27 / 04 / 2024

Beşiktaş Meydanı hakkında bilgi

Beşiktaş Meydanı hakkında bilgi

1990 yılında Beşiktaş Meydanı tamamen değişecekmiş. Meydanda uygulanacak Mimar Tanju Edige'nin projesine göre, meydandaki tüm üstgeçitler kaldırılacakmış ve meydan tamamen yayalara açılacakmış. Kıyı tarafında ise tüm yapılar yıkılacakmış.

1940 yılında Beşiktaş'ın imar planı hazırlanmış! 

1940 yılında, Beşiktaş'ın imar planı hazırlanmış. Plana göre, Beşiktaş camisinin tamamen meydan çıkarılmasına ve caddenin iki tarafındaki dükkanların yıkılmasına karar verilmiş.

Beşiktaş'ta 200 bin metrekarelik alan siteler tarafından işgal altında! Sayıştay'dan Beşiktaş'a uyarı!

Beşiktaş'ta imar planlarında  yeşil alan olan ve vatandaşların kullanması gereken binlerce metrekarelik alanın site ve konutlar tarafından işgal altıda olduğu ortaya çıktı.

Özak GYO, Beşiktaş Balmumcu projesinin ruhsatını aldı!  Yeni proje!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Beşiktaş projesi yapı ruhsatı hakkında açıklama yaptı.

Beşiktaş'ta kripto para davası!

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği, satışa sunulan coinleri spor kulübüne aitmiş gibi satan bjk-coincom sitesi hakkında dava açtı. 

Beşiktaş İskele Meydanı'ndaki 11 işletme kaldırılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Beşiktaş İskele Meydanı'ndaki 11 işletmenin kaldırılması çalışmasına başladı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Beşiktaş Meydan Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Beşiktaş Meydan Şubesi bugün Beşiktaş'ta 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Beşiktaş İskele Meydanı'ndaki esnaftan işletmelerinin kaldırılması kararına tepki!

Beşiktaş İskele Meydanı'ndaki esnaf, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından işletmelerinin kaldırılması kararına tepki verdi.

Meydan Beşiktaş'a BKM ve Hollandalı fon şirketi talip!

Eski siyasetçi Kadir Şeker'in oğlu Şahin Şeker'in sahibi olduğu Meydan Beşiktaş için Hollanda merkezli bir fon şirketi ve BKM teklif vermeye hazırlanıyor.

Gülden Dudarık’ın Beşiktaş'taki evi beton altında kaldı!

Oyuncu Gülden Dudarık’ın Beşiktaş'taki evinin duvarı yıkıldı. Dudarık’ın kardeşi yan taraftaki inşaat çalışması sırasında yıkılan duvarın altında kalmaktan son anda kurtuldu. 

Beşiktaş’a arkeoloji müzesi geliyor!

Metro kazısında bulunan bulgular, istasyon açıldıktan sonra istasyon içinde ve Beşiktaş Meydanı'nda yapılacak olan 2 farklı müzede sergilenecek.

Beşiktaş-Galatasaray arasında akıllı stat davası!

Galatasaray’ın stat sponsoru Türk Telekom, Beşiktaş’ın sponsoru Vodafone’un tescil ettirdiği “Akıllı Stadyum” markasına itiraz etti. 

Beşiktaş Belediyesi'nde iki müdür görevden uzaklaştırıldı!

Beşiktaş Belediyesi'nde Zabıta ve Kültür Müdürü hakkında görevden uzaklaştırılma kararı alındı..

Beşiktaş-Mahmutbey Metro inşaatında kaza!

Beşiktaş Barbaros Bulvarı'ndaki metro inşaatı şantiyesinde yer altında çalışan Caferi Tayyar Derdiyok'un ayağına taş düştü. Derdiyok'un yaralandığı olayın ardından şantiyeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Beşiktaş Meydanı hakkında bilgi Haberi

Beşiktaş Meydanı hakkında bilgi



Projesi belirlenen yeni meydanla yayalar da, trafik de rahatlayacak


İşte modern Beşiktaş


Beşiktaş Meydanı'nda yeni düzenleme için belediyenin açtığı yarışmayı kazanan Yüksek Mimar Tanju Edige'nin projesinin kısa süre içinde ihale edileceğini açıklayan Başkan Ayfer Atay, ''Beşiktaşımız yepyeni bir çehreye kavuşacak'' dedi.


Ferit FARSAKOĞLU


   İSTANBUL'un eski semtlerinden Beşiktaş'ın meydanı tamamen yayalara açılıyor. Beşiktaş Belediyesi'nin bu amaçla düzenlediği proje yarışmasını Yüksek Mimar Tanju Edige kazandı. Projenin en 




kısa zamanda ihale edileceğini açıklayan Beşiktaş Belediye Başkanı Ayfer Atay, ''Beşiktaşımız yepyeni bir çehreye...