05 / 05 / 2024

Beşiktaş Divan Kurulu yeni stadın inşaatını mı inceledi

Beşiktaş Divan Kurulu yeni stadın inşaatını mı inceledi

Beşiktaş'ın 2016 yılı 1.Olağan Divan Kurulu Toplantısı Vodafone Arena'da yapılıyor. Divan toplantısına gelen üyeler kendilerine ayrılan bölümden stadı inceleme fırsatı buldular ve bol bol fotoğraf çektirdiler.

Ali Efe Bezci, Beşiktaş Fulya Kompleksi ve Fulya AVM sorumlusu oldu!

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ali Efe Bezci, Beşiktaş Fulya Kompleksi ve Fulya AVM sorumlusu oldu...

Beşiktaş, AVM'den yıllık 15-16 milyon lira gelir elde edecek!

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ürkmezgil yaptığı açıklamada, Beşiktaş Fulya Alışveriş Merkezi'nin, kulüp için önemli bir gelir kaynağı olacağını söyledi. 

Özak Gayrimenkul'den Beşiktaş ve Göktürk'e iki yeni proje!

Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, Capital dergisine verdiği röportajda "Beşiktaş, Göktürk ve Antalya’daki projelerimizi hayata geçireceğiz. Beşiktaş’ta otel projesi olacak, Göktürk’de de konut projesi yapacağız" dedi.

Beşiktaş’taki Meclis arazisine TOKİ talip!

TBMM’nin Beşiktaş’taki arazisine TOKİ talip oldu. TOKİ'nin Beşiktaş arsasına talip olması Meclis Divanı’nda tartışma yarattı.

Beşiktaş Vodafone Arena'da sona doğru!

Beşiktaş Kulübü İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Metin Albayrak, yapımında sona gelinen Vodafone Arena'nın güvenlik sistemini tanıttı.

Beşiktaş Kabataş Üniversitesi 2019'da açılacak!

Beşiktaş Jimnastik Kulübü-Kabataş Erkek Liseliler Eğitim, Kültür ve Sağlık Vakfı'nın yaptığı ilk toplantıda, Beşiktaş-Kabataş Üniversitesi'nin kuruluşu için ilk adım atıldı.

Beşiktaş futbolcuları Vodafone Arena'yı ziyaret etti!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, yönetim kurulu üyeleri, futbol takımı ve teknik kadro, yapımı süren yeni statta bir araya geldi. Verilen yemeğin ardından katılımcılar, Vodafone Arena şeklindeki pastayı kesti.

Beşiktaş Divan Kurulu Vodafone Arena Stadyumu'nu inceledi!

Beşiktaş'ın 2016 yılı 1.Olağan Divan Kurulu Toplantısı Vodafone Arena'da yapılıyor. Divan toplantısına gelen üyeler kendilerine ayrılan bölümden stadı inceleme fırsatı buldular ve bol bol fotoğraf çektirdiler.

Beşiktaş Divan Kurulu Vodafone Arena'yı inceleyecek!

Siyah beyazlı camia, açılışı için gün sayılan Vodafone Arena’da ilk kez buluşuyor. Yılın ilk divan kurulu toplantısı bugün yeni statta yapılacak. Böylece kurul üyeleri stadın son halini yerinde gezip göreme olanağı bulacak.

Beşiktaş Vodafone Arena Stadı bitmeye başladı!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, şahsına ve yönetimine yıpratıcı eleştiride bulunanlara yüklendi. 2015 yılı 4. Olağan Divan Kurulu'nda konuşan Orman, Mayıs 2016'daki seçime işaret etti.

Beşiktaş stat inşaatı durduruldu mu?

Beşiktaş'ın stat inşaatı, çatı projesinde yüksekliğin aşıldığını iddiasıyla durduruldu. Beşiktaş’a göre ise yükseklik, Anıtlar Yüksek Kurulu’nun onay verdiği rakamın 1.3 metre altında. Kulüp yetkilileri, sorunu çözmeye çalışıyor.

Beşiktaş Vodafone Arena'nın inşaatı mühürlendi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, çatı projesinde yüksekliğin aşıldığını iddia edip çalışmaları durdurdu. Beşiktaş’a göre ise yükseklik, Anıtlar Yüksek Kurulu’nun onay verdiği rakamın 1.3 metre altında.Kulüp yetkilileri, sorunu çözmeye çalışıyor.

Beşiktaş'taki tarihi binaya izinsiz inşaat!

İstanbul'da, Beşiktaş'ın tarihi ve sembolleşmiş dükkanlarından olan Pando Kahvaltıcısı'nın bulunduğu bina, Anıtlar Kurulu'nun "İvedi" yazısı üzerine izinsiz inşaat faaliyeti yürütüldüğü gerekçesiyle Beşiktaş Belediyesi'nce mühürlendi.

Beşiktaş Divan Kurulu yeni stadın inşaatını mı inceledi Haberi

Beşiktaş Divan Kurulu yeni stadın inşaatını mı inceledi

Beşiktaş'ın 2016 yılı 1.Olağan Divan Kurulu Toplantısı Vodafone Arena'da yapılıyor. 


Oldukça geniş bir katılımın olduğu Divan Kurulu Toplantısı yapımı devam eden Vodafone Arena Stadı'nda hazırlanan özel bölümde gerçekleştiriliyor.


Divan toplantısına gelen üyeler kendilerine ayrılan bölümden stadı inceleme fırsatı buldular ve bol bol fotoğraf çektirdiler.


Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan toplantıda ilk sözü Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz aldı.


Karadeniz "Türkiye'nin, hatta dünyanın en müstesna semtinde, boğazımızın altın gerdanına inci takarcasına yaptırılan bu eserin heyecanını yaşamak doğaldır. Birtakım kimselerin tarihi dokuyu bozar

düşüncesindeki hasetlikleri ve Beşiktaş'a çok gördükleri bu olay karşısında dahi bu eserin ortaya çıkması önemlidir, hepimiz için tarihi bir değer arz etmektedir" diye konuştu.


Denetleme Kurulu raporlarının okunmasıyla Beşiktaş'ın genel borç durumu açıklandı. Buna göre Siyah Beyazlıların toplam borcu  1 milyar 214...