16 / 05 / 2024

beşkonaka yol yapılacak mı

beşkonaka yol yapılacak mı

Kepez Belediyesi’nin Altınova’daki tapu teslim törenine katılan Başkan Menderes Türel, Altınovalılara yol müjdesi verdi. Türel, Toptancı Hal yanından geçen Beşkonak Köprüsü devamındaki 60 metrelik yolla ilgili pürüzleri giderdiklerini söyledi...

İstanbul'un dönüşümü nasıl yapılacak? Bakan Özhaseki: 15 güne yol haritasını ilan edeceğiz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesi, deprem konutları ve İstanbul'un dönüşümü ile ilgili önemli son dakika açıklamalarında bulundu. Peki İstanbul'un dönüşümü nasıl yapılacak? İşte ayrıntılar...

İstanbul’da büyük dönüşüm başlıyor! Rezerv alanlar tek tek belirlendi, 350 bin yeni konut yapılacak!

Mega kent İstanbul’da ilk etapta 600 bin, tam 1.5 milyon riskli konutun yenilenmesi için yol haritası hazırlandı. Riskli evlerde yaşayan vatandaşların taşınması için belirlenen rezerv alanlara 350 bin konut yapılacak.

Yapılandırmada başvuru tarihi belli oldu mu, yapılandırma başvurusu nereye yapılacak? İşte yapılandırmada son dakika

Beştepe’de dün yapılan Kabine Toplantısı’nın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni yapılandırma paketinde detaylar da belli olmaya başladı. Peki bu yapılandırma başvurularıyla ilgili tarih açıklandı mı, yapılandırma başvurusu nerelere yapılacak? İşte yanıtı.

TOKİ beşinci etap il il kuraları gün gün çekilecek! 7-13 Ocak Ankara, Adana, Kahramanmaraş çekilişi peş peşe yapılacak!

TOKİ sosyal konut projesinin kura çekilişi tüm hızıyla devam ediyor. TOKİ beşinci etap il il kuraları gün gün çekilecek. Bu kapsamda Ankara, Adana, Kahramanmaraş çekilişi peş peşe yapılacak. İşte detaylar...

Sitelerde ortak alanlarda yapılacak değişiklikler için oylama nasıl yapılır?

Posta yazarı Tamer Heper 'Kat Mülkiyeti Kanunu’na göre, ortak alanlarda yapılacak inşaat, onarım, değişik renkte badana için beşte dört oy gerekiyor. Daireme klima taktıracağım. Klimanın dış ünitesi için 23 bağımsız bölümlü binamızda, benim bir olan payım da hesaba katılacak mı?' sorusunu cevapladı.

Kadirli OSB'den yol yapım işi ihalesi 28 Haziran'da!

Kadirli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı tarafından yol inşaatı yapım işi ihale ediliyor. İhale 28 Haziran'da yapılacak...

Ağrı Merkez'de yol çalışması için acele kamulaştırma yapılacak!

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince, Ağrı Merkez'de yol yapım çalışmaları için acele kamulaştırma yapılacak..

Beşyol Yapı İnşaat Turizm Metal Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beşyol Yapı İnşaat Turizm Metal Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Erol Can Özlü tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Tarihi İpek Yolu için 8 trilyon dolarlık altyapı çalışması yapılacak!

Çin'in tarihi İpek Yolu'nu canlandırma girişimi "Bir Kuşak Bir Yol Projesi" tam olarak aktif hale geldiğinde, 68 ülkede yapılacak altyapı yatırımlarına 8 trilyon dolarlık katkı sağlaması bekleniyor.

Kocaeli Körfez'den Ağva'ya yol yapılacak!

Kocaeli'nin Körfez İlçesi ile İstanbul Şile'nin tatil beldesi Ağva'ya yol yapılacak. Körfez ile Ağva arasındaki yol 65 kilometreye düşecek.

Niğde Zengen-Ulukışla-Pozantı arası duble yol yapılacak mı?

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Zengen-Ulukışla-Pozantı yolunun duble yol yapılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Murat Hazinedar'dan Beşiktaş'a yapılacak tünellere destek!

İBB tarafından Beşiktaş'a yapılacak tünellere CHP Grubu'nun karşı çıkmasına rağmen CHP'li Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın destek vermesi vatandaş nezdinde karşılık buldu.

Vodafone Arena'nın açılış töreni saat Pazar günü yapılacak!

Beşiktaş'ın yeni stadyumu Vodafone Arena'nın 10 Nisan Pazar günü yapılacak olan açılış töreninin saati belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı açılış töreni saat 16.30’da gerçekleşecek.

beşkonaka yol yapılacak mı Haberi

beşkonaka yol yapılacak mı


Kepez Belediyesi’nin Altınova’daki tapu teslim törenine katılan Başkan Menderes Türel, Altınovalılara yol müjdesi verdi. Toptancı Hal yanından geçen Beşkonak Köprüsü devamındaki 60 metrelik yolla ilgili pürüzleri giderdiklerini anlatan Türel, “Geçmiş dönemde hizmet yapabilme şansım olsaydı bu yolu şimdiye kadar çoktan bitirmiş olacaktık. Nasip bugüneymiş. Göreve geldiğim ilk gün derhal bu yolun açılması ve Havaalanı kavşağına bağlanmasıyla ilgili gereken talimatı verdim. Çalışmayı başlattık. Yol üzerinde yaklaşık 2 milyon liralık bir kamulaştırma yapmamız gerekiyor. Bununla ilgile son pürüzleri de giderdik” dedi.


SÖZÜMÜZ SENETTİR


Yolun açılmasıyla ilgili çalışmaların son hız sürdüğünü ifade eden Türel, yolu 6 ay sonra açacaklarını söyledi. Başkan Türel konuşmasını şu sözlerle sürdürdü: “Bizim sözümüz senettir. İnşallah, 30 metre geliş, 30 metre gidiş olmak üzere 60 metrelik bu yolu, kaldırımlarıyla birlikte...