03 / 05 / 2024

beşiktaş icra müdürlüğü

beşiktaş icra müdürlüğü

Beşiktaş'da TRT Basın Sitesinde bulunan konut 450 bin TL'ye satılacak. Satış açık artırma usulü olup 9 Temmuz Pazartesi günü ve 19 Temmuz Pazartesi günü 14:00-14:10 saatleri arasında yapılacak

İstanbul'da 2 arsa ve 1 iş yeri stopajdan muaf olarak kiraya veriliyor! Vakıflar Müdürlüğü tek tek açıkladı! 

İstanbul Vakıflar 1.Bölge Müdürlüğü, Sarıyer Beşiktaş'ta yer alan 1'er arsa ile Beyoğlu'ndaki 1 iş yerini kiraya veriyor. Peki kiralama ihalesi ne zaman? İşte ayrıntılar...

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel! İstanbul'un göbeğindeki otel 21 yıllığına kiralık!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ilk projelerinden biri olan İstinye’deki “Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel yaptırmak için kolları sıvadı.

Vakıflar Bölge Müdürlüğü İzmir'in göbeğindeki gayrimenkulü 35 yıllığına kiraya verecek!

İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, İzmir Konak, Ahmetağa Mahallesinde yer alan gayrimenkulü restorasyon veya onarım karşılığı kiraya verecek. Söz konusu ihale 15 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Amazon, ikinci genel müdürlük kampüsünü neden Washington'da yapıyor?

Dünyadaki en değerli beş şirketten biri olan Amazon, 2017 yılında 2'nci genel müdürlük kampüsü için yer arayışında olduğunu duyurdu. Uzun süren değerlendirmeler ardından kampüs için Washington seçildi. Peki Amazon, ikinci genel müdürlük kampüsünü neden Washington'da yapıyor?

Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü'nden kiralık 30 adet gayrimenkul!

Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü tarafından Beyoğlu, Beşiktaş, Sarıyer, Şişli, Başakşehir ve Fatih'te bulunan 30 gayrimenkul açık teklif usulü ile kiraya çıkıyor.

İstanbullular Kanal İstanbul'a itiraz için il müdürlüğüne akın etti!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, İstanbullulara çılgın proje Kanal İstanbul'a  “itiraz” çağrısının ardından yurttaşlar İstanbul Valiliği İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü’nün Beşiktaş ve Ataşehir’de yer alan merkezlerine akın etti.

Kayseri'ye iki yeni emniyet müdürlüğü binası inşa edilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Emniyet Müdürlüğü için iki hizmet binası yapacak. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun çok beğendiği projelerin ihalesi gerçekleşti

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü 6 ilçedeki 55 gayrimenkul kiralıyor!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Beyoğlu, Beşiktaş, Şişli Fatih, Bahçelievler ve Eyüp'te yer alan 55 gayrimenkulü kiralıyor. İhale 27 Nisan 2016 günü saat 13:00'te gerçekleşecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Keçiören'deki binasından taşınıyor mu?

Atatürk’ün Kurtuluş Savaşı’nı yönettiği ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü’ne devredilen bina boşaltılıyor. Meteoroloji binası, şehrin göbeğinde, büyük kısmı orman olan 136 dönümlük arazide bulunuyor.

Petrol İşleri Genel Müdürlüğü'nden petrol arama ve işletme ruhsatı kararı!

Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, 2 ayrı firmaya beşer yıl süre ile toplam yedi adet petrol arama ruhsatı, ortak olan 3 firmaya ise sekiz yıl süreyle bir petrol işletme ruhsatı verdi.

Alka İnşaat Sivas Karayolları Genel Müdürlüğü yapım ihalesini kazandı!

Genel Müdürlüğü Sivas 16. Bölge Müdürlüğü 2014/92238 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. İhaleye beş firma teklif verdi.

Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm için temel atma günü!

Beşiktaş Belediyesi, Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm için düğmeye bastı. Peki Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm hangi mahalleden, hangi sokaktan başlıyor? İşte Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar'ın o açıklaması...

İstanbul Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü yeni adresinde hizmet vermeye başladı!

İstanbul Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Şube Müdürlüğü, Halkalı'dan Beşiktaş'a taşındı. İstanbul Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Şube Müdürlüğü'nün bugün itibariyle yeni adresinde hizmet vermeye başladığı açıklandı. İşte Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü'nün yeni adresi..

beşiktaş icra müdürlüğü Haberi

beşiktaş icra müdürlüğü


İlan şöyle;


T.C. İSTANBUL 10.İCRA MÜDÜRLÜĞÜ

Dosya / 472 Esas

GAYRİMENKUL AÇIK ARTTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, kıymeti, adedi, vasfi:

1-TAPU KAYDI:


İstanbul ili, Beşiktaş İlçesi, Levent Mahallesi, 32/2 pafta, 1422 ada, 1 parsel, 26 cilt no’lu, 2574 sayfa no’lu oniki blok üç yüz yirmi iki bağımsız bölümlü kargir apartmanda 3. kat J Blok B Giriş, 9 bağımsız bölüm no’lu mesken


2-İMAR DURUMU:


Beşiktaş Belediyesi îmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün 13.02.2012 tarih ve 610795 - 606 sayılı yazısında; Beşiktaş ilçesi, Konaklar Mahallesi, 32/2 pafta, 1422 ada, 1 parselin 18.06.1993 tasdik tarihli 1/1500 ölçekli Boğaziçi nazım îmar planı kapsamıonda 24.03.1988 oranlı 1/1000 ölçekli Mevzi imar Planında Taks:0.15, H: 15.50 m irtifakında, ayrık nizamında konut alanında kaldığı bildirilmiştir.


3-TASINMAZIN HATİ HAZIR DURUMU;


Satışa...