12 / 05 / 2024

Beşiktaş Evlendirme Dairesi yıkılacak mı

Beşiktaş Evlendirme Dairesi yıkılacak mı

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Beşiktaş ve Ihlamur Meydan projeleri için tarih verdi... Peki Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm nereden başlayacak? Mecidiyeköy-Beşiktaş metrosu gelecek mi? Dikilitaş'ta imar artışı olacak mı?

Beşiktaş'ta 12 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

İstanbul 10. İcra Dairesi Beşiktaş Rumeli Hisarı Mahallesi'nde yer alan dükkanı 12 milyon TL bedelle icradan satışa çıkardı.

Beşiktaş'ta 20 milyon TL'ye icradan satılık lokanta!

T.C. İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Bebek Mahallesi, 1259 ada 137 parselde yer alan turistik nitelikli lokantayı 20 milyon TL'ye satıyor...

Beşiktaş'ta 11.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Beşiktaş Arnavutköy'de bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 11 milyon 100 bin TL olarak belirlendi.

Beşiktaş'ta 33 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Beşiktaş ilçesi, Arnavutköy mahallesinde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 33 milyon TL olarak belirlendi.

Beşiktaş'ta 35 milyon TL'ye icradan satılık ev!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Beşiktaş Bebek'te bulunan bahçeli evi satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 35 milyon TL olarak belirlendi.

TÜRSAB'ın Beşiktaş genel merkez binası 100 milyon TL'ye icradan satışta!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, TÜRSAB'ın Beşiktaş'ta yer alan genel merkez binasını 100 milyon TL'ye icradan satışa çıkardı...

Beşiktaş'ta icradan 3.5 milyon TL'ye satılık ev!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Beşiktaş Sinanpaşa Mahallesi'nde yer alan kargir evi satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 3 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Beşiktaş Maya Residences'ta icradan 14 milyon TL'ye satılık 2 ev!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Beşiktaş Bebek'te Maya Residences Sitesi'ndeki 2 villayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 14 milyon TL olarak belirlendi.

Beşiktaş'ta icradan 7.3 milyon TL'ye satılık 2 daire!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Beşiktaş Arnavutköy ve Ortaköy Petrol Sitesi'nde bulunan 2 daireyi satışa çıkardı. İhaleleri 28 Haziran'da yapılacak dairelerin toplam satış bedeli 7 milyon 350 bin TL olarak belirlendi.

Beşiktaş Ceylan Apartmanı ve Ekerler Sitesi'nde icradan satılık 2 daire!

İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul Beşiktaş'ta bulunan 2 daireyi satışa çıkardı. Ceylan Apartmanı ve Ekerler Sitesi'nde bulunan 2 dairenin toplam satış bedeli 5 milyon TL olarak belirlendi.

Beşiktaş'ta icradan 6.5 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul 10. İcra Dairesi İstanbul İli Beşiktaş İlçesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkan gayrimenkulün bedeli 6 milyon 574 bin TL olarak belirlendi.

Beşiktaş'ta icradan 4.8 milyon TL'ye satılık apartman!

İstanbul 10.İcra Dairesi, İstanbul Beşiktaş'ta yer alan apartmanı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 4 milyon 850 bin TL olarak belirlendi.

Beşiktaş'ta icradan 3 milyon TL'ye satılık 10 daire!

İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde bulunan 10 daireyi satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin toplam satış bedeli 3 milyon TL olarak belirlendi.

Beşiktaş Evlendirme Dairesi yıkılacak mı Haberi

Beşiktaş Evlendirme Dairesi yıkılacak mı

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, CNBC-e'de canlı yayınlanan Finans Cafe programında Melda Yücel'in sorularını cevapladı. Hazinedar, programda Beşiktaş Meydanı ve Ihlamur Yayalaştırma projeleri için tarih verdi. Ihlamur Meydanı için Beşiktaş Evlendirme Dairesi'nin yıkılacağını, Esma Sultan İlköğretimkulu'nun da yıkılıp yerine altında zeminaltı katlı otoparkın da bulunduğu bir okul yapılacağını söyleyen Beşiktaş Belediye Başkanı, Mecidiyeköy - Beşiktaş arasında bir metro projesinin de gündemde olduğunu dile getirdi. 


Beşiktaş kentsel dönüşüm projesi için temel atma töreni ne zaman? Tıklayın ve öğrenin!


Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm nasıl olacak?


Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm sürecinin Beşiktaş Meydan Yayalaştırma Projesi ve Ihlamur Meydanı Projesi ile başlayacağını belirten Hazinedar, "İstanbul'da her bölge kentsel dönüşüm açısından farklı değerlendirilmeli. Tek veya birkaç bina yıkılmasıyla kentsel dönüşüm olmaz. Beşiktaş'a özel uygulama yapmaya çalışıyoruz, yasaları...