05 / 05 / 2024

Beşiktaş İnşaat ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü İhsan Coşkun

Beşiktaş İnşaat ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü İhsan Coşkun

Beşiktaş'ın Vodafone Arena Stadı inşaatı son hızıyla sürüyor. Beşiktaş İnşaat ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü İhsan Coşkun, inşaat çalışmalarında herhangi bir sorun olmadığını söyledi...

Beşiktaş'ta GYO maddesi ortalığı karıştırdı: Beşiktaş'ın mülkleri satılıp, borçlar ödenecek! 

Beşiktaş'ta yapılacak genel kurul toplantısında tüzüğe eklenmek istenen bir madde yeni bir tartışmaya sebep oldu. Özellikle yönetimde hali hazırda olan gayrimenkul yatırım ortaklığı yetkisinin genel kurulun yetki ve görevleri arasına da eklenmek istenmesi soru işaretleri yarattı. Beşiktaş'ın mülkler

Beşiktaş'ın Beykoz'daki arazisi için karar verildi! Futbol köyü inşa edilecek!

Beşiktaş'ın Beykoz'da bulunan 21 dönümlük arazisine bir Futbol Köyü inşa edeceği belirtiliyor.

1940 yılında Beşiktaş'ın imar planı hazırlanmış! 

1940 yılında, Beşiktaş'ın imar planı hazırlanmış. Plana göre, Beşiktaş camisinin tamamen meydan çıkarılmasına ve caddenin iki tarafındaki dükkanların yıkılmasına karar verilmiş.

İBB'den megakentin göbeğinde dev satış! Beşiktaş'taki turizm ve ticaret imarlı arsanın fiyatı dudak uçuklattı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş Dikilitaş'ta yer alan zemin altı katlı otopark, zemin üstü turizm+ticaret imarlı arsayı satıyor. Peki Beşiktaş Dikilitaş'taki arsanın fiyatı ne kadar? 

Lego Müteahhitlik İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Lego Müteahhitlik İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Aren Papazyan tarafından kuruldu.

Mcp Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mcp Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Can Pakova tarafından kuruldu.

Özruh İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özruh İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Atilla Cengiz Özruh ve Volkan Candan ortaklığında kuruldu.

D Royal İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

D Royal İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Duruk tarafından kuruldu.

Asş Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asş Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Selim Şenok tarafından kuruldu.

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Dcz İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Dcz İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Derya Celal Zinzade tarafından kuruldu.

Roman Yapı İnşaat Ve Temizlik İşleri Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Roman Yapı İnşaat Ve Temizlik İşleri Ticaret Sanayi Limited Şirketi Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Çakır tarafından kuruldu.

Concept Plus Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Concept Plus Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Ergin ve Tuğrul Köseoğlu ortaklığında kuruldu.

Beşiktaş İnşaat ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü İhsan Coşkun Haberi

Beşiktaş İnşaat ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü İhsan Coşkun


Beşiktaş'ın Vodafone Arena Stadı inşaatı son hızıyla sürüyor. Beşiktaş İnşaat ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü İhsan Coşkun, inşaat çalışmalarında herhangi bir sorun olmadığını söyledi.


Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesine stat inşaat çalışmaları ile ilgili bilgi veren Coşkun, "Şu an inşaatta D Blok son noktasına geldi. Arkadaki kolonlar döküldü, az bir kısım kaldı, oranın kalıp iskelesi gelecek ve testere kirişlerinin imalatına başlanacak. Bu işlerden sonra D Blok bitecek. A Blok ve C Blok inşaatları hızla devam etmektedir. Özellikle A Blok inşaatının birinci katı hemen hemen bitmiştir. Ön tarafındaki temeller de Çarşamba günü dökülecek durumdadır. C Blok'un 3’te 1’inin bütün imalatları, temel imalatları ve üst kat imalatları devam etmektedir. B Blok'un ankrajları son noktaya geldi. B Blok'un da inşaatına önümüzdeki ay başlanacaktır....