04 / 05 / 2024

beşiktaş mahmutbey metrosu ne zaman açılacak

beşiktaş mahmutbey metrosu ne zaman açılacak

Bağcılar ile Kabataş arasını 32 dakikaya indirecek olan Kabataş-Beşiktaş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattının 2018 sonunda tamamlanması planlanıyor.

Özak GYO Beşiktaş, Mahmutbey ve Maltepe arsalarının değerleri belli oldu! 

Özak GYO tarafından Beşiktaş, Mahmutbey ve Maltepe arsalara 2023 yılına ilişkin değerleme raporları yayımlandı. Peki Özak GYO Beşiktaş, Mahmutbey ve Maltepe arsalarının değerleri ne kadar oldu? 

Özak GYO Beşiktaş ve Mahmutbey arsalarının değeri belli oldu! 

Özak GYO Beşiktaş'ta yer alan 5 adet parsel ile Mahmutbey'de yer alan 4 parselinin değerlerini açıkladı. Peki Özak GYO Beşiktaş ve Mahmutbey arsalarının değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Beşiktaş Metrosu'nun açılışı gecikebilir!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, metro kazısı çalışmalarında tarihi buluntular bulunan Beşiktaş istasyonunda incelemeler yaptı. İstasyonun tarihi kalıntılar nedeniyle gecikerek açılacağını belirtti.

Kabataş-Mahmutbey Metrosu nereden geçecek?

Mecidiyeköy-Mahmutbey bölümünün 2019'un son çeyreğinde, Kabataş-Mecidiyeköy bölümünün ise 2020'de açılacağı Kabataş-Beşiktaş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı nereden geçecek?

Kabataş-Mahmutbey Metrosu'nun sinyal testleri ay sonu başlayacak!

19 istasyon olarak planlanan Kabataş - Beşiktaş - Mecidiyeköy - Mahmutbey Metro Hattı'nın sinyal testleri Şubat sonunda başlayacak...

Beşiktaş'a açık hava müzesi kurulacak!

Beşiktaş'ta Kabataş-Mecidiyeköy–Mahmutbey metro hattı kazılarında ortaya çıkan ve İstanbul’da ilk Türklerin izleri olarak yorumlanan kurgan tipi mezarlar için açık hava müzesi kurulacağı açıklandı. 

Beşiktaş-Mahmutbey Metro inşaatında kaza!

Beşiktaş Barbaros Bulvarı'ndaki metro inşaatı şantiyesinde yer altında çalışan Caferi Tayyar Derdiyok'un ayağına taş düştü. Derdiyok'un yaralandığı olayın ardından şantiyeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Kabataş-Beşiktaş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu'nda son durum!

Bağcılar ile Kabataş arasını 32 dakikaya indirecek olan Kabataş-Beşiktaş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro hattında sona yaklaşıldı. 2018 yılının son aylarında açılması planlanan metronun 4'te 3'lük bölümü tamamlandı.

Mecidiyeköy-Beşiktaş-Kabataş Metrosu açılış tarihi!

2.8 milyar liraya mal olacak Mecidiyeköy-Beşiktaş-Kabataş Metrosu'nun temeli İBB Başkanı Kadir Topbaş tarafından atıldı. Topbaş, hattın 455 milyon liraya mal olacağını ve günde 700 bin yolcu taşıyacağını belirtti.

Halkalı-Beşiktaş arası 38,5 dakikaya iniyor!

‘Her Yere Metro Her Yerde Metro’ hedefi Mecidiyeköy'den Mahmutbey'e ulaşıyor. Metroyla Halkalı-Beşiktaş arası yolculuk süresi 38,5 dakikaya Mahmutbey - Mecidiyeköy arası 26 dakikaya iniyor…

Halkalı-Beşiktaş arası 38,5 dakikaya iniyor!

İstanbul’da metro ağı genişlemeye devam ediyor. Metroyla Halkalı - Beşiktaş arası yolculuk süresi 38,5 dakikaya, Mahmutbey - Mecidiyeköy arası 26 dakikaya iniyor.

Beşiktaş Meydan Projesi ne zaman başlayacak?

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Beşiktaş ve Ihlamur Meydan projeleri için tarih verdi... Peki Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm nereden başlayacak? Mecidiyeköy-Beşiktaş metrosu gelecek mi? Dikilitaş'ta imar artışı olacak mı?

İBB'den Beşiktaş - Feyenoord maçı için metro açıklaması!

Beşiktaş - Feyenoord maçı için metro saat kaça kadar açık olacak? İstanbul metrosu Beşiktaş - Feyenoord maçı için saat kaça kadar çalışacak? İşte İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden Beşiktaş - Feyenoord maçı için metro açıklaması...

beşiktaş mahmutbey metrosu ne zaman açılacak Haberi

beşiktaş mahmutbey metrosu ne zaman açılacak


Bağcılar ile Kabataş arasını 32 dakikaya indirecek olan Kabataş-Beşiktaş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattında çalışmalar son sürat devam ediyor. 15 istasyondan oluşan metro hattının 2018 sonunda tamamlanması hedefleniyor.


8 ilçeyi birbirine bağlayacak olan metro hattı 3 milyar 700 milyon TL'ye mal olacak. 24 kilometrelik hattın günde 1 milyon yolcu taşıması planlanıyor. Çalışmaların aralıksız olarak devam ettiği hatta metro hattı için Kağıthane'de hayata geçirilecek olan viyadüğün temelleri atılacak.


Kabataş-Beşiktaş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metro durakları:

1-) Mecidiyeköy İstasyonu

2-) Çağlayan İstasyonu

3-) Kağıthane İstasyonu

4-) Nurtepe İstasyonu

5-) Alibeyköy İstasyonu

6-) Yeşilpınar İstasyonu

7-) Veysel Karani İstasyonu

8-) Akşemsettin İstasyonu

9-) Kazım Karabekir İstasyonu

10-) Yeni Mahalle İstasyonu

11-) Karadeniz Mahallesi İstasyonu

12-) Tekstilkent İstasyonu

13-) Yüzyıl İstasyonu

14) Göztepe Mahallesi İstasyonu

15-) Mahmutbey İstasyonu



Yeni metro hattıyla ulaşım süreleri şu şekilde olacak;


-Mahmutbey - Mecidiyeköy 26 dakika,

-Kağıthane - Mecidiyeköy 4,5 dakika,

-Alibeyköy - Taksim 12 dakika,

-Kağıthane...