15 / 05 / 2024

beşiktaş inşaat

beşiktaş inşaat

Beşiktaş İnşaat A.Ş. Genel Müdürü İhsan Coşkun. Haberl903 adlı siteye konuştu. Coşkun, "Vodafone Arena'nın kaba inşaatı bitti. İnce işler, çatı işleri devam ediyor. Yönetimimizin de dediği gibi, stadı 29 Ekim 2015'e kadar bitirmek istiyoruz" dedi.

Kadıköy'ün göbeğindeki inşaat yok artık dedirtti!

Bazı inşaat firmaları imar mevzuatını görmezden gelerek projelerine devam ederken, İnşaat Doktoru resmi X hesabı üzerinden Kadıköy'ün göbeğindeki bir inşaatı paylaştı. İşte o paylaşım ve paylaşıma gelen yorumlar...

Day Tarım İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Day Tarım İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi bugün Beşiktaş'ta 143 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Eren Tümer tarafından açıldı.

Pimo-Dek Proje İnşaat Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Pimo-Dek Proje İnşaat Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi Beşiktaş'ta 310 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Basri Hamulu ve Filiz Hamulu ortaklığında açıldı.

Fuzul Beşiktaş'ın inşaatı yıl sonunda başlıyor!

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO işbirliğiyle inşa edilecek Fuzul Beşiktaş'ın inşaatı yıl sonunda başlıyor. Ön talebi toplanan proje için inşaat alanında tabelalar asıldı...

Yardımcı Gıda İnşaat Dış Ticaret Ve Turizm Tekstil İmalat Sanayi Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Yardımcı Gıda İnşaat Dış Ticaret Ve Turizm Tekstil İmalat Sanayi Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Yardımcı tarafından açıldı.

En beğenilen inşaat şirketleri 2020!

"En Beğenilen Şirketler" araştırması iş dünyasının 20 kriterde en iyi olmayı başaran şirketlerini belirliyor. Peki araştırmada inşaat sektöründen hangi şirketler yer alıyor? 

Beşli İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beşli İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da Burhan Yılmaz tarafından kuruldu.

Kabataş-Beşiktaş-Mecidiyeköy Metro Hattı inşaatı işçilerinden eylem!

İBB tarafından yapımı süren Kabataş-Beşiktaş-Mecidiyeköy Metro Hattı inşaatında çalışan işçiler yüklenici firmadan maaşlarını alamadıklarını iddia ederek eylem yaptı.

Kadıköy-Beşiktaş iskelesindeki inşaat projeye aykırı! 

Kadıköy-Beşiktaş iskelesindeki inşaatta projeye aykırı uygulamalar yapıldığı iddia edildi. İnşaatta yapının ön cephesinde projeye aykırı ölçülerde çelik konstrüksiyon imalatı yapıldığı belirlendi. 

BJK Beşiktaş İnşaat ve Fikret Orman'a dava!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın sahibi olduğu BJK Beşiktaş İnşaat ve Tic. A.Ş.'nin bir şirkete verdiği 3 milyon 777 bin TL'lik çekin karşılıksız çıkması üzerine Fikret Orman'a dava açıldı.

Başak-Tur Personel Taşımacılık İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Tic.Ltd.Şti Beşiktaş Şubesi açıldı!

Başak-Tur Personel Taşımacılık İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Tic.Ltd.Şti Beşiktaş Şubesi bugün 700 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Hürser Tekin Oktay: Beşiktaş yönetimi gelirlerle inşaat yaptı!

Beşiktaş Başkan Adayı Hürser Tekin Oktay, önemli açıklamalarda bulundu. Oktay, ''Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nden elde ettiği 85 milyon Euro gelirle inşaat yaptılar, iskemle aldılar'' dedi.

Rokka Gıda İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi kuruldu!

Rokka Gıda İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş'ta kuruldu.

beşiktaş inşaat Haberi

beşiktaş inşaat

Beşiktaş İnşaat A.Ş. Genel Müdürü İhsan Coşkun. Haberl903 adlı siteye konuştu. Coşkun, "Vodafone Arena'nın kaba inşaatı bitti. İnce işler, çatı işleri devam ediyor. Yönetimimizin de dediği gibi, stadı 29 Ekim 2015'e kadar bitirmek istiyoruz"...