03 / 05 / 2024

Beşiktaş Ulus Belvedere Rezidans açık adres

Beşiktaş Ulus Belvedere Rezidans açık adres

Beşiktaş Ulus'ta inşa edilecek olan Ulus Belvedere Residence projesinin  350 milyon dolara mal olması öngörülüyor. Peki Ulus Belvedere Residence nerede? İşte lokasyon!

Beşiktaş Ulus imar planlarına İBB'den onay!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından plansız alan olarak kaydedilen Beşiktaş Ulus'taki bir arazinin imar değişikliğine onay verildi. 

MHP Beşiktaş İlçe Başkanlığı’ndan Beşiktaş'taki arazi için afiş!

MHP Beşiktaş İlçe Başkanlığı, Beşiktaş Ulus'ta tartışmalara neden olan arazi planının imarına yönelik parti binasına afiş astı.

Beşiktaş Ulus'taki arazi için tartışma büyüyor!

Beşiktaş Ulus'ta bulunan ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 'plansız alan' olarak kayıtlara geçen arazi için "yeşil alan" olsun denmişti. Söz konusu arazi için 3 ortak tarafından satın alındıktan sonra imar değişikliği yapıldı. 

Ulus Belvedere Residence nerede? İşte lokasyon!

Beşiktaş Ulus'ta inşa edilecek olan Ulus Belvedere Residence projesinin  350 milyon dolara mal olması öngörülüyor. Peki Ulus Belvedere Residence nerede? İşte lokasyon!

Beşiktaş Sarı Konaklar Sitesi'nde 8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Beşiktaş ilçesi Levent -Etiler - Ulus arasında kalan Akatlar semtinde yer alan Sarı Konaklar Sitesi'ndeki gayrimenkul 8 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Beşiktaş Mesa Ulus iletişim!

Beşiktaş Mesa Ulus iletişim için 0312 291 50 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek olan proje Mesa Mesken imzası ile inşa edilecek.

Beşiktaş Yeni Ulus Sitesi'nde 1 milyon 400 bin TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli Beşiktaş İlçesi'nde yer alan gayrimenkul İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından 9 Aralık 2014 günü saat 14:30 ile 14:40 arası ihale ediliyor.

Beşiktaş Ulus'ta tarihi ahşap bina yandı!

İstanbul Beşiktaş Ulus'ta yer alan tarihi bir binada yangın çıktı...

Beşiktaş Kadınlar Pazarı dün gece yıkıldı!

Beşiktaş Ortaköy’de bulunan ve ’Entel Pazarı’ olarak da bilinen Kadınlar Pazarı dün gece İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri tarafından yıkıldı

Colin's, Türkiye’deki 155’inci mağazasını Beşiktaş’ta açtı!

Rahatlık ve şıklığı bir arada sunan geniş ürün yelpazesiyle öne çıkan COLIN’S, yeni mağazasını Beşiktaş’ta açtı.

Kaandavis Gayrimenkul Değerleme Şirketi Beşiktaş Şubesi kuruldu!

Kaandavis Gayrimenkul Değerleme Mühendislik ve Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi Ali Hakan Yıldızcı tarafından 5 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta kuruldu

Uyum Gıda Beşiktaş Levent şubesi ile 63 mağaza sayısına ulaştı!

Uyum Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Sanayi ve Tic. A.Ş Avrupa Yakası'nda ve Anadolu Yakası'nda toplam 9 adet şubesini kapatırken, Beşiktaş Levent şubesi ile mağaza sayısı 63'e ulaştı...

Abdullah Gül: Beşiktaş Stadı gökdelenleri engeller!

Beşiktaş'ın stat projesini destekleyen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, stadyumun orada olması gökdelenlerin yükselmesinin engelleyeceğini ifade etti...

Beşiktaş Ulus Belvedere Rezidans açık adres Haberi

Beşiktaş Ulus Belvedere Rezidans açık adres

Ulus Belvedere Residence projesi Metal Yapı Konut imzası taşıyor. Beşiktaş Ulus'ta inşa edilecek olan Ulus Belvedere Residence projesi konut ve avm alanında meydana geliyor. 

Ulus Belvedere Residence nerede? İşte lokasyon!

Ulus Belvedere Rezidans Evleri  Akmerkez yoluna giderken Musevi Mezarlığı'nın hemen karşındaki yamaç üzerinde inşa edilecek.  Projede inşaat çalışmaları henüz başlamadı. 

Ön talep toplanan Ulus Belvedere Residence projesinin  350 milyon dolara mal olması öngörülüyor. Projede fiyat listesi ve ödeme planı henüz belli olmadı. 

Web: http://www.metalyapikonut.com/

Tel: 90 212 322 65 65

Pınar DOĞAN...