04 / 05 / 2024

Beşiktaş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi açılış

Beşiktaş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi açılış

Türkiye’nin ilk ve tek Almanca hazırlıklı okulu Beşiktaş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi açılıyor. Almanya’da doğup büyüyen Türk hocaların gireceği derslerde öğrenciler, haftada 20 saat Almanca eğitimi alacak.

1957 yılında Beşiktaş, Arnavutköy Mahallesi'ndeki arsa 840 liraya satılık!

1957 yılında İstanbul Defterdarlığı satılık ve kiralık konutları duyurdu. İlanlar arasında yer alan Beşiktaş Arnavutköy Mahallesi'ndeki arsa 840 liraya satılıyormuş. 

Beşiktaş'ın Beykoz'daki arazisi için karar verildi! Futbol köyü inşa edilecek!

Beşiktaş'ın Beykoz'da bulunan 21 dönümlük arazisine bir Futbol Köyü inşa edeceği belirtiliyor.

K Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 24 milyon 155 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

Beşiktaş Akatlar Kültür Merkezi altındaki 44 araçlık kapalı otopark kiraya veriliyor! Belediye tarihi açıkladı! 

Beşiktaş Belediyesi, Akatlar Kültür Merkezi altındaki 44 adet araç kapasiteli kapalı otoparkı kiraya veriyor. İşte ayrıntılar... 

Ankara'nın göbeğindeki Kızılay AVM iflas etti! Dükkanlar tek tek boşaltılıyor!

Yap-İşlet-Devret modeliyle, 25 seneliğine işletilmesi için Karsaklar Gayrimenkul’e verilen Ankara Kızılay Alışveriş Merkezi iflas etti. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, yönetimi devralan mülk sahibi Türk Kızılayı, ihtarname çekerek dükkanların boşaltılmasını istedi.

İstanbul'da kentsel dönüşüm hızlandı: Maltepe'de 4 bin 90,  Beşiktaş'ta 603 riskli bina yıkıldı!

Türkiye'nin en büyük nüfusuna sahip İstanbul'da beklenen olası Marmara depremi nedeniyle kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. İşte Maltepe ve Beşiktaş'taki çalışmalara ilişkin detaylar...

Eminönü, Karaköy, Beşiktaş ve Kadıköy... İstanbul'da terk edilmiş binalar tehlike sinyalleri veriyor!

İstanbul'da genellikle Eminönü, Karaköy, Beşiktaş, Kadıköy ve Üsküdar gibi yerlerde bulunan terk edilmiş, kullanılmayan binalar İstanbul için tehlike siyalleri veriyor.

Altınçizgi'de baget pırlanta yüzük 5,199 TL, baget pırlanta beştaş yüzük 6,199 TL! Altınçizgi 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Altınçizgi'de baget pırlanta yüzük 5,199 TL, baget pırlanta beştaş yüzük 6,199 TL'den satışa sunuluyor. Peki Altınçizgi'de pırlanta baget küpe ve baget kolye fiyatları ne kadar? Altınçizgi 7 Şubat 2023 fiyat listesi.

İstanbul Beşiktaş'taki 19 bin metrekarelik eski kışla arazisi konut imarına açıldı! 5 katlı binalar yapılacak!

2. Abdülhamit tarafından yaptırılan Beşiktaş’taki Orhaniye Kışlası sınırları içindeyken 2018'de azınlık vakfına devredilen, Musevi Mezarlığı’nın ve Yıldız Parkı’nın ortasında yer alan 19 bin metrekarelik arazi, resmen konut imarına açıldı. İşte ayrıntılar...

Altın beştaş yüzüklerde yüzde 20 indirim fırsatı başladı! Koçak beştaş yüzük 17 Ekim 2022 fiyat listesi

Altın beştaş yüzüklerde yüzde 20 indirim kampanyası başladı. Peki beştaş yüzük fiyatları ne kadar? Beştaş yüzük kaç lira? İşte Koçak beştaş yüzük fiyat listesi 17 Ekim 2022...

Lal Pırlanta'da büyük kampanya! Beştaş yüzüklerde net yüzde 60 indirim! Lal pırlanta 4 Ekim 2022 fiyat listesi

Lal pırlanta beştaş yüzük fiyatlarında büyük kampanya başlattı. Net yüzde 60 indirim fırsatı ile beştaş yüzük sahibi olabilirsiniz. Peki pırlanta beştaş yüzük fiyatları ne kadar? İşte Lal pırlanta 4 Ekim 2022 fiyat listesi.

Beştaş pırlanta yüzüklerde yüzde 55'e varan indirim! İşte Zen pırlanta beştaş yüzük 23 Eylül 2022 fiyat listesi

Beştaş pırlanta yüzük almak isteyenler beştaş yüzüklerin fiyat listesini merak ediyor. Zen Pırlanta Beştaş pırlanta yüzüklerde yüzde 55'e varan indirim yaptı. Peki Zen Pırlanta beştaş yüzük fiyatı ne kadar? İşte Zen Pırlanta beştaş yüzük 23 Eylül 2022 fiyat listesi...

Beşiktaş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi açılış Haberi

Beşiktaş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi açılış

Türkiye'nin ilk ve tek Almanca Hazırlıklı Proje Okulu Beşiktaş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi önümüzdeki eğitim öğretim yılında açılıyor. İstanbul Erkek ve Kabataş Erkek Liselerine rakip olacak okul, Almanca hazırlık sınıfından sonra fen bilimleri ağırlıklı eğitim veren tek kız imam hatip lisesi olacak. Öğrencilere Almancayı, Almanya'da doğup büyüyen, anadili gibi iyi bilen Türk hocalar öğretecek. Öğrenciler, haftada 20 saat Almanca ders görecek.


ARAPÇA DA MÜFREDATTA

Okulda Almanca ile birlikte Arapça da öğretilecek. Temel İslami kaynaklara bağlı sahih din bilgisini kaynağından okuyup öğrenebilecek seviyede Arapça bilgisi, ana dili Arapça olan öğretmenler eliyle 7 saatlik derslerle verilecek. Fen bilimlerinde zenginleştirilmiş müfredat ve laboratuvar uygulamalarıyla akademik eğitim ortamı hazırlamak, Kur'an kıraatı, fıkıh, hadis, tefsir gibi temel dini ilimlere tam bir vukufiyet oluşturulacak.


DİL KAMPLARI DA...