07 / 05 / 2024

Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı sponsoru kim

Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı sponsoru kim

Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı, Alperen İnşaat ile sponsorluk sözleşmesi imzaladı. Anlaşmaya göre, siyah-beyazlı takım, 125 bin dolar karşılığında sırt reklamı aldı.

Eminönü, Karaköy, Beşiktaş ve Kadıköy... İstanbul'da terk edilmiş binalar tehlike sinyalleri veriyor!

İstanbul'da genellikle Eminönü, Karaköy, Beşiktaş, Kadıköy ve Üsküdar gibi yerlerde bulunan terk edilmiş, kullanılmayan binalar İstanbul için tehlike siyalleri veriyor.

Bakanlıktan flaş karar! Beşiktaş ve Sarıyer sınırındaki 58 bin metrekarelik hazine arazisinin imar planı askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İstanbul’da Beşiktaş ve Sarıyer sınırındaki 58 bin metrekarelik hazine arazisinin imar planlarını askıya çıkardı.

Özak GYO Beşiktaş ve Mahmutbey arsalarının değeri belli oldu! 

Özak GYO Beşiktaş'ta yer alan 5 adet parsel ile Mahmutbey'de yer alan 4 parselinin değerlerini açıkladı. Peki Özak GYO Beşiktaş ve Mahmutbey arsalarının değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

İş GYO Beşiktaş Dikilitaş binasının 2022 değeri ne kadar? 

İş GYO Beşiktaş Dikilitaş binasının 2022 değeri belli oldu. Peki Beşiktaş Dikilitaş binasının 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Halk GYO Beşiktaş binasının 2022 değeri açıklandı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan İstanbul Beşiktaş binasına ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporu yayımlandı. Peki Halk GYO Beşiktaş binasının değeri ne kadar oldu? İşte Halk GYO Beşiktaş binası ile ilgili detaylar ve değeri...

Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm için ilk kepçe vuruldu!

İstanbul Beşiktaş’ta Akat Mahallesi, Zeytinoğlu Caddesi’nde iki binanın yıkımının başlamasıyla birlikte kentsel dönüşüm çalışmalarının ilk adımı atıldı. Belediye iştiraki İmar A.Ş tarafından yapılan ilk dönüşüm yıkımında Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da yer aldı.

Özak GYO Beşiktaş Arsalarının değeri ne kadar? 

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul İli Beşiktaş İlçesi Balmumcu Mahallesi'nde Şirketimizin mülkiyetinde yer alan 5 adet parsele ilişkin 27 Eylül 2022 tarihli gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Özak GYO Beşiktaş Arsalarının değeri ne kadar? 

Referans Beşiktaş ön talep topluyor! Kiler GYO'dan 293 konutluk yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı'nın yeni projesi Referans Beşiktaş ön talep topluyor. Projede 293 konut yer alacak.

Beko'dan Beşiktaşlılar Günü'ne özel 800 TL indirim fırsatı! İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Beko Beşiktaşlılar Günü'ne özel seçili TV alımlarında küçük ev aletlerinde 800 TL indirim kampanyası başlattı. İşte Mart 2022 fiyat listesi... 

Beşiktaş'ın kripto parası var mı, ne zaman çıkacak? Rain nedir?

Futbol kulüpleri de kripto para atılımları yapıyor. Beşiktaş’ın da bu yönde çalışmaları olduğu biliniyor. Spor kulüpleri token piyasasına girerken, şirketlerin de dikkatini çekiyor. Beşiktaş, kripto para platformu Rain ile 2 yıllık göğüs reklamı konusunda anlaşmaya vardı.

Özak GYO Beşiktaş arsasının değeri belli oldu!

Özak GYO, İstanbul Beşiktaş'ta yer alan arsasına ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Özak GYO Beşiktaş arsasının değeri ne kadar oldu?

Ziraat GYO Beşiktaş Binası'nın değeri belli oldu!

Ziraat GYO Beşiktaş Binası'na ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Ziraat GYO Beşiktaş Binası'nın değeri ne kadar oldu?

Halk GYO İstanbul Beşiktaş binasının piyasa değeri belli oldu!

Halk GYO İstanbul Beşiktaş binasının piyasa değeri belli oldu. İşte Halk GYO İstanbul Beşiktaş binasının değerleme raporu...

Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı sponsoru kim Haberi

Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı sponsoru kim

Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı, Alperen İnşaat ile sponsorluk sözleşmesi imzaladı.


Anlaşmaya göre, siyah-beyazlı takım, 125 bin dolar karşılığında sırt reklamı aldı.


BJK Akatlar Arena'da gerçekleştirilen imza törenine Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, basketboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Hakan Özköse ile Alperen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Apaydın katıldı.


Törende konuşan başkan Fikret Orman, Alperen İnşaat'ın basketbola verdiği destekten ve siyah-beyazlı kulüple yaptığı işbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bu ortaklıklar, basketbol şubemizin büyümesine ve başarılar elde etmesine önemli katkılar sağlayacaktır. Kendilerine 'Beşiktaş ailesine hoş geldiniz' diyorum" ifadelerini kullandı.


Beşiktaş Kulübü'nü sorunlu bir zamanda devraldığını ve önceliğini futbola verdiği için basketbol ile amatör şubelerle ilgilenemediğini kaydeden Orman, şunları kaydetti:


"Vodafone Arena'nın bitişiyle Beşiktaş'ta önemli bir sayfa çevrilecek. Ondan sonraki önceliğimiz basketbol ve diğer amatör şubeler olacak....