29 / 04 / 2024

Beşiktaş Belediye Başkanlığının Beltaş AŞ açıklaması

Beşiktaş Belediye Başkanlığının Beltaş AŞ açıklaması

Beşiktaş Belediyesi, Beltaş A.Ş. işçilerinin iş bırakmasıyla ilgili bir basın açıklaması yaptı. İşte Beşiktaş Belediyesi'nin resmi internet sitesi www.besiktas.bel.tr'de yayımlanan o açıklama...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığı açıklayan Şenol Gökner kimdir? Asıl mesleği ne?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığını duyuran Şenol Gökner, kimdir? İşte detaylar...

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı taşınmazını satıyor! 22 Şubat 2023’teki ihaleyi kaçırmayın

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı taşınmazını satacağını duyurdu. 22 Şubat 2023’teki ihaleyi kaçırmayın… İşte detaylar!

Özak GYO Beşiktaş ve Mahmutbey arsalarının değeri belli oldu! 

Özak GYO Beşiktaş'ta yer alan 5 adet parsel ile Mahmutbey'de yer alan 4 parselinin değerlerini açıkladı. Peki Özak GYO Beşiktaş ve Mahmutbey arsalarının değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm için ilk kepçe vuruldu!

İstanbul Beşiktaş’ta Akat Mahallesi, Zeytinoğlu Caddesi’nde iki binanın yıkımının başlamasıyla birlikte kentsel dönüşüm çalışmalarının ilk adımı atıldı. Belediye iştiraki İmar A.Ş tarafından yapılan ilk dönüşüm yıkımında Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da yer aldı.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı konut imarlı 2 arsayı satıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığından 2 adet konut imarlı arsa satış ihalesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki arsaların fiyatı ne kadar oldu? İşte detaylar...

Çorum Belediye Başkanlığı konut ve ticaret imarlı 5 arsa satacak!

Çorum Belediye Başkanlığı Kuruçay, İlice, Çepni ve Gülabibey Mahallesi'nde yer alan 5 adet taşınmasın satış ihalesi detaylarını açıkladı.

Ankara'nın göbeğinde 5 gayrimenkul satılacak! Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın bu fırsatı kaçmaz!

Ankara İli Belediye Başkanlığı, Ankara; Çankaya, Gölbaşı ve Yeni Mahalle'de yer alan 5 konut için satış ihalesi düzenliyor.

Gelir İdaresi Başkanlığın’dan son uyarı geldi. Tarih belli oldu

Gelir İdaresi Başkanlığın’dan yapılan açıklamaya göre 2022 yılı Ocak-Şubat-Mart ayı için gerekli gelir beyannamesi ve bu beyannameler ışığında ödenmesi gereken vergiler için son işlem tarihi 20 Mayıs tarihine uzatıldı. Mükelleflere son çağrı Gelir İdaresi'nin internet sitesinden yapıldı.

Beko'dan Beşiktaşlılar Günü'ne özel 800 TL indirim fırsatı! İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Beko Beşiktaşlılar Günü'ne özel seçili TV alımlarında küçük ev aletlerinde 800 TL indirim kampanyası başlattı. İşte Mart 2022 fiyat listesi... 

Çeltik Belediye Başkanlığı 76 dükkanı satışa çıkardı!

Çeltik Belediye Başkanlığı, 76 dükkanı satışa çıkardı. Dükkanların satış ihaleleri 12 Temmuz, 13 Temmuz ve 14 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın senelik kira gideri 10 milyon TL'ye ulaştı!

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın bütçesi pek çok bakanlığın bütçesinden fazla. Bu özelliğiyle gündemden düşmeyen Diyanet İşleri Başkanlığı bu kez kira ödemeleriyle konuşuluyor.

Üsküdar Belediye Başkanlığı'ndan 148 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Çekmeköy ilçesinin Ömerli mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 14 milyon 817 bin 920 TL olarak belirlendi. 

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın hizmet binaları TBMM'de!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının hizmet binaları ve personeline dair çeşitli veriler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Aydın, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Beşiktaş Belediye Başkanlığının Beltaş AŞ açıklaması Haberi

Beşiktaş Belediye Başkanlığının Beltaş AŞ açıklaması

Beşiktaş Belediyesi'nin açıklaması şöyle; 


"Kamuoyuna Duyuru;


Bir süredir Beşiktaş Belediyesi şirketlerinden BELTAŞ A.Ş. işçilerinin çok küçük bir kısmı tarafından sürdürülen iş bırakma hadisesi kapsamında oluşan; kamuoyunu yanıltacak düzeyde hatta iftira niteliğinde olan yanlış bilgilerin düzeltilmesi amacı ile bu duyurunun yapılması zorunluluğu doğmuştur.


Öncelikle belirtmemiz gerekir ki eylemlerinin tamamı yasadışı olmasına rağmen; sosyal demokrat belediyecilik anlayışı çerçevesinde ve işçi kardeşlerimizin haklarını yasalarla daraltmamak amacı ile belediyemiz tüm süreç boyunca son derece duyarlı bir tavır sergilemiştir. Hatta gösterilen bu hassasiyet sendikanın yanlış ve yasadışı uygulamalarına, işçiyi, halkı yanıltan yazılı ve sözlü bildirilerine rağmen korunmuştur.


Bahsi geçen süreçte işçilerimizin yaklaşık yüzde 70’i bu yasal dayanağı olmayan ve haksız eylemlere destek vermediği için tehdit ve darp edilmiştir. Konu aynı zamanda tüm detayları ile savcılığa intikal ettirilmiştir.

Henüz grev...