04 / 05 / 2024

Beşiktaş üniversitesi açılışı

Beşiktaş üniversitesi açılışı

Beşiktaş Jimnastik Kulübü-Kabataş Erkek Liseliler Eğitim, Kültür ve Sağlık Vakfı'nın yaptığı ilk toplantıda, Beşiktaş-Kabataş Üniversitesi'nin kuruluşu için ilk adım atıldı.

Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi? Karlı gayrimenkul yatırımı yapmak için buna dikkat!

Dükkan ve iş yerlerinin fiyatlarında yaşanan artışlar da aynı konut fiyatları gibi ilerliyor. Bir vatandaş, Beşiktaş'ta satılık olan dükkanın fiyatının 1.5 milyon dolar olmasına tepki gösterdi. Peki Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi?

İBB'ye ait Beşiktaş'taki arsa 665 milyon liraya KİPTAŞ'a satıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait 2 bin 882 metrekarelik, İSPARK açık otoparkının da aktif olarak hizmet verdiği Beşiktaş'ta yer alan arsa 665 milyon TL karşılığında KİPTAŞ A.Ş ve İstanbul İmar A.Ş'ye satıldı.

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat projesi resmen başlıyor!

Emlak Konut GYO tarafından Beşiktaş Akat projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması yapıldı. Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat projesi resmen başlıyor. İşte ayrıntılar...

Kiler GYO Referans Beşiktaş 2025 Ağustos'ta teslim!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı tarafından hayata geçirilen Referans Beşiktaş 2025 Ağustos ayında teslim edilecek. 

Kiler GYO Referans Beşiktaş 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilecek olan Referans Beşiktaş projesinin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

Referans Beşiktaş satışa çıktı! Kiler GYO'dan İstanbul'un kalbine 293 konutluk yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı'nın yeni projesi Referans Beşiktaş satışa çıktı. Merakla beklenen projede toplam 293 konut yer alacak.

Atik Pasha Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Atik Pasha Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi Beşiktaş'ta 52 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Hulusi Toprak tarafından açıldı.

Day Tarım İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Day Tarım İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi bugün Beşiktaş'ta 143 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Eren Tümer tarafından açıldı.

Pimo-Dek Proje İnşaat Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Pimo-Dek Proje İnşaat Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi Beşiktaş'ta 310 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Basri Hamulu ve Filiz Hamulu ortaklığında açıldı.

Erdemli Proje Müşavirlik Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Erdemli Proje Müşavirlik Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Kerem    Peker tarafından açıldı. 

Kiler GYO Beşiktaş Abbasağa projesi için imzalar atıldı!

Kiler GYO Beşiktaş Abbasağa projesi için imzalar atıldı. Kiler GYO A.Ş. – Biskon Yapı A.Ş. İş Ortaklığı ile T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı arasında Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi Sözleşmesi imzalandı.

TOKİ'nin Beşiktaş Abbasağa'daki arsası için imzalar atılıyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. – Biskon Yapı A.Ş. İş Ortaklığı TOKİ'nin İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Abbasağa Mahallesi'nde yer alan arsası içim imzayı atıyor...

Yapı Kredi Koray GYO'nun şirket merkezi Beşiktaş'a taşındı!

Yapı Kredi Koray GYO Esas Sözleşmesi'nin merkez ve şubeleri başlıklı 4. maddesi uyarınca şirket merkezi Beşiktaş'a taşındı. 

Beşiktaş üniversitesi açılışı Haberi

Beşiktaş üniversitesi açılışı

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Feraye Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen ve kulüp ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi, yönetim kurulu üyeleri Ahmet Ürkmezgil, Erdal Torunoğulları, Hakan Özköse ve Erdal Karacan ile iletişim danışmanı Rıdvan Akar'ın katıldığı toplantıda, Beşiktaş-Kabataş Üniversitesi'nin 2019 yılında faaliyetlere başlaması hedef olarak belirlendi.

Ahmet Nur Çebi, toplantının ardından yaptığı açıklamada, üniversitenin kuruluşuyla ilgili ilk genel kurul toplantısını yaptıklarını belirterek, "Kurulacak üniversitede hangi fakültelerin olacağı ve bunları maliyetleri ile yer tahsisleri konusunda görüşmeler yaptık. Beşiktaşlı duruşuyla yetişecek gençler için üniversite kapısını açmaya çalışıyoruz. Yönetim kurulu olarak bu konuda irade ortaya koyduk. Hayırlı olsun" ifadelerini...