28 / 04 / 2024

Beşir Atalay Van ve Erciş 3 bin konut teslime hazır olacak

Beşir Atalay Van ve Erciş 3 bin konut teslime hazır olacak

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay: Yapımı süren konutların tamamını depremin yıl dönümü olan 23 Ekim'de hak sahiplerine teslim etmiş olacağız

Alp Met İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alp Met İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Beşir Cemal Şahin ve Muhammet Burak Şoltoğlu ortaklığında kuruldu.

Bu ilde yüzde 20 indirim ve 2 yıl taksitle beş arsa satılacak! Arsa yatırımı yapmak isteyenler dikkat!

Van Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Van'da yer alan beş arsayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Vega Group Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Vega Group Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Beşir Bankaslı, İsmail Kale ve Khaled A.M. Kalloub ortaklığında kuruldu.

Ford Transit Van ne kadar? Ford Transit Van kaç lira? 28 Kasım 2022 Ford Transit Van fiyat listesi

Ford Transit ikonlaşmış tasarım ve yenilenmiş bir görünüm ile sürücülerin karşısına çıktı. Özellikle taşıma kapasitesindeki geliştirmeler ile sürücülerin beğenisini kazanan Transit Van kasım ayı fiyat listesi merak ediliyor. İşte 28 Kasım 2022 Ford Transit Van fiyat listesi...

Mak And Mab Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mak And Mab Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ahmad Al Darkazanlı ve Beşir Alajatı ortaklığında kuruldu.

Citroen Berlingo Van'da dev kampanya! Doblo'yu Fiorino'yu bırakın Berlingo Van'a bakın! 16 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Citroen'in en beğenilen ticari araçları arasında yer alan Citroën Berlingo Van'da yüzde sıfır faiz fırsatı başladı! Peki, Citroen Berlingo Van fiyatları ne kadar? İşte Citroen Berlingo Van 16 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Esthetıc Archıtecture Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esthetıc Archıtecture Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Hasan Hüseyin Bozlağan, Mehmet Beşir Erdem ve Poyraz Emre Bingöl ortaklığında kuruldu.

Herton Hotel Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Herton Hotel Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi Fatih'te Beşir Ete tarafından kuruldu.

Van Oord Turkey Deniz Dibi Tarama Ve Denizcilik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Van Oord Turkey Deniz Dibi Tarama Ve Denizcilik İnşaat Limited Şirketi Beşiktaş'ta Van Oord Offshore B.V. tarafından kuruldu.

240 bin dolarlık kripto para vurgununda haciz kararı!

Geçtiğimiz günlerde Binance Türkiye’deki hesabına aktardığı 240 bin dolarının dakikalar içinde buharlaştığını söyleyen Beşir Baran şirkete yönelik haciz kararı aldırdı. 

Çeçen Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Çeçen Yapı Denetim Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  300 bin TL sermaye bedeli  ile Beşir Çeçen tarafından kuruldu.

Atalay 34 İnşaat Otomotiv Reklam Matbaa Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atalay 34 İnşaat Otomotiv Reklam Matbaa Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 800 bin TL sermaye bedeli ile Atalay Şengül tarafından kuruldu.

Beşir Derneğinin İdlib'de inşa ettirdiği 180 evin inşaatı tamamlandı!

Beşir Derneği tarafından Suriye'nin İdlib şehrinde inşaatı tamamlanan 180 briket eve, ihtiyaç sahibi aileler yerleştiriliyor.

Beşir Atalay Van ve Erciş 3 bin konut teslime hazır olacak Haberi

Beşir Atalay Van ve Erciş 3 bin konut teslime hazır olacak
Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Van ve Erciş'te en az 3 bin civarında konutun teslimine Ağustos ayının sonundan itibaren başlanacağını belirterek, ''Başbakanımızın program takvimine göre Eylül'ün ilk yarısında bu teslimatı yapacağız'' dedi.
Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Van'a gelen Başbakan Yardımcısı Atalay, Ferit Melen Havaalanı'nda Vali Münir Karaloğlu, Van Milletvekilleri Burhan Kayatürk ve Fatih Çiftci ile öte yetkililerce karşılandı.
Depremden sonra Bostaniçi beldesinde TOKİ tarafından yapımına başlanan afet konutlarınca incelemelerde bulunan Atalay, örnek daireleri gezdi. Atalay, Van ve Erciş'te yapımı süren afet konutları hakkında TOKi, AFAD ve yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.
Burada gazetecilere açıklama yapan Atalay, ziyareti kapsamında inşaatı ilk başlayan konutları görme imkanı bulduğunu ifade ederek, depremin ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ''Kalıcı konutları Ağustos ayı sonunda itibaren teslim edeceğiz'' sözünü yerine...