02 / 05 / 2024

beşikdüzünde satılık otel

beşikdüzünde satılık otel

Trabzon Beşikdüzü, Cumhuriyet mahallesi, 5 bin 750 metrekare alana sahip otel 8 milyon 500 bin TL'ye satılacak...

Trabzon Beşikdüzü'nde Turizm ve Doğa Sporları Merkezi tesisi yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Trabzon Beşikdüzü Belediyesi tarafından, Beşikdağ Turizm ve Doğa Sporları Merkezi ticari tesisleri yapım karşılığı ve teleferik tesisi 29 sene süreyle işletilmesi ihale edilecek. Tesisin yıllık kira bedeli 1 milyon 800 bin TL olarak açıklandı. 

Satılık ve kiralık konutlar ateş pahası oldu! Mağduriyetler çözülecek mi?

Konut sektöründe fiyatlar gündemden düşmüyor. Satılık ve kiralık konutlar ateş pahası oldu. Kiracılar da mülk sahipleri de bazı mağduriyetler yaşıyor. Peki bu mağduriyetler çözülecek mi? İşte ayrıntılar...

Kovid-19'la satılık otel ve fabrika sayıları patladı!

Bir zamanlar, “işçi aranıyor” ilanları ile kapısında afişler asılan fabrikalarda artık “Sahibinden satılık” ilanları görülüyor. 

Yüzlerce satılık otel var, el değiştirme yok!

BDO Danışmanlık'tan Mehmet Önkal, turizm sektöründeki Kovid-19 etkisine ilişkin, "Piyasada yüzlerce satılık otel var. Bu otelleri almak isteyenler de oluyor. Ancak oteller el değiştirmiyor. Otel sahipleri mallarının çok kıymetli olduğunu düşünüyor" dedi.

Beşikdüzü kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Trabzon Beşikdüzü AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gören, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarını ve TOKİ konut teslimlerini anlattı.

Trabzon Beşikdüzü'nde yıkım krizi!

Trabzon’un Beşikdüzü İlçesi’nde bulunan Şehit Üsteğmen Erdal Kurtoğlu parkının kentsel dönüşüm kapsamında yıkılması için ilk kepçe vuruldu. Bir grup protesto ederken, yıkım durduruldu.

Beşikdüzü Belediyesi'nden 4.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Beşikdüzü Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi Sahil Mevkiinde yer alan arsa ihale ile satışa sunuluyor. Arsanın ihalesi 10 Eylül'de yapılacak..

TOKİ Trabzon Beşikdüzü projesinin ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Beşikdüzü'nde hayata geçireceği projenin ihalesi yapıldı.

TOKİ'den Trabzon Beşikdüzü'ne 142 konut!

Konut yatırımlarına tam gaz devam edecek olan TOKİ, Trabzon Beşikdüzü'nde 142 adet konut inşa edecek.

TOKİ Trabzon Beşikdüzü 141 konut ihalesi yarın!

Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında yeni konut üretimine hız kesmeden devam eden TOKİ, Trabzon Beşikdüzü'nde 141 konut inşa edecek.

TOKİ Trabzon Beşikdüzü'nde kentsel dönüşüme başlıyor!

Kentsel dönüşüm projelerine ara vermeden devam eden TOKİ, Trabzon Beşikdüzü'nde 141 konutluk kentsel dönüşüm projesi yapacak.

Beylikdüzü Metrohome satılık ev fiyatları!

Kameroğlu İnşaat tarafından inşa edilen Beylikdüzü Metrohome satılık ev fiyatları 258 bin liradan başlıyor.

En çok satılık konut Beylikdüzü'nde arandı!

Gayrimenkul için en çok arama Beylikdüzü ve Esenyurt’ta yapıldı. Daire aramalarının yüzde 70’i satılık, yüzde 30’u kiralık ev için yapılırken, satılıkta en çok arama Beylikdüzü, kiralıkta ise Esenyurt’da gerçekleşti.

beşikdüzünde satılık otel Haberi

beşikdüzünde satılık otel

Trabzon Beşikdüzü, Cumhuriyet mahallesi, 5 bin 750 metrekare alana sahip otel Beşikdüzü Belediyesi tarafından açık arttımayla satılacak.


Toplam değeri 8 milyon 500 bin TL olan otelin satışı 26 Aralık 2012 tarihinde saat 14:00'da Beşikdüzü Belediyesi Encümen salonunda gerçekleşecek.


Detaylı bilgi için