02 / 05 / 2024

beşiktaşa atatürk yaşam köyü tesisi için izin verilmedi

beşiktaşa atatürk yaşam köyü tesisi için izin verilmedi

Beşiktaş Kulübü'nün, Bakırköy Atatürk Yaşam Köyü Tesisleri'nin üst kullanım hakkını 10 yıl için almasını öngören protokol CHP engeline takıldı.

Emlak Konut GYO Park Yaşam Antalya'da lansman fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile inşa edilen Park Yaşam Antalya'da lansman fırsatları sunuluyor. Park Yaşam Antalya'nın teslimlerinin 18 ay sonra yapılması planlanıyor. 

Beşiktaş'ta 200 bin metrekarelik alan siteler tarafından işgal altında! Sayıştay'dan Beşiktaş'a uyarı!

Beşiktaş'ta imar planlarında  yeşil alan olan ve vatandaşların kullanması gereken binlerce metrekarelik alanın site ve konutlar tarafından işgal altıda olduğu ortaya çıktı.

Serdal Adalı: Beşiktaş'a tarihi bir tapu kazandıracağız!

Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı, Siyah-Beyazlıların olağanüstü seçimli genel kurul toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Serdal Adalı açıklamasında Beşiktaş'a tarihi bir tapu daha kazandıracaklarını dile getirdi.

İstanbul yaşam maliyetinde 185'inci sıraya yerleşti! Megakent 227 şehir arasında expat çalışanlar için cazibeli konumda!

Mercer, Yaşam Maliyeti Araştırması’nın sonuçlarını tek tek açıkladı. İstanbul yaşam maliyetinde, 227 şehir arasında 185'inci sıraya yerleşti. İşte ayrıntılar...

Türkiye'nin birinci dünyanın beşincisi olan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi için geri sayım başladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum İstanbul'a nefes olacak Atatürk Havalimanı Millet Bahçe'sinin ilk etabının açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yapacağını açıkladı.

Loca Beşiktaş'ta yaşam başladı! 

İstanbul Beşiktaş’ın en gözde projesi olan Loca Beşiktaş'ta yaşam başladı. Projenin satışları tamamlandı. İşte ayrıntılar...

Yapı Kredi Koray GYO'nun şirket merkezi Beşiktaş'a taşındı!

Yapı Kredi Koray GYO Esas Sözleşmesi'nin merkez ve şubeleri başlıklı 4. maddesi uyarınca şirket merkezi Beşiktaş'a taşındı. 

Balıkesir Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi Yüzme Havuzu'nun temeli atıldı!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Biz onlara inat bu ülke için bu ülkenin aziz evlatları için kadınları, erkekleri, gençleri için üreteceğiz. Taş üstüne taş koyacağız, alın teri dökeceğiz" diye konuştu.

Gölbaşı Umutlu Yaşam Merkezi bugün açılıyor!

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek'in talimatıyla inşa edilen Umutlu Yaşam Merkezi bugün vatandaşların hizmetine açılıyor.

Lens Yaşam Merkezi'ne ziyaretçilerden yoğun ilgi!

Anadolu Yakası’nın açık hava konseptiyle inşa edilen Lens Yaşam Merkezi'nin içerisinde 100’e yakın perakende mağazası, restoranları, kafeleri ve sosyal aktivite alanları bulunuyor. Lens Yaşam Merkezi'ne ziyaretçilerden yoğun ilgi geldi.

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi açıldı!

Göztepe'nin yeni stadı Gürel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi bugün Göztepe-Beşiktaş maçıyla kapılarını açtı...

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi açılıyor!

Göztepe'nin yeni stadı Gürel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi bugün Göztepe-Beşiktaş maçıyla kapılarını açıyor.

Lens İstanbul Yaşam Merkezi Kurtköy'ün yeni buluşma noktası oldu!

Lens Yapı tarafından Kurtköy’de inşa edilen Lens İstanbul Yaşam Merkezi, Kurtköy’e yeni bir soluk kattı. Açıldığı ilk günden bu yana yoğun ilgi gören Türkiye’nin en büyük açık hava yaşam merkezi, bölge sakinlerinin de yeni uğrak noktası oldu. 

beşiktaşa atatürk yaşam köyü tesisi için izin verilmedi Haberi

beşiktaşa atatürk yaşam köyü tesisi için izin verilmedi

Beşiktaş Kulübü'nün, İstanbul'da E5 Karayolu kenarındaki 50 dönümlük Bakırköy Atatürk Yaşam Köyü Tesisleri'nin üst kullanım hakkını 10 yıllığına almasını öngören protokol CHP engeline takıldı. Partinin genel başkanlığı ve il spor komisyonu, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'na onay vermeyince anlaşma...