05 / 05 / 2024

beşiktaş futbol akademisi

beşiktaş futbol akademisi

Beşiktaş 2 yıldır kurmak istediği Futbol Akademisi için istediği araziye sahip oldu. Nevzat Demir Tesisleri'nin yanındaki arazi siyah-beyazlı takıma 49 yıllığına kiralandı. 

Beşiktaş'ın Beykoz'daki arazisi için karar verildi! Futbol köyü inşa edilecek!

Beşiktaş'ın Beykoz'da bulunan 21 dönümlük arazisine bir Futbol Köyü inşa edeceği belirtiliyor.

Yatırımcılar dikkat! Borsada Beşiktaş ve Trabzonspor'un hisseleri pozitif ayrıştı!

Borsada işlem gören spor şirketlerinden hesaplanan spor endeksi, Mayıs'ta borsada kaybettirirken, Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ, Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği'nin hisseleri pozitif ayrıştı.

Beşiktaş'ın kripto parası var mı, ne zaman çıkacak? Rain nedir?

Futbol kulüpleri de kripto para atılımları yapıyor. Beşiktaş’ın da bu yönde çalışmaları olduğu biliniyor. Spor kulüpleri token piyasasına girerken, şirketlerin de dikkatini çekiyor. Beşiktaş, kripto para platformu Rain ile 2 yıllık göğüs reklamı konusunda anlaşmaya vardı.

Beşiktaş, Akat Mahallesi'ndeki tesisi 3 yıllığına kiraladı!

Beşiktaş Futbol Yatırımlar Sanayi Ve Ticaret A.Ş, Mülkiyeti Beşiktaş Belediyesi Başkanlığı'na ait olan 2 bin 50 metrekare alanlı yapıyı 3 yıl süreyle kiraladı…

Beşiktaş'ın Levent'teki No:1903 tesisine borç darbesi!

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., Mehmet Üstünkaya No: 1903 Sosyal Tesisleri'ni ecrimisil bedellerinden kaynaklı borçların ödenmediği gerekçesiyle Beşiktaş Belediyesinin teslim aldığını duyurdu...

Beşiktaş'a Ümraniye'den bedelsiz 30 dönüm arazi!

Beşiktaş 2 yıldır kurmak istediği Futbol Akademisi için istediği araziye sahip oldu. Nevzat Demir Tesisleri'nin yanındaki arazi siyah-beyazlı takıma 49 yıllığına kiralandı. 

Beşiktaş Müzesi açıldı!

Beşiktaş Müzesi, Kültür ve Turizm Bakanı Avcı'nın da katılımıyla Vodafone Arena'da açıldı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Burası sadece futbol müzesi değil, bir spor tarihi müzesi" dedi.

Beşiktaş futbolcuları Vodafone Arena'yı ziyaret etti!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, yönetim kurulu üyeleri, futbol takımı ve teknik kadro, yapımı süren yeni statta bir araya geldi. Verilen yemeğin ardından katılımcılar, Vodafone Arena şeklindeki pastayı kesti.

Beşiktaş'ın yaşadığı stat sıkıntısı zirve yaptı!

Vodafone Arena'nın yapımı sürecinde yaşadığı stat sıkıntısı krize dönüştü Türkiye Futbol Federasyonu'nun açıkladığı kupadaki 2. hafta programında boş bırakılan Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçının oynanacağı stat konusunda ilginç gelişmeler yaşandı.

Beşiktaş'ın yeni tesisi Hakkı Yeten Futbol Altyapı Tesisleri'nin açılışı yarın gerçekleşecek!

Beşiktaş Kulübü'nün yeni tesis projesi Hakkı Yeten Futbol Altyapı Tesisleri'nin açılışı yarın gerçekleştirilecek. Tesis, Fulya'da bulunan Şan Ökten Kamp Tesisleri'nin bulunduğu alanda inşa edildi...

Beşiktaş Kulübü'nün Fulya'daki konteynırları kaldırıldı!

Beşiktaş Kulübü'nün futbol altyapısının yenilenmesi kapsamında Fulya'daki tesislerde başlattığı çalışmada sona gelindi. Beşiktaş Başkanı Orman' ın, " Oradaki görüntüden utanıyorum " dediği Fulya'daki konteynırlar kaldırıldı.

Beylikdüzü Beşiktaşlılar Derneği açılışı yapıldı!

Beylikdüzü Beşiktaşlılar Derneği açılışı yapıldı. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beylikdüzü Beşiktaşlılar Derneği' nin açılışını yaptı, İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü Beşiktaş Futbol Okulu' nu ziyaret etti.

Beşiktaş Kulübü, Ankara'nın Öveçler semtinde futbol okulu açtı!

Beşiktaş Kulübü, Ankara'nın Öveçler semtinde futbol okulu açtı. Beşiktaş Öveçler Futbol Okulu' nun açılışına yönetim kurulu üyesi Deniz Atalay, Futbol Okulları İdari Sorumlusu Gökhan Ataş, antrenörler ve de öğrenciler katıldı...

beşiktaş futbol akademisi Haberi

beşiktaş futbol akademisi

Beşiktaş Jimnastik Kulübü'ne (BJK) büyük müjde geldi. Sporx'de yer alan habere göre, Beşiktaş 2 yıldır tesis yapmak için Orman Bakanlığı'ndan istediği arazi için anlaşma imzalandı. Arazi Beşiktaş'a 49 yıllığına sportif amaçlı tahsis edildi.

Tahsis edilen arazi Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nin yanında bulyunuyor. Beşiktaş bu alanda Futbol Akademisi kuracak.

Tek bir ağaç bile kesilmiyor

Beşiktaş, arazinin tepelik bölgesine tek katlı gömme bir bina yapacak. Doğal görünüm bozulmayacak. Proje kapsamında tek bir ağaç bile...