18 / 05 / 2024

beşiktaş yılbaşında nasıl olacak

beşiktaş yılbaşında nasıl olacak

Hürriyet gazetesi Kelebek eki köşe yazarı Cengiz Semercioğlu, bugün ki köşesinde yılbaşı partilerinin bu sene ki cazip merkezlerinden bahsediyor. Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ile ikili görüşmesinde ki ayrıntılarıda aktarıyor;

Dernek Başkanı Solakoğlu’ndan şok açıklama: Et yılbaşında bin TL’yi geçecek

Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Et ve Süt Kurumu, dün ete yüzde 25 oranında zam yaptı. Et fiyatları altınla yarışmaya başladı. Tüm Süt Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği Başkanı Sencer Solakoğlu, et fiyatlarının yılbaşında bin TL’yi geçeceğini söyledi.

Yılbaşında pırlanta gibi parlamak isteyenlere Atasay'dan dev fırsat! Sakın kaçırmayın! 26 Aralık 2022 fiyat listesi

Yeni yıla sayılı günler kala binlerce kişi hem yeni yıl hediye olarak hem de indirimleri değerlendirmek amacıyla indirimli takıların fiyatlarını merak ediyor. Yılbaşında pırlanta gibi parlamak isteyenlere Atasay'dan dev fırsat kampanyası başladı. İşte 26 Aralık 2022 fiyat listesi.

Gayrimenkul sektörü dolardaki yükselişten nasıl etkilendi?

TL’nin döviz karşısında değer kaybına uğraması gayrimenkul pazarında yabancıların ve gurbetçilerin iştahını artırdı. Peki gayrimenkul sektörü dolardaki yükselişten nasıl etkilendi? İşte ayrıntılar...

Yatırım değeri yüksek gayrimenkul nasıl belirlenir?

En temel yatırımlardan biri gayrimenkul almak. Ancak birçok kişi oturmak için ev alırken bunun aslında bir yatırım olduğu göz ardı ederek duygusal kararlar alıyor. Peki yatırım değeri yüksek gayrimenkul nasıl belirlenir? İşte detaylar...

AVM'ler yılbaşında açık mı 2021?

AVM'ler yılbaşında açık mı 2021 sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki AVM'ler yılbaşında açık mı 2021? Alışveriş Merkezleri yılbaşında kaçta açılıyor 2021? AVM'ler yılbaşında kaçta kapanıyor 2021?

AVM'ler yılbaşında kaçta açılıyor kaçta kapanıyor 2020?

AVM'ler yılbaşında kaçta açılıyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki AVM'ler yılbaşında açık mı 2020? Alışveriş Merkezleri yılbaşında kaçta açılıyor? AVM'ler yılbaşında kaçta kapanıyor?

AVMler yılbaşında kaça kadar açık Ocak 2020?

AVMler yılbaşında kaça kadar açık Ocak 2020 sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki AVMler yılbaşında kaça kadar açık Ocak 2020? AVM'ler yılbaşında kaçta açılıyor? AVM'ler yılbaşında kaçta kapanıyor?

Yılbaşında alışveriş merkezleri kaçta açılıyor?

Türkiye'deki alışveriş merkezleri genellikle sabah 10:00 akşam 22:00 saatleri arasında hizmete açık oluyor. Peki Yılbaşında alışveriş merkezleri kaçta açılıyor, AVMler yılbaşında kaça kadar açık olacak Ocak 2019? AVMler yılbaşında kaçta kapanacak?

AVMler yılbaşında kaçta kapanıyor 2019?

Türkiye'deki alışveriş merkezleri genellikle sabah 10:00 akşam 22:00 saatleri arasında hizmete açık oluyor. Peki AVMler yılbaşında kaça kadar açık olacak Ocak 2019? AVMler yılbaşında kaçta açılıyor Ocak 2019, AVMler yılbaşında kaçta kapanıyor 2019?

AVMler yılbaşında kaça kadar açık Ocak 2019?

Türkiye'de bulunan alışveriş merkezleri genellikle sabah 10:00 akşam 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki avmler yılbaşında kaça kadar açık Ocak 2019? Avmler yılbaşında kaçta açılıyor 2019, Avmler yılbaşında kaçta kapanıyor 2019?

Ordu Çevre Yolu yılbaşında açılacak!

Ordu’da yapımına 4 yıl önce başlanılan Ordu Çevre Yolu yılbaşında hizmete açılıyor. Toplam 2 milyarlık Karadeniz Sahil Yolu projesinin ilk etabı 3 ay sonra hizmete giriyor.

Emlak Konut Beşiktaş yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Beşiktaş yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Biz Cevahir AVM yılbaşında açık mı?

Biz Cevahir AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Biz Cevahir AVM yılbaşında açık mı? Biz Cevahir AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Biz Cevahir AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

beşiktaş yılbaşında nasıl olacak Haberi

beşiktaş yılbaşında nasıl olacak

İstanbul'da yılbaşı partilerinin son yıllardaki en cazip merkezi Nişantaşı Abdi İpekçi'ydi.. Mustafa Sarıgül Belediye Başkanlığı döneminde Abdi İpekçi'yi baştan sona yapılandırdı, her sene yılbaşı partileriylede üzerine çilek koydu.. Bu yıl Şişli'ye çok ciddi bir rakip geliyor: Beşiktaş Belediyesi...


Başkan Murat Hazinedar, Nispetiye Caddesi'ni kapatarak bugüne kadar görülmemiş ölçekte büyük bir yılbaşı partisine hazırlanıyor. Aslında bu bir anlamda Akmerkez'in yeniden doğuşu olacak.


Akmerkez'in dış cephesinde uzun bir süredir bitmeyen bir tadilat var, bina  neredeyse baştan aşağı yenilendi.Kafeler, mağazalar, cadde tarafından görünür hale getirildi. Her sabah önünden geçiyorum hummalı çalışma tam gaz devam ediyor. Ay sonunda tamamlanması beklenen, yılbaşı partisinin merkezi olacak.


Beşiktaş Belediyesi, Koç Köprüsü'nün oradan Bebek Yokuşu'nun biraz ilerisine kadar Akmerkez'in de üzerinde bulunduğu Nispetiye Caddesi'ni boydan boya kapatacak. Yere kırmızı halı...