06 / 05 / 2024

Beşiktaş-Sarıyer metro hattı

Beşiktaş-Sarıyer metro hattı

2 semt arasını 22 dakikaya indirecek olan Beşiktaş-Sarıyer Metro Hattı ihalesi 27 Haziran 2016 tarihinde gerçekleşecek.

İBB'ye ait Beşiktaş'taki arsa 665 milyon liraya KİPTAŞ'a satıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait 2 bin 882 metrekarelik, İSPARK açık otoparkının da aktif olarak hizmet verdiği Beşiktaş'ta yer alan arsa 665 milyon TL karşılığında KİPTAŞ A.Ş ve İstanbul İmar A.Ş'ye satıldı.

Son Dakika! İstanbul Avrupa Yakası'nda 13 ilçede elektrik kesintisi uygulanacak

BEDAŞ'tan son dakika açıklaması, İstanbul Avrupa Yakası'nda elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu. İstanbul'un güncel elektrik kesintileri hakkında bilgi veren BEDAŞ bugün, Bağcılar, Bakırköy, Beşiktaş, Sarıyer ve 13 ilçede kesinti yapılacak. İşte ayrıntılar...

Sancaktepe - Sarıgazi Türkiş Blokları Metro Hattı imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Ümraniye ilçesi, Sancaktepe - Sarıgazi Türkiş Blokları Metro Hattı Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 22.12.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

İstanbul’da kiralar cep yakıyor! Ortalama kiralar 13 bin lirayı aştı! En pahalı ilçe Sarıyer, en ucuz ilçe Silivri!

İstanbul’da kira fiyatları aldı başını gidiyor. Ortalama kira fiyatları 13 bin lirayı aşarken, en pahalı ilçeler arasında Sarıyer, Beşiktaş, Beyoğlu, Kadıköy ve Şişli ilçeleri dikkat çekiyor. Kiraların en ucuz olduğu ilçe ise Silivri.

Bakanlıktan flaş karar! Beşiktaş ve Sarıyer sınırındaki 58 bin metrekarelik hazine arazisinin imar planı askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İstanbul’da Beşiktaş ve Sarıyer sınırındaki 58 bin metrekarelik hazine arazisinin imar planlarını askıya çıkardı.

Referans Beşiktaş projesinin değeri resmen belli oldu! İşte o rakam...

Kiler GYO, İstanbul Beşiktaş'ta yer alan Referans Beşiktaş projesinin 2022 değerini açıkladı. Peki Referans Beşiktaş projesinin 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Özak GYO Beşiktaş ve Mahmutbey arsalarının değeri belli oldu! 

Özak GYO Beşiktaş'ta yer alan 5 adet parsel ile Mahmutbey'de yer alan 4 parselinin değerlerini açıkladı. Peki Özak GYO Beşiktaş ve Mahmutbey arsalarının değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

İstanbul’un en değerli 10 ilçesi belli oldu! Zirve Beşiktaş, Sarıyer ve Kadıköy’ün!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut fiyatlarındaki artış hız kesmeden devam ederken, hangi bölgelerin değerinin yükseldiği, hangi bölgelerin en yüksek değerlere sahip olduğu belli oldu. İşte o ilçeler...

Emlak Konut GYO Beşiktaş parselinin değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO tarafından, Beşiktaş'ta yer alan 1 adet parselin değerleme raporu yayınlandı. Peki Emlak Konut GYO'nun Beşiktaş parselinin değeri ne kadar oldu?

Sarıgazi-Taşdelen metro hattı inşaatı durduruldu mu?

6 duraktan oluşan Sarıgazi-Taşdelen metro hattı inşaatı İBB ekipleri tarafından durduruldu. Kapatılan metro şantiyesi havadan görüntülendi. Sarıgazi durağındaki kazı çalışmalarının da beton dökülerek kapatılmaya başlandığı belirtildi. 

Özak GYO Beşiktaş arsasının değeri belli oldu!

Özak GYO, İstanbul Beşiktaş'ta yer alan arsasına ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Özak GYO Beşiktaş arsasının değeri ne kadar oldu?

Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü'nden kiralık 30 adet gayrimenkul!

Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü tarafından Beyoğlu, Beşiktaş, Sarıyer, Şişli, Başakşehir ve Fatih'te bulunan 30 gayrimenkul açık teklif usulü ile kiraya çıkıyor.

İşte Kabataş-Mahmutbey Metro Hattı’nın konut değerleri!

Endeksa, ilk aşamada Mecidiyeköy-Mahmutbey etabının hizmete gireceği Kabataş-Beşiktaş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı’ndaki konut değerlerini paylaştı...

Beşiktaş-Sarıyer metro hattı Haberi

Beşiktaş-Sarıyer metro hattı


Beşiktaş- Sarıyer arasını 22 dakikaya indirecek olan Beşiktaş-Sarıyer Metro Hattı ihalesi 27 Haziran Pazartesi günü saat 10:00'da gerçekleşecek. 


Beşiktaş-Sarıyer Metro Hattı projesinin ihale sonrasında işe başlama tarihi itibariyle 300 günde tamamlanması hedefleniyor. 


18.4 kilometre olması planlanan Beşiktaş-Sarıyer Metro Hattı sahil üzerinden değil, tamamı yeraltından geçecek. 


Kabataş Mahmutbey metrosuyla birleşecek olan Beşiktaş-Sarıyer Metro Hattı projesi Ortaköy ile Kuruçeşme arasında iç kısımlardan ilerleyerek devam edecek. 


İhale İlanı;


İhale Kayıt No: 2016/179294

İhale Tarih ve Saati: 27/06/2016 10:00

İlgili Müdürlük/Birim Ulaşım Planlama Müdürlüğü

İlgili Adres:M.NEZİHİ ÖZMEN MAH. KASIM SOK. 62 34010 MERTER GÜNGÖREN/İSTANBUL

İlgili Telefon:2124494080

İlgili Faks: 2124494083

İlgili E-Posta:[email protected]

İhalenin Yapılacağı Yer:İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü M.Nezihi Özmen Mah. Keresteciler Sitesi, Kasım Sk. No:62 Merter/Güngören/İSTANBUL

İhale Türü: HİZMET ALIMI

İhale Usulü:Açık İhale

Niteliği ve Miktarı:18.4 km Raylı Sistem Hattı Projesi

Hizmetin Yapılacağı...