29 / 04 / 2024

beşiktaşta otel satışı

beşiktaşta otel satışı

Sosyal Güvenlik Kurumu; Burdur, Sinop, Tekirdağ ve İstanbul'daki 6 gayrimenkulü toplam 73 milyon 459 bin TL'ye satıyor. Bunlardan biri de Beşiktaş'taki otelin yüzde 12'lik hissesi...

Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi? Karlı gayrimenkul yatırımı yapmak için buna dikkat!

Dükkan ve iş yerlerinin fiyatlarında yaşanan artışlar da aynı konut fiyatları gibi ilerliyor. Bir vatandaş, Beşiktaş'ta satılık olan dükkanın fiyatının 1.5 milyon dolar olmasına tepki gösterdi. Peki Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi?

Beşiktaş'ta 63 metrekarelik bir dükkan için 1,5 milyon dolar istendi! Sosyal medya yıkıldı!

Konut fiyatları gündemden bir kez olsun düşmezken güne bir yenisi daha eklendi. Beşiktaş'ta 63 metrekarelik bir dükkan için istenilen ücret resmen dudak uçuklatacak cinsten. İşte sosyal medyayı yıkan o haber...

İBB'ye ait Beşiktaş'taki arsa 665 milyon liraya KİPTAŞ'a satıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait 2 bin 882 metrekarelik, İSPARK açık otoparkının da aktif olarak hizmet verdiği Beşiktaş'ta yer alan arsa 665 milyon TL karşılığında KİPTAŞ A.Ş ve İstanbul İmar A.Ş'ye satıldı.

Beşiktaş'ta 200 bin metrekarelik alan siteler tarafından işgal altında! Sayıştay'dan Beşiktaş'a uyarı!

Beşiktaş'ta imar planlarında  yeşil alan olan ve vatandaşların kullanması gereken binlerce metrekarelik alanın site ve konutlar tarafından işgal altıda olduğu ortaya çıktı.

İBB, Beşiktaş'ta arsa satıyor! İstanbul'un göbeğindeki arsanın fiyatı dudak uçuklattı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Dikilitaş'ta yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 24 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Mints Suits Beşiktaş lansmana özel yüzde 5 indirimle satışta! Yeni proje! 

Mints Suits ALB-UGR Group imzasıyla İstanbul Beşiktaş'ta hayata geçiriliyor. Projede lansmana özel yüzde 5 indirimle satışlar başladı. Peki Mints Suits Beşiktaş projesinde konut fiyatları ne kadar? 

Loca Beşiktaş'ta yaşam başladı! 

İstanbul Beşiktaş’ın en gözde projesi olan Loca Beşiktaş'ta yaşam başladı. Projenin satışları tamamlandı. İşte ayrıntılar...

Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm için ilk kepçe vuruldu!

İstanbul Beşiktaş’ta Akat Mahallesi, Zeytinoğlu Caddesi’nde iki binanın yıkımının başlamasıyla birlikte kentsel dönüşüm çalışmalarının ilk adımı atıldı. Belediye iştiraki İmar A.Ş tarafından yapılan ilk dönüşüm yıkımında Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da yer aldı.

Emlak Konut GYO Beşiktaş Dikilitaş arsasının değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO "İstanbul Beşiktaş Dikilitaş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi belli oldu. Emlak Konut GYO Beşiktaş Dikilitaş projesi için hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporunu KAP'ta yayımladı...

Beşiktaş'ta 12 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

İstanbul 10. İcra Dairesi Beşiktaş Rumeli Hisarı Mahallesi'nde yer alan dükkanı 12 milyon TL bedelle icradan satışa çıkardı.

Beşiktaş'ta kripto para davası!

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği, satışa sunulan coinleri spor kulübüne aitmiş gibi satan bjk-coincom sitesi hakkında dava açtı. 

Beşiktaş'ta kira kavgası: 4 yaralı!

İstanbul Beşiktaş'ta iki grup arasında dükkan kirası nedeniyle çıkan silahlı kavgada 4 kişi yaralandı. 

Beşiktaş'ta 20 milyon TL'ye icradan satılık lokanta!

T.C. İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Bebek Mahallesi, 1259 ada 137 parselde yer alan turistik nitelikli lokantayı 20 milyon TL'ye satıyor...

beşiktaşta otel satışı Haberi

beşiktaşta otel satışı

Sosyal Güvenlik Kurumu; Burdur, Sinop, Tekirdağ ve İstanbul'daki 6 gayrimenkulü satışa sundu. Gayrimenkuller için düzenlenen ihale tarihi 11 Eylül olarak belirlendi. 


- Burdur merkez Bahçelievler'de yer alan gayrimenkul bina ve arsadan meydana geliyor. Toplam bedeli 1 milyon 835 bin TL olarak belirlendi. İhalesi 11 Eylül'de saat 09.00'da yapılacak. 


- Sinop Merkez Ada Mahallesi'ndeki arsanın toplam bedeli 2 milyon 986 bin TL. İhalesi 11 Eylül'de saat 10.00'da yapılacak. 


- Sinop Merkez Ada Mahallesi'ndeki  diğer arsanın toplam bedeli 683 bin TL olarak belirlendi. İhalesi 11 Eylül'de saat 11.00'da yapılacak. 


- Tekirdağ Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde yer alan arsanın toplam bedeli 9 milyon 5 bin TL. İhalesi ise 11 Eylül'de saat 14.00'da yapılacak. 


- Tekirdağ Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde yer alan diğer arsanın...