29 / 04 / 2024

beşiktaş Keten Çırağan

beşiktaş Keten Çırağan

İstanbul’un ayrıcalıklı semtlerine ‘tasarımla’ dokunan Keten İnşaat A.Ş’den şehrin kalbi Beşiktaş Çırağan’da yeşillik ve manzarayla çevrili, huzurlu yaşam alanları sunan bir proje Keten Çırağan…

Serdal Adalı: Beşiktaş'a tarihi bir tapu kazandıracağız!

Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı, Siyah-Beyazlıların olağanüstü seçimli genel kurul toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Serdal Adalı açıklamasında Beşiktaş'a tarihi bir tapu daha kazandıracaklarını dile getirdi.

Çırağan 57 Residences'ta yaşam başladı! 1+1'ler 1 milyon dolardan başlayan fiyatlarla!

Data Expert tarafından İstanbul'un en güzel manzarasına sahip Beşiktaş'ta hayata geçirilen Çırağan 57 Residences'ta Haziran ayı itibariyle oturumlar başladı. Çırağan 57 Residences'ta 1+1'ler 1 milyon dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. 

Çırağan Otel Ve Konaklama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çırağan Otel Ve Konaklama Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ayşe Güneş tarafından kuruldu.

Beşiktaş’taki eski askeri araziye kat artışı: 5'ten 8'e yükseldi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen, ‘bina yükseklikleri zemin + 5 katı geçmesin’ talimatına rağmen İstanbul’un boyu uzuyor. Beşiktaş’taki eski askeri alanda kat artışı yapıldı. Kat sayısı 5'ten 8'e yükseltildi.

Kabataş-Beşiktaş-Mecidiyeköy Metro Hattı inşaatı işçilerinden eylem!

İBB tarafından yapımı süren Kabataş-Beşiktaş-Mecidiyeköy Metro Hattı inşaatında çalışan işçiler yüklenici firmadan maaşlarını alamadıklarını iddia ederek eylem yaptı.

Ahmet Nur Çebi Beşiktaş'ın 34. başkanı oldu!

Beşiktaş Kulübünün dün gerçekleştirilen olağanüstü seçimli genel kurulunda Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlıların yeni başkanı seçildi. BJK Akatlar Kültür ve Spor Kompleksi’nde yapılan olağanüstü seçimli genel kurulda 8 bin 529 geçerli oyun 5 bin 9’unu Ahmet Nur Çebi aldı.

Serdal Adalı: Beşiktaş'a yeni mülkler kazandırmak istiyorum!

Beşiktaş Kulübünün olağanüstü seçimli genel kurulunda başkanlığa aday olan Serdal Adal yaptığı açıklamada,  Beşiktaş'a yeni mülkler kazandırmak istediğini söyledi.

Çırağan Ekstra Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Çırağan Ekstra Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Sakacı ve Onur Sertkaya ortaklığında kuruldu.

Beşiktaş'tan şehit Tunç Uncu'nun ailesine ev!

Beşiktaş Kulübü, İstanbul'da geçen yıl Vodafone Park yakınında gerçekleşetirilen terör saldırısında şehit olan Kartal Yuvası mağazası çalışanı Tunç Uncu'nun ailesine ev hediye etti.

Beşiktaş-Mahmutbey Metro inşaatında kaza!

Beşiktaş Barbaros Bulvarı'ndaki metro inşaatı şantiyesinde yer altında çalışan Caferi Tayyar Derdiyok'un ayağına taş düştü. Derdiyok'un yaralandığı olayın ardından şantiyeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Maltepe, Beşiktaş, Ataşehir ve Büyükçekmece'de dönüşüm başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, şehrin CHP'li belediyeleri Maltepe, Beşiktaş, Ataşehir ve Büyükçekmece'nin bazı mahallelerinde kentsel dönüşümün önünü açan imar planlarını onayladı.

Beşiktaş Ihlamur Caddesi'ne yüksek katlı binalar mı yapılacak?

İçerisinde tarihi dikili taşlar ve köklü ağaçlar bulunan, Beşiktaş Yıldız Ihlamur Caddesi, kamusal alan olarak kullanılmasına rağmen, etrafı panellerle çevrildi.

Murat Hazinedar'dan Beşiktaş'a yapılacak tünellere destek!

İBB tarafından Beşiktaş'a yapılacak tünellere CHP Grubu'nun karşı çıkmasına rağmen CHP'li Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın destek vermesi vatandaş nezdinde karşılık buldu.

beşiktaş Keten Çırağan Haberi

beşiktaş Keten Çırağan

İstanbul’un ayrıcalıklı semtlerine ‘tasarımla’ dokunan KETEN İnşaat A.Ş’den şehrin kalbi Beşiktaş Çırağan’da yeşillik ve manzarayla çevrili, huzurlu yaşam alanları sunan bir proje KETEN ÇIRAĞAN…


Toplam 32 daireden oluşan KETEN ÇIRAĞAN, bir yandan Barbaros Bulvarı’na ve Çırağan Caddesi’ne yakınlığı, diğer yandan Yıldız Parkı’nın yeşil alanlarına yürüme mesafesinde oluşu ve üst kat dairelerinden sahip olduğu eşsiz Boğaz manzarası ile şehrin merkezinde, huzur ve keyif dolu bir yaşam sunuyor. 

Ocak 2014’te yapımına başlanan projenin Temmuz 2015’te tamamlanması hedefleniyor. Toplam 5 kat üzerinde 20 adet 1+1, 8 adet 2+1, 4 adet 3+1 toplam 32 adet daireden oluşan KETEN ÇIRAĞAN’da fiyatlar 300.000 USD ile 892.500 USD arasında değişiyor.