04 / 05 / 2024

Beşiktaşa metro güzergahı

Beşiktaşa metro güzergahı

Beşiktaş’ın 30 Mart yerel seçimlerinde yüzde 77 gibi rekor bir oyla seçilen yeni Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın kapısını çalıp, trafik çilesini çözmeye dair projelerini ve diğer çalışmalarını sorduk...

Beşiktaş'ta 200 bin metrekarelik alan siteler tarafından işgal altında! Sayıştay'dan Beşiktaş'a uyarı!

Beşiktaş'ta imar planlarında  yeşil alan olan ve vatandaşların kullanması gereken binlerce metrekarelik alanın site ve konutlar tarafından işgal altıda olduğu ortaya çıktı.

Serdal Adalı: Beşiktaş'a tarihi bir tapu kazandıracağız!

Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı, Siyah-Beyazlıların olağanüstü seçimli genel kurul toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Serdal Adalı açıklamasında Beşiktaş'a tarihi bir tapu daha kazandıracaklarını dile getirdi.

Loca Beşiktaş'ta yaşam başladı! 

İstanbul Beşiktaş’ın en gözde projesi olan Loca Beşiktaş'ta yaşam başladı. Projenin satışları tamamlandı. İşte ayrıntılar...

Beko'dan Beşiktaşlılar Günü'ne özel 800 TL indirim fırsatı! İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Beko Beşiktaşlılar Günü'ne özel seçili TV alımlarında küçük ev aletlerinde 800 TL indirim kampanyası başlattı. İşte Mart 2022 fiyat listesi... 

Yapı Kredi Koray GYO'nun şirket merkezi Beşiktaş'a taşındı!

Yapı Kredi Koray GYO Esas Sözleşmesi'nin merkez ve şubeleri başlıklı 4. maddesi uyarınca şirket merkezi Beşiktaş'a taşındı. 

TOKİ Beşiktaş Abbasağa'daki arsasını satıyor!

TOKİ İstanbul Beşiktaş Abbasağa Mahallesi'ndeki konut alanı fonksiyonlu arsasını satıyor. Açık artırma usulü ile satışa sunulan arsanın ihalesi 2 oturum şeklinde ve 2 ayrı günde gerçekleştirilecek.

Kanal İstanbul güzergahında hangi metro hatları yapılacak?

Çılgın proje Kanal İstanbul, 2011'den beri Türkiye'nin gündeminde. Son günlerde yetkili isimlerinde açıklamalarıyla yeniden gündeme gelen proje dikkat çekiyor. Peki Kanal İstanbul güzergahında hangi metro hatları yapılacak? İşte detaylar...

Tarsıcam Görüntü Sistemleri Elektronik Ve Emlak Müşavirliği Tic.Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Tarsıcam Görüntü Sistemleri Elektronik Ve Emlak Müşavirliği Tic.Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Cahit Faga tarafından açıldı.

Yardımcı Gıda İnşaat Dış Ticaret Ve Turizm Tekstil İmalat Sanayi Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Yardımcı Gıda İnşaat Dış Ticaret Ve Turizm Tekstil İmalat Sanayi Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Yardımcı tarafından açıldı.

Levent-Hisarüstü Metro Güzergahı imar planı değişikliği onaylandı!

Levent-Hisarüstü Metro Güzergahı Boğaziçi Öngörünüm Sınırlarında Kalan Alanda 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği teklifi; Boğaziçi İmar Yüksek Koordinasyon Kurulu'nun 17.12.2020 tarihli ve 2020/3 sayılı kararı ile onaylandı.

Gökçe Akyıldız, Beşiktaş'ta çikolata dükkanı açtı!

Kırgın Çiçekler dizisinde canlandırdığı Songül karakteri ile ünlenen Gökçe Akyıldız, Beşiktaş'ta çikolata dükkanı açtı.

Serdal Adalı: Beşiktaş'a yeni mülkler kazandırmak istiyorum!

Beşiktaş Kulübünün olağanüstü seçimli genel kurulunda başkanlığa aday olan Serdal Adal yaptığı açıklamada,  Beşiktaş'a yeni mülkler kazandırmak istediğini söyledi.

Meydan Beşiktaş'a BKM ve Hollandalı fon şirketi talip!

Eski siyasetçi Kadir Şeker'in oğlu Şahin Şeker'in sahibi olduğu Meydan Beşiktaş için Hollanda merkezli bir fon şirketi ve BKM teklif vermeye hazırlanıyor.

Beşiktaşa metro güzergahı Haberi

Beşiktaşa metro güzergahı

İSTANBUL'un en gözde ilçelerinden Beşiktaş'ın nüfusu 186 bin. Ancak her gün 2 milyon kişilik insan trafiğine ev sahipliği yapıyor. Bu kadar yoğun insan trafiğine rağmen, ne Hacıosman Taksim metro hattına bir hatla bağlanıyor ne de Kabataş'ta bulunan tramvay veya fünikülere. 


Taksim'den Dolmabahçe'ye inen yol İstanbul'un en çok trafik çilesi çekilen noktalarından biri. 

Köprü trafiği nedeniyle de Barbaros Bulvarı özellikle akşam saatleri kilit durumda. 

Beşiktaş'ın 30 Mart yerel seçimlerinde yüzde 77 gibi rekor bir oyla seçilen yeni Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın kapısını çalıp, trafik çilesini çözmeye dair projelerini ve diğer çalışmalarını sorduk. 

* Neden Beşiktaş Metro ile Taksim ve Zincirlikuyu'ya bağlanmıyor? Neden Kabataş tramvay hattı buraya uzatılmıyor? Şehrin trafiğin en yoğun olduğu yer oysa ki... 

- Metro ve tramvay neden Beşiktaş'tan geçmiyor? Topbaş ile görüşmemizde...