03 / 05 / 2024

 beşiktaş iskelesi son durum

 beşiktaş iskelesi son durum

Kadıköy-Beşiktaş iskelesindeki inşaatta projeye aykırı uygulamalar yapıldığı iddia edildi. İnşaatta yapının ön cephesinde projeye aykırı ölçülerde çelik konstrüksiyon imalatı yapıldığı belirlendi. 

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat projesi resmen başlıyor!

Emlak Konut GYO tarafından Beşiktaş Akat projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması yapıldı. Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat projesi resmen başlıyor. İşte ayrıntılar...

Spor hisseleri Borsada yüzleri güldürdü! Beşiktaş en çok kazandıran şirket oldu!

Spor endeksi, Ocak-Haziran 2023 döneminde yüzde 26 oranında değerlendi. Beşiktaş en çok kazandıran şirket oldu. Peki Fenerbahçe ve Galatasaray'da son durum ne?

KİPTAŞ Beşiktaş Karanfilköy projesinde son durum ne? KİPTAŞ'tan İstanbul'un göbeğine 1.000'den fazla yeni konut geliyor!

KİPTAŞ Beşiktaş Karanfilköy projesinde son durum ne? KİPTAŞ Karanfilköy projesinde inşaat çalışmaları ne zaman başlayacak? İşte 1.000'den fazla yeni konuta yer verilecek olan KİPTAŞ Karanfilköy projesi detayları...

Beşiktaş’taki ‘Gizemli Tünel’in sırrı ortaya çıktı! Yol aniden çökünce boyutu anlaşıldı

İstanbul Beşiktaş'ta yolun aniden çökmesiyle ortaya çıkan gizemli tünelin sırrı ortaya çıktı. Etiler Tamburi Ali Efendi Sokak'ta, ortaya çıkan tünelde ekipler inceleme yaptı ve son durum bilgisi kamuoyuna açıklandı.

Beşiktaş'tan Mandzukic'e lüks villa teklifi!

Transferde Hırvat golcü Mandzukic ile ilgilenen Beşiktaş, yıldız ismi kadrosuna alamadı. Anlaşma son anda yatarken transferinin gerçekleşmeme sebebinin 3 milyon euro'luk imza parasını nakit olarak istemesi olduğu öğrenildi. 

Beşiktaş ve Kadıköy’den ev almak isteyenler için büyük fırsat!

RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Goldştayn, "Bu fiyatlar Kadıköy ve Beşiktaş’ta ev sahibi olmak için büyük fırsat. Son 5 yılda yüzde 30’un üzerinde değer kazanan bu iki ilçede bu fiyatları 1 yıl sonra görmemiz imkansız" dedi...

Gülden Dudarık’ın Beşiktaş'taki evi beton altında kaldı!

Oyuncu Gülden Dudarık’ın Beşiktaş'taki evinin duvarı yıkıldı. Dudarık’ın kardeşi yan taraftaki inşaat çalışması sırasında yıkılan duvarın altında kalmaktan son anda kurtuldu. 

Beşiktaş'ın Ümraniye arazisi için son aşamaya gelindi!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Ümraniye'deki tesislerimizin yanında bulunan arazi için son aşamaya geldik" dedi.

Kabataş-Beşiktaş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu'nda son durum!

Bağcılar ile Kabataş arasını 32 dakikaya indirecek olan Kabataş-Beşiktaş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro hattında sona yaklaşıldı. 2018 yılının son aylarında açılması planlanan metronun 4'te 3'lük bölümü tamamlandı.

Beşiktaş Ihlamur Parkı'nda son durum!

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ceren Kumbasar bugünkü yazısında, panellerle kapatılan Beşiktaş Ihlamur Parkı'nı ele aldı. İşte Kumbasar'ın o yazısı...

Beşiktaş'ta obeziteyle mücadele merkezi açıldı!

İstanbul Beşiktaş'ta son yıllarda önemli bir sağlık sorunu haline gelen obeziteye karşı yaşam merkezi açıldı. Obeziteyle mücadele merkezine gelen vatandaşlar, muayene ve tetkiklerin ardından beslenme alışkanlıklarına göre tedavi edilecek.

Beşiktaş Deniz Otobüsü İskelesi imar planı askıda!

Beşiktaş Deniz Otobüsü İskelesi 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği bugün askıya çıkarıldı...

Beşiktaş, Vodafone Arena için Jotun ile el sıkıştı!

Vodafone Arena’nın yapımında en kaliteli inşaat malzemelerini ve en son teknolojiyi kullanan Beşiktaş Yönetimi, stadın boyanması için tüm dünyada faaliyet gösteren Jotun firmasıyla el sıkıştı.

 beşiktaş iskelesi son durum Haberi

 beşiktaş iskelesi son durum

Kadıköy Rıktımı'ndaki düzenlemeler ve Beşiktaş iskelesindeki yolcu salonu inşaatı devam ediyor. Gazete Kadıköy'de yer alan habere göre; Kadıköy Rıhtım’daki iskele inşaatında yapının ön cephesinde projeye aykırı ölçülerde çelik konstrüksiyon imalatı yapıldığı belirlendi.

Kadıköy Belediyesi ve TMMOB Mimarlar Odası Büyükkent Şubesi konuyla ilgili tespitlerini 4 No’lu Koruma Kurulu’na yazılı olarak aktardı. Kadıköy Belediyesi tarafından, Kültür ve Turizm Bakanlığı İstanbul 5 No’lu Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Müdürlüğü ve İBB Kültür Varlıkları Daire Başkanlığı’na gönderilen yazıda yer alan ifadeler şöyle: "Koruma Kurulu değerlendirinceye kadar parselde herhangi bir inşai ve fiziki uygulamada bulunulmaması gerekmektedir. 4 No’lu Koruma Kurulu ise 13 Haziran 2019 tarihinde kültür varlığı olarak tescil edilen bu yapının korunması ve projeye aykırı uygulamanın kaldırılması için inşaatı yürütenlere 6 ay süre verilmesine, süre bitiminde...