu, pandemiye rağmen yeni yatırımlarında hız kesmedi!

Mekan Gayrimenkul dijital yatırımlarına hız veriyor!

Uzun yıllardır emlak piyasasında başarılı işlere imza atan Mekan Gayrimenkul, dijital yatırımlarına hız vererek iki yeni emlak sitesini hizmete sundu. 

Adil Karaismailoğlu: Yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor!

Şantiyelerin hiçbirinde işlerin durmadığını söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yaptığı açıklamada "Yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor" dedi.

beşikdüzü yatırımları Haberi

beşikdüzü yatırımları


Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kurulu, (OSBÜK) Doğu Karadeniz Bölgesi'ndeki Organize Sanayi Bölgelerine yönelik düzenlediği program kapsamında Trabzon'da Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesine konuk oldu. 

Bölgenin parlayan yüzü olarak gösterilen Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesinde OSBÜK heyetini Beşikdüzü Kaymakamı ve Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Alaattin Aktaş ile Organize Sanayi Bölgesi yöneticileri ve bölge sanayicileri karşıladı. OSBÜK heyeti bölgenin ve sanayicinin problemlerini ve beklentilerini dinleme fırsatı buldu. Beşikdüzü OSB'deki toplantıya OSBÜK Yönetim Kurulu Üyesi Selim Yedikardeş, OSBÜK Genel Sekreteri Ali Yüksel, OSBÜK Bölge Müdürleri Komisyonu Başkam Ali İhsan Karamanlı, OSBÜK Genel Sekreter Danışmanı Payidar Ersan, OSBÜK Bölge Müdürleri Komisyonu üyesi Özer Özcan,Direnç Özdemir, Adem Arıcı,Mustafa Uğursal,Vedat Altay katıldı. 


Heyeti Kaymakam ve Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Aktaş; Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu üyesi Harun Demirci, Beşikdüzü...