29 / 04 / 2024

Beşiktaş seyahat platformu

Beşiktaş seyahat platformu

Jolly Tur, Beşiktaşlı taraftara özel bir seyahat platformu kurdu. Beşiktaş JK ile yapılan işbirliği ile hayata geçirilen BeşiktaşTravel seyahat platformunda Beşiktaşlı taraftarlara özel maç turları düzenlenecek.

Özak GYO, Beşiktaş Balmumcu projesinin ruhsatını aldı!  Yeni proje!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Beşiktaş projesi yapı ruhsatı hakkında açıklama yaptı.

Beşiktaş'ın kripto parası var mı, ne zaman çıkacak? Rain nedir?

Futbol kulüpleri de kripto para atılımları yapıyor. Beşiktaş’ın da bu yönde çalışmaları olduğu biliniyor. Spor kulüpleri token piyasasına girerken, şirketlerin de dikkatini çekiyor. Beşiktaş, kripto para platformu Rain ile 2 yıllık göğüs reklamı konusunda anlaşmaya vardı.

Emlak Konut Beşiktaş yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Beşiktaş yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Halk GYO Beşiktaş Binası 2016 değerleme raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO Beşiktaş Binası 2016 değerleme raporunu yayınladı.

Halk GYO Beşiktaş Bina değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., şirket portföyünde yer alan İstanbul merkezli "Beşiktaş Bina"nın 2015 yıl sonu değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte rapor...

Özak GYO Beşiktaş'taki 5 adet parselin değerleme raporunu yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Beşiktaş'taki 5 adet parselin değerleme raporunu yayınladı. Özak GYO tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor

Halk GYO Beşiktaş'taki binasının değerleme raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Ytaırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Halk Gayrimenkul Ytaırım Ortaklığı A.Ş. Beşiktaş binasının değerleme raporunu yayınladı.

Lokman Çağırıcı'ya Beşiktaş Platformu Genç Profesyoneller'den ödül!

Beşiktaş Platformu Genç Profesyoneller tarafından düzenlenen ve farklı kategorilerde Süleyman Seba Ödülü'ne layık görülen isimler belli oldu. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı 'En başarılı belediye başkanı' ödülüne layık görüldü.

Jolly Tur Beşiktaşlı taraftarlara özel maç turları düzenleyecek!

Turizm sektörünün öncü kuruluşu Jolly Tur, sektörde bir ilke imza atarak Beşiktaşlı taraftara özel bir seyahat platformu kurdu. Beşiktaş Travel seyahat platformunda Beşiktaşlı taraftarlara özel maç turları düzenlenecek.

JOLLY Tur Beşiktaşlı taraftara özel seyahat platformu kurdu!

JOLLY Tur, sektörde bir ilke imza atarak Beşiktaşlı taraftara özel bir seyahat platformu kurdu. Beşiktaş JK işbirliği ile hayata geçirilen BeşiktaşTravel seyahat platformunda Beşiktaşlı taraftarlara özel maç turları düzenlenecek.

Beşiktaş taraftarlara özel seyahat platformu kurdu!

Jolly Tur, Beşiktaşlı taraftara özel bir seyahat platformu kurdu. Beşiktaş JK ile yapılan işbirliği ile hayata geçirilen BeşiktaşTravel seyahat platformunda Beşiktaşlı taraftarlara özel maç turları düzenlenecek.

Beşiktaş Travel, düzenlenen imza töreniyle hayata geçirildi!

Beşiktaş JK, resmi seyahat sitesi Beşiktaş Travel’i basın toplantısında tanıttı. Taraftarlara indirimli seyahat hizmetleri sunmak amacıyla kurulan Beşiktaş Travel’in kulübe platform üzerinden yıllık 1 milyon TL gelir sağlayacağı belirtildi.

Vakıf GYO Beşiktaş'daki gayrimenkulünün değerleme raporunu yayınladı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vakıf A.Ş. İstanbul Avrupa Yakası Beşiktaş'daki gayrimenkulünün değerleme raporunu yayınladı.

Beşiktaş seyahat platformu Haberi

Beşiktaş seyahat platformu

Jolly Tur, Beşiktaşlı taraftara özel bir seyahat platformu kurdu. Beşiktaş JK ile yapılan işbirliği ile hayata geçirilen BeşiktaşTravel seyahat platformunda Beşiktaşlı taraftarlara özel maç turları düzenlenecek. Tüm destinasyonlarda da avantajlı tatil imkânı sağlanacak. Jolly Tur ile iş ortaklığı gerçekleştiren Beşiktaş JK, resmi seyahat sitesi "BeşiktaşTraver'i tanıttı. Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mert Vardar katıldı. 



MAÇLARA ULAŞIM KONAKLAMA PAKET

25 Ağustos'ta hizmete giren www.besiktastravel.com sitesinde; Beşiktaşlı taraftarlara tüm maçlar için ulaşım-konaklama transfer hizmetleri bir paket olarak sunulacak. Sitede; sadece maç turları değil kültür turlarından yurtdışına, gemi turlarından Kıbrıs seyahatine, uçak biletine, münferit otel rezervasyonuna kadar her tür seyahat ürünü taraftarlarla buluşacak. BeşiktaşTravel üzerinden satın alınan her tatil ve maç turu...